SundhedMedicin

Segmenterne i lungen. Reed lung segmenter

Lungerne er de vigtigste åndedrætsorganerne. De fylder hele brysthulen med undtagelse af mediastinum. Dernæst overveje de vigtigste opgaver for disse organer. Papiret vil også beskrive andelen og lette segmenter.

funktioner

I lungerne opstår gasudveksling. Denne proces repræsenterer absorptionen af alveolære luft ilt blod erytrocytter og udskillelse af kuldioxid i lumen desintegrerende vand og gas. Således i lungerne den udføres tilstrækkeligt tæt forbindelse nerver, blod- og lymfekar, og luftveje. Sidstnævnte begynder med de tidligste stadier af fylogenetisk og fosterudvikling.

Graden af ventilation, samt blodgennemstrømningshastigheden, gasstrømningshastigheden gennem det diffuse alveolær-kapillære membran tykkelse og elasticitet af den elastiske skelet, hæmoglobinmætning og andre faktorer bestemme niveauet af tilgængeligheden af oxygen. Når du ændrer nogen indikator er en overtrædelse af fysiologi vejrtrækning og kan forårsage en række funktionelle lidelser.

Afdelinger: Generel information

Humane lunge-segmenter repræsenterer dele af parenkym. De kommer ind i arterien og bronkier. Ved periferien elementer splejses. Modsætning lungelapper, behøver dele forbindelser ikke begrænse præcise forbindende mellemlag. Hvert element er i form af en kegle. Spidsen er rettet til gaten af lungen, basen - til overfladen. Gren vener ligger i leddene. Venstre lunge ni segmenter. De hosliggende kropsdele 10 er til stede. Venstre lunge omfatter to lapper. Lige består af tre dele. I denne henseende, deres interne struktur er noget anderledes. Den venstre nedre lap blev isoleret segment 4. Disse omfatter:

 1. Nizhnezadny.
 2. Nizhnenaruzhny.
 3. Nizhnevnutrenny.
 4. Øvre.

Der er også reed lung segmenter:

 • Lavere.
 • Øvre.

I bunden af den venstre hånd anses for at være mere hensigtsmæssigt at afsætte fire segmenter. Dette skyldes det faktum, at den nedre forreste og interne afdelinger omfatter fælles Bronkie.

Segmenterne af højre lunge: reception

Dette site er placeret dorsalt fra apikal. I segmentet 5 skelne grænser. To af dem bliver projiceret mellem den apikale, øvre og bageste på den mediale overflade. Tre grænser er på ribben overflade. Jumper, der danner anteriore og posteriore segmenter af lungen, har en vertikal orientering. Til en vene, er arterie og bronkier justerbart element bæres fra den mediale side til gaten dissektion pleural overflade eller fra den initiale vandrette rilleparti. Mellem venen og arterien placeret segmental bronkier. En blodprøve kanal justerbare element koblet til beholderen foran. Sammen er de en del af den pulmonale vene. Mellem II og IV rib plader projiceret på overfladen af brystbenet posteriore segment.

forreste område

Dette segment er placeret i den øvre lap. Han kan have fem grænser. To ligger på den mediale overflade. De deler de apikale og anteriore, mediale og forreste segmenter af lungen. Tre grænser ligge på overfladen af ribberne. De deler den mediale, forreste og laterale, bageste og forreste, apikale og forreste segmenter. Artery strækker sig fra toppen af de vigtigste gren. Dybere bronkier er Wien. Den præsenteres i form af indstrømning fra den øvre gren. Bronkier og skibe i segmentet under dissektion af den mediale lungehinden kan binde foran porten. Frontzonen ligger i regionen II-IV ribben.

lateral Front

Dette segment projiceres fra det mediale kun som et smalt bånd, som løber over interlobar skrå furer. Bronkier er orienteret bagud. I forbindelse med dette segment er placeret på bagsiden af den midterste lap. Han kan ses fra overfladen af ribbenene. I afdelingen er der fem grænser. To af dem ligger på den mediale overflade, adskillelse af forreste og laterale, laterale og mediale segmenter af lungen. Den første grænse ligger på linie med endedelen af den skrå fordybning. Tre andre - er placeret på overfladen af finnen krop. De deler de mediale og laterale segmenter af lys midten.

Den første grænse går lodret. Det går fra en vandret fure centrum til kanten af leen. Den anden grænse løber mellem den forreste og laterale segmenter. Det er på linje med den vandrette rille. Den tredje grænse i kontakt med bageste og forreste segmenter af nedre lap. Wien, arterie og bronkier er dybe. Tilgang til dem er kun muligt under porten af den skrå rille. Sideværts segment ligger i området mellem ribberne IV-VI.

mediale

Han betragtes som den mediale, og ribben overflader i midterste lap. I afdelingen er der fire grænse. To separate midterdelen af bundsiden og de øvre forreste dele. Den anden grænse falder sammen med den skrå fordybning. De første - henholdsvis forreste kørsler af den vandrette reces. På den kystnære overflade og passerer to grænser. Man starter fra midterzonen af den forreste fure vandret, droppe mod slutningen skrå del. Den anden forreste grænse segment er adskilt fra det mediale. Linien falder sammen med en vandret rille placeret. Fra de nederste grene af arterien afgår segmental gren. Under det er bronkitis og centimeter Wien. Segmental tilgang til pedicle udføres gennem bunden af porten interlobar skrå fordybning. Grænsen af brystet placeret i området IV-VI ribber axillær midterlinjen.

