RelationerUtroskab

Tyske kvinder tvinges til at bekende i alle kærlighedsaffærer

I 2005 har nogle interessante fakta blevet offentliggjort i British Medical Journal, som viste, at en ud af fire børn, i henhold til en DNA-test resultater, biologisk har ingen relation til den mand, der blev behandlet af sin far.

Loven vil være om beskyttelse af fædre

Verdens praksis kender mange tilfælde, hvor faderskabet er ikke kun forpligtet til at beskytte rettighederne for barnet og moderen, men også hans far. I dette tilfælde vil det bare om, hvordan man kan beskytte kvinder mod de falske oplysninger, fordi de er tvunget til at holde andre folks børn, uden egentlig at skulle gøre med dem.

Ministeriet for Tysklands Justice udarbejdet et lovforslag, hvorefter moderen er forpligtet til at åbne hele sandheden om fødslen af et barn. Det vil være meget svært lov, og det vides ikke, om det vil være i et demokratisk samfund. Dens essens ligger i det faktum, at en kvinde skal fortælle, hvad kærlighed anliggender hun havde haft under ægteskabet, i det mindste, ved undfangelsen. I dette tilfælde vil det have at give kontrolorganerne alle detaljer af deres kære, til retsmedicinsk undersøgelse kunne kontrollere alle ansøgere til faderskab.

Denne foranstaltning vil blive anvendt på den påstand af de mennesker, der økonomisk støtter barnet, overvejer sin familie, men på grund af en vis tvivl besluttet at søge oprejsning i retten. Men lovgivningen ikke straks går på at fratage børnebidrag. Det mener, at det er muligt at finde den biologiske far, og dermed genoprette retfærdighed, hvilket frigør fra byrden af ulovlige "falske" biologiske fædre og imødekommende omsorg for deres børn. Det er ligegyldigt, hvad dit forhold i det øjeblik, de er lavet med barnets mor.

En mors ret?

Selvfølgelig er kvinders rettigheder også taget sig af. Først og fremmest, det har ret til at forblive tavs "af gode grunde". Og årsagerne er kendte, kan være anderledes. Med ordene fra den tyske justitsminister Heiko Maas, betyder den nye foranstaltning ikke krænke nogens interesser og hjælpe med at sikre økonomisk kompensation for dem, som underholdsbidrag opbevares ulovligt, og for børn, der ikke har at gå uden støtte. Men skal også samarbejde med domstolen, at give oplysninger om den person, for denne mor, med hvem havde et intimt forhold i barnets opfattelse af tid.

Og det virkelig virker? Forestil, ja. Loven kan stadig ikke komme ind i fuld kraft, men der var fortilfælde, når mændene formået at returnere pengene brugt på en andens barn.

I henhold til gældende lov,

I Tyskland er reglerne for opstilling faderskab strengt reguleret. Ifølge loven er det betragtes som en forbrydelse hegn og studere biologisk materiale carrier-DNA - hår, blod, negle, osv, uden samtykke fra den inspicerede ... Det genetiske materiale - er den personlige ejendele på den person, så det er ukrænkelig. Desuden tager loven hensyn til den psykiske velbefindende for børn. Utvivlsomt, alle disse bevægelser, og så nyheden om, at hans far er faktisk ikke far - er et stort traume for psyken af barnet.

I alt, ifølge loven kun kan operere lovligt. Muligheden for at indgive en anmodning fra en forælder. Men den hændelse, der både kan nægte levering af DNA. Hvis flere og barnets helbred er i tvivl, kan proceduren blive udskudt på ubestemt tid.

Cases og hændelser

I samme Tyskland det offentlige rum var tilfældet med parret, som ikke havde børn på grund af hendes mands infertilitet. De var enige med naboen om den venlige gensidig bistand på et så følsomt emne. På naboen, ved den måde, jeg havde en kone og to børn. Efter seks måneders indsats vzimnyh graviditet hos kvinder ikke kom. Så manden har rådgivet urolige nabo kontrolleres af en læge. Og hvad skete der? Denne mand var også steril. Hvor gjorde de to børn - historie er tavs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.