MarkedsføringMarketing Tips

Philip Kotler, Fernando De Bes "Lateral markedsføring. Søg teknologien er revolutionerende ideer "

I dagens verden, markedsføring spiller en utrolig vigtig rolle i absolut alle livets områder og aktivitet. Konkurrencen på ethvert marked er meget høj, så enhver iværksætter har til at tænke over, hvordan man kan præsentere deres produkter til det var et krav. Nu kan du ikke bare komme op med noget, sætte det på markedet, og nyd højt salg. For markedet er det nødvendigt at kæmpe og gøre det ikke så let. Men interessant er det faktum, at de fleste mennesker bruger en lodret markedsføring, som opererer inden for det samme marked, den samme målgruppe. Denne artikel vil diskutere om den laterale markedsføring, hvilket er det modsatte af den vertikale. Selvfølgelig vil du lære om bogen og også en af de mest berømte i verden af markedsføring Filipa Kotlera, der skrev i detaljer om, hvordan det skal fungere en marketing ekspert, hvis han ønsker at korrekt fremme produktet. Lateral markedsføring - er en fantastisk måde at fremme et produkt eller en tjeneste, som dog kræver en høj grad af kreativ tænkning.

Hvad er det?

Den første ting folk ønsker at vide - hvad er det laterale markedsføring. Hvis vi tager ordet i almindelighed, kan det defineres som et system af fremme metoder, der har til formål effektivt at bekæmpe konkurrencen. Strengt taget er essensen af denne tilgang tænke uden, se på en helt anden side af problemet, til at forstå, hvordan man kan fremme en vare eller tjenesteydelse til at skille sig ud fra konkurrenterne. De anvendes i denne form for markedsføring metoder, i de fleste tilfælde, er ikke bare utraditionel, men selv enestående. Det er derfor, ikke hver marketingmedarbejder er i stand til bare at give op den lodrette marked og gå til den laterale. Men hvis du ønsker at være på forkant med alle og lykkes, er du nødt til at komme ud af din comfort zone og gør dit bedste. Vær sikker på, at den laterale markedsføring - det er noget, der er værd at bruge deres tid og energi.

Oprindelse af konceptet

Marketing og reklame - et aktivitetsområde, hvor du har brug for kreativ tænkning. Men det kan have meget forskellige niveauer, så der er forskellige former for markedsføring. Som for lateral markedsføring, er det nødvendigt at starte med det samme med ordet selv. Hvad er det? Hvordan gjorde dette koncept? Som mange er godt klar over, det laterale - et ord, der har sine rødder i latin. Latus på latin betyder "side" - henholdsvis en lateral - en side. Men hvad er forbindelsen med den form for markedsføring? Det faktum, at grundlaget for denne form for markedsføring er lateral tænkning, der er, ikke-standard og kreativ tilgang. Derfor kuglen i sig selv er en langt mere kreativ, selv i sådanne kreative industrier som marketing.

Den klassiske tilgang

Selvfølgelig, definitionen er vigtig, men det er ikke nok til at forstå dybden af denne tilgang. Markedsføring og reklame er en integreret del af produktionen af varer eller tilbyde tjenester. Uden dem, simpelthen ingen vil vide om dine aktiviteter. I overensstemmelse hermed essensen af markedsføring - at i fremme af varer og tjenesteydelser til markedet finde ud af mere om disse mennesker og derfor flere og flere mennesker ønskede at købe et produkt eller en service. Lodret markedsføring virker på princippet om segmentering - et bestemt marked for varer er valgt med en specifik målgruppe, så er det segmenteret på et passende grundlag, for hvert segment holdt sin egen branche. Dette er en klassisk tilgang til markedsføring - og det også er ret begrænset, som etablerer en klar ramme, grænserne for, hvor man kan drive virksomhed.

Et nyt udseende

Lateral markedsføring, til gengæld byder på et kig på situationen fra en anden vinkel: ikke at begrænse aktiviteterne i et bestemt marked, fordelt i segmenter, og handle i forskellige retninger, der forbinder kreativ tænkning. Formålet med en sådan markedsføring - er levering af varer eller tjenesteydelser på en ny kontekst på grund af usædvanlige salg metode, den oprindelige kommunikation med målgruppen, identifikation af efterspørgslen, som ikke kan tages i betragtning, når du bruger den vertikale strategi.

Kotler bog

Philip Kotler - dette er en af de mest berømte og mest succesfulde marketingfolk i vor tid. Hans største bedrift er bogen "Fundamentals of Marketing", der i reklamebranchen anses for at være til stede Bibilov. Men dette er ikke den eneste bog skrevet af specialisten - til emnet for denne artikel er mere egnet andet værk - "Lateral markedsføring:. Søgeteknologi revolutionære ideer" Det er i denne bog beskriver detaljeret tilgang til reklame - hvad det er, og vigtigst af alt - du skal bruge det. Desuden er det andet tema givet endnu mere opmærksomhed - i bogen taler om kreativ tænkning inden for rammerne af den markedsføring af utraditionelle tilgange og kreativ tænkning. Hvis du ønsker at blive en stor marketingmedarbejder, så er denne bog er et must for din reference. Ja, de "Principles of Marketing" - en marketingmedarbejder Bibel, men tiderne skifter meget hurtigt, så det er vigtigt at holde sig ajour med. En "Lateral Marketing" Kotler - det er en af de nyeste og mest relevante bøger om emnet.

Den første blok

Philip Kotler har opdelt bogen i tre tematiske blokke. Hver af dem vil blive beskrevet i en særskilt artikel. Også, når det er nødvendigt at gøre opmærksom på, at denne bog blev skrevet i samarbejde med andre mindre kendte marketingmedarbejder - Fernando Trias de Bes hjalp Kotler skriftligt, men i mange tilfælde er det ikke engang nævnt som samarbejdspartner. Så den første enhed - en slags introduktion, der fortæller historien om, hvordan den moderne verden har ændret sig, og hvad denne indvirkning er på markedsføring. Gennem disse observationer den traditionelle lodrette model synes at være ineffektive i den moderne verden. Forfatteren kritiserer de marketingfolk, der tilbyder at fortsætte med at bruge kun lodret markedsføring, føre marketing krige og beskæftige sig udelukkende med positionering.

Den anden blok

Den anden blok er verdens laterale markedsføring - bogen er bogstavelig talt fyldt med "case studies", dvs. praktiske eksempler på forskellige situationer. I dette tilfælde disse situationer vedrører inden for markedsføring og kan ikke løses ved traditionelle metoder. viser imidlertid forfatteren, hvor let de kan løses ved hjælp af en utraditionel tilgang, som han kalder en lateral markedsføring. Cotler ser lateral markedsføring ikke som en uafhængig bevægelse, men som et supplement traditionel lodret markedsføring - en ny retning skal være muligt at eliminere alle mangler, som har en vertikal tilgang i sin nuværende form.

Den tredje blok

Den tredje blok - det mest interessante for professionelle marketingfolk, fordi det Kotler viser, hvordan det er nødvendigt at indføre lateral markedsføring i moderne reklamer. Det er her beskrevet en kreativ, kreativitet, såvel som dets kombination med de traditionelle lodrette metoder til at gennemføre salgsfremmende aktiviteter.

Så hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer den laterale markedsføring? Hvis du ikke gå ind i alle kreative kompleksitet denne fremgangsmåde, kan du bare give nogle eksempler på dets anvendelse, som er meget enkelt og forståeligt for alle. For eksempel kan du tage den energi drikke Red Bull - de var de første på markedet, men derefter er ikke blevet lagt vægt på det faktum, at de er lige energi. De sælges som konventionel drikke og konkurrence fyldte marked var ekstremt høje - standard metoder til at fremme varerne ikke var mulig. Derfor producenterne besluttet ikke at forsøge at erobre det marked, hvor de regerende giganter som Coca-Cola og Pepsi - de simpelthen skabt et nyt marked af energidrikke som genopretter energi, der involverer flere typer af målgruppen - fra dem, der ønsker at blive oppe hele natten til atleter, der har brug for hurtigt at genskabe energi. Et andet eksempel - aspirin fra Bayer. Som et middel til at fjerne den smerte dette produkt var ikke skelnes fra dusinvis af andre, har derfor konkurrencen er høj. Så marketing selskab bevæbnet med forskning, der viste, at aspirin kan mindske risikoen for hjerteanfald og begyndte at reklamere for deres produkter i en helt anden retning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.