Øvre nedre del adskilt

Dette segment er på toppen. Inden for området III-VII ribben i afsnittet kører to grænser. Man passerer mellem den øvre og nedre division i den bageste segment af den øvre lap. Grænsen løber langs skrå fordybning. Den anden linje er i de øvre og nedre segmenter af den nederste del. For at bestemme grænserne bør fortsætte forreste område omkring en vandret rille på placeringen af dens forbindelse til fletning. Det øvre segment egnet arterie lavere overordnede kargrene. Nedenfor er det Bronkie osv - Wien. Adgang til porten er mulig ved hjælp af en skrå interlobar sulcus.

medial basal

Dette segment er placeret på den mediale side under den pulmonale mål. Afdelingen er i kontakt med den ringere vena cava og højre atrium. Den segmentgrænse er adskilt fra den bageste, laterale og bag. Fra de nederste grene af arterien i afdelingen fartøj afgår. Den højeste del af lobær Bronkie segmentær bronkier overvejes. Nedenfor det er Wien, blev hældt i nederste højre del af de vigtigste.

Anterior basal

Dette segment er i den nedre lap, den forreste del deraf. Dens placering på brystbenet svarer VI-VIII ribben aksillær midterlinjen. I afdelingen er der tre grænser. Den første linie løber mellem den laterale og det forreste segment af den midterste lap. Den svarer til den skrå revne. Fremspringet på den anden grænse falder sammen med den mediale flade af begyndende ligament. Den tredje linje løber mellem den øvre og forreste segment. Artery starter fra total blod kanal af den nederste gren. Bronchus bevæger sig væk fra processen lobær enslydende element. Wien er en del af de lavere vigtigste bifloder. Bronkier og arterie synlig ved bunden af de skrå fordybninger under den viscerale lungehinden. Wien findes under ledbånd.

Basal lateral division

Dette segment kan ses på membranen og ribben sider af lungen. Beliggende i området mellem de adskilte VII-IX plader på den bageste axillær linje. I det er der tre grænser. Først det strækker sig mellem den forreste og laterale segmenter. Sidste mediale og deler den anden grænse. Den tredje linje løber mellem de bageste og siderettede dele. Bronkier og arterie ligge på bunden af skrå fordybning, Wien - en flok.

Basal cauda

Dette segment er placeret i den nedre lap. Han er i kontakt med rygsøjlen. Segment indtager den plads i VII-X ribben. I afdelingen er der to grænser. De er adskilt fra det bageste segment af den øvre og laterale. Wien, bronkier og arterie ligger i en dybde på skrå fordybninger. Når kirurgisk indgreb, de er tilgængelige er det bedst at den mediale side af den nederste lap.

Segmenter af venstre lunge

På toppen er der følgende afdelinger:

 1. Apikal. Han er næsten den samme form af samme navn segment af højre lunge. Wien, bronkier og arterie placeret over porten.
 2. Bagud. Dens nedre grænse V går ned til kanten. Posterior og apikale segmenter af venstre lunge er ofte kombineret i ét.
 3. Front. Dens nedre grænse ligger horisontalt i forhold til ribben III.

Reed venstre lunge segmenter:

 1. Front. Placeret på ribben og mediale side i III-V og median ribben aksillær linje på niveauet for IV-VI af pladerne.
 2. Lavere. Det er placeret under den tidligere afdeling. Sin grænse falder sammen med rillen. Den nedre og øvre reed lung segmenter delt på midten midten af hjerte- hak.

Sektioner lavere del falder sammen med den samme i den modsatte organ.

Kirurgisk indgreb: indikationer

dens resektion udført i strid med nogen del (slet). Dette kan være nødvendigt i følgende tilfælde:

 1. Ødelæggelse af væv på en baggrund af inflammation, udløst af infektion (tuberkulose, hovedsagelig).
 2. Degeneration lunge under spredning tumorer (maligne og benigne).
 3. Erhvervet eller medfødt dannelse af det hule område.
 4. Purulent opløsning af stoffet på baggrund af en række sygdomme.
 5. Skade.

under operationen

Som regel er det typisk. Da lyset skjult i brystbenet, så for bedre adgang til dem gjort indsnit mellem ribbenene. Så skubber pladen med et specialværktøj. I overensstemmelse med størrelsen af læsionen udføres resektion af anatomiske og funktionelle element. For eksempel kan fjernelse udføres lunge segment. De forskellige kombinationer af resektion kan være genstand for flere afdelinger på en gang.

Det kan også udføres lobectomy. Dette indgreb indebærer fjernelse af kroppens proportioner. I sjældne tilfælde er kile resektion udføres. Denne operation er atypisk. Det repræsenterer suturering og fjernelse af den beskadigede del på ydersiden af lungen. Typisk er denne type resektion udført med skader, forskellige lille mængde af skader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.