ForretningLandbrug

Landbrugs udenlandske Europa. Karakteristisk landbrug i udlandet i Europa

På trods af visse begrænsninger i jord ressourcer, udenlandske Europa var i stand til at etablere temmelig meget produktiv landbrug. Landene i denne del af verden er ikke kun i stand til at skaffe mad til sin egen befolkning, men de fleste af dem er store eksportører af vegetabilske og animalske produkter. Med hensyn til den første sektor, den mest udviklede i de europæiske lande er en malkekvæg. I planteavl i regionen er domineret af områder såsom havearbejde og gartneri. Nogle lande er også de største eksportører af korn, primært hvede.

Landbrugs udenlandsk Europa: den andel af den erhvervsaktive befolkning

Efter Anden Verdenskrig, har store forandringer fundet sted i økonomien af de stater i regionen. Andelen af den erhvervsaktive befolkning beskæftiget i landbruget er faldet markant. Det var forbundet med udviklingen af nye intensive produktionsmetoder, øget velfærd og mange andre faktorer. Imidlertid har store forskelle mellem landene på dette område er bevaret. For eksempel i Det Forenede Kongerige for 2005 i det landbrugsareal på omkring 1,4% af den erhvervsaktive befolkning var ansat i Portugal - 19%, i Rumænien - 42%. En lignende situation varer i dag.

De vigtigste typer af adfærd

Specialisering, hvilket kan være stolte af landbruget i udlandet i Europa, er subtropisk landbrug. Størstedelen af importen af fødevarer fra denne del af verden udgør druer, frugt, sukker og vin. Det andet sted er besat af et malkedyr produkter - mælk, kød, ost, smør.

Således er de vigtigste former for landbrug udlandet Europa er som følger:

  • Centraleuropæiske med en overvægt af husdyr (især mælk) i strukturen.
  • Sydeuropæisk med en overvægt af planteavl, for det meste subtropiske.

Du kan også vælge den type østeuropæiske landbrug, meget mindre specialiseret. Denne organisation er karakteristisk for landene i den tidligere socialistiske lejr.

Central europæiske type

udenlandske europæiske land med sådanne landbrugsorganisationer specialiserer hovedsageligt i kød og mejeriprodukter kvægavl og planteavl kormoproizvodyaschem. Også ret vigtigt er podotroslyami vegetabilske vokser og vokser i disse lande industriafgrøder.

husdyr

I de vestlige regioner i England, det nordlige Frankrig og Tyskland, Holland, Danmark og Schweiz er særligt veludviklet malkekvæg. Smør, margarine, kondenseret mælk og ost udgør en stor del af importen af fødevarer fra disse lande. I Tyskland, Frankrig, Holland og Danmark er også en masse ressourcer, der er involveret i mejeri- og kødprodukter kvæg, svin og fjerkræ. En væsentlig del i den landbrugsstruktur af disse delsektorer og tage i Storbritannien. I områder med dårlig foder base (Skotland, Massif Central i Frankrig, Pieniny) fundet en god udvikling af den traditionelle omfattende fårene.

Beskær

Landbrug i udlandet i Europa, når det kommer til de nordlige og vestlige regioner, som nævnt, fokuserer primært på dyrehold. Planteproduktion i landene i Central- europæisk type organisation det normalt spiller en sekundær rolle og er primært fokuseret på at hjælpe kvægavl og svineavl. To femtedele af landet af denne del af Europa udenlandske besat af enge og græsgange. Samtidig dyrkede jorder dyrkes primært kartofler, rugmel, havre og foderafgrøder. For nylig, men planteproduktion i lande med centraleuropæisk type ledelse bliver mere uafhængig gren. Primært, kan dette tilskrives Frankrig. I øjeblikket denne tilstand er for eksempel en af de største importører af hvede og sukker.

blomsterdyrkning

Landbrugs udenlandske Europa i de nordlige og vestlige lande fokuserede primært på foderafgrøder. Men i denne region er der en anden meget veludviklet delsektor - blomsterdyrkning. Det specialiserede i primært Holland. Grow pærer, træer og buske prydplanter i landet har startet lang tid - mere end 400 år siden. De første tulipaner blev bragt til Holland fra Tyrkiet. I en kort span tid i Holland blev fjernet tusindvis af sorter og sorter af denne blomst. På nuværende tidspunkt, Holland er en af de største leverandører af prydplanter - tulipaner, roser, krysantemum, påskeliljer osv - .. I verden.

Karakteristik af landbrugs udenlandske Europa: sydlige stil

For lande med en sådan organisation er præget af specialisering i anlægget. Dyrkes i staterne i Sydeuropa, herunder korn. Men det mest populære er afgrøder som mandler, citrusfrugter, grøntsager og frugter. Hovedparten af den landbrugsproduktion tage druer og oliven.

De mest slående eksempler på specialisering i de sydlige subtropiske afgrøder er støder op til de havområder i Spanien og Italien. Sidstnævnte indtager for eksempel til det første sted indsamle druer i verden. Den årlige høst af grøntsager i Italien beløber sig til 14-15 millioner tons frugt, citrusfrugter og druer -. 18-18 millioner tons i de sydlige regioner i Spanien med hjælp fra de gamle romerske vandingssystemer, der dyrkes hovedsageligt korn, bomuld og tobak. Der er også en meget veludviklet grøntsagsdyrkning, vinavl og havebrug citrus. At indsamle oliven Spanien indtager det første sted i verden.

Østlige europæiske type

Landbrug i lande som Polen, Slovakiet, Bulgarien og så videre. E., udviklet sig til en særlige økonomiske forhold. I midten af det forrige århundrede i regionen til aktivt at skabe kollektive og statsbrug. Derfor behøver en udtalt specialisering af disse lande i udlandet i Europa ikke har landbrug. Mere eller mindre klart det manifesterede sig kun i dyrkning af grøntsager, tobak, frugt og vindruer. Udviklingen i disse regioner og korn landbrug. Særligt gode fremskridt på dette område har gjort afgrøde Ungarn. Grain udbytte i dette land er 50 hkg pr hektar. Per capita 1400 kg. I Rumænien er Bulgarien, Serbien og Kroatien dyrkes hovedsageligt grøntsager, frugt og druer.

Landbrugs udenlandske Europa (se tabel):

Type af landbruget

retning

land

husdyr

Beskær

centraleuropæiske

Mejeriprodukter, kød og mælk

Foderafgrøder, grøntsager, kartofler, korn, blomst

Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Danmark, Schweiz, Holland

fåreavl

Frankrig, Storbritannien

Sydeuropæisk

Havebrug, vinavl, oliven, citrusfrugter

Italien, Spanien

østeuropæiske

Korn, havebrug, vinavl, havebrug

Polen, Slovakiet, Tjekkiet, Bulgarien, Ungarn

Det er netop sådan en måde, som industrien og sub-industrier Landbrug distribueres i udlandet i Europa. Tabellen er naturligvis ikke alt for detaljeret, men giver sin overblik over strukturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.