ForretningLandbrug

Kartoffel sort af Rosary: egenskaber

I dag kan ingen morgenmad, frokost eller aftensmad ikke klare sig uden en kartoffelskål. Og det er helt forståeligt, da denne grøntsag kendetegnes af upåklagelige smagskvaliteter. Desuden er denne plante efter modning også en god mad til husdyr, da den ikke kun er rig på nyttige sporstoffer, men har også fremragende fordøjelighed. Kartofler er så meget elskede af den russiske forbruger, at næsten hver sommer bosiddende, for ikke at nævne en erfaren landmand, forsøger at lære så meget som muligt af unikke og kvalitetsmæssige sorter af denne plante. Blandt dem er først og fremmest kartoffel sorten af rosenkrans.

Som regel indbygger sommerbeboerne knolde tilbage fra sidste års høst, hvorved de forsøger at spare penge. Men regelmæssig brug af sidste års frø anbefales ikke, da kartofler vokser mindre i løbet af tiden og før eller senere degenereret. Kartoffel sorten af Rosary anses for at være tidligt, derfor kan den spises efter to måneder fra plantningstidspunktet.

Den første til at vokse det tyske opdrættere omkring to årtier siden. Kartoffel sorten af Rosary har et højt udbytte, en busk kan give i gennemsnit femten til 20 knolde.

I betragtning af at den er tilstrækkelig modstandsdygtig overfor høje temperaturer, til sådanne processer som korrosion og rhizoctoni, kan denne kartoffel dyrkes på stort set alle områder af landbruget. For at kunne modtage høje udbytter på ikke for frugtbare jordarter, anbefaler eksperter regelmæssigt at vandre planten.

Traditionelt dyrkes kartoffel sorten af rosenkrans i Mellemøsten Volga, Central Black Earth regioner.

Det skal også bemærkes, at planten i ovennævnte sort har fremragende immunitet mod sygdomme som for eksempel senblod, skorpe, nematode og kræft.

Kartofler Rosar har en glat knolformet ovalformet form, hvis vægt er i gennemsnit 150 gram. Knoldens masse har som regel en gullig tinge. Plantebusken er sprawling, har gennemsnitlige dimensioner, og blomsterne får en rødviolet farve.

Det skal bemærkes, at en sådan vidunderlig plante, som kartofler (forskellige Rosary) i form af smag simpelthen er ideel. Andelen af stivelsesindhold i den er fra 12 til 16 procent. Sådanne kartofler kan opbevares i lang tid, og transporten giver ikke håndgribelig besvær. Udbyttet af ovennævnte sort opretholdes i 5 år, hvilket gør det muligt at udføre sit regelmæssige udvalg.

Kartoffel betragtes som en højtydende afgrøde. Af niveauet for produktion af landbrugsplanter, der anvendes i fødevareindustrien, ejer han fjerde position i verden.

For at få et højt udbytte er det meget vigtigt ikke bare at vælge det rigtige frømateriale, men også når man overvejer sorter for at tage højde for områdets klimatiske egenskaber. Derudover er det meget vigtigt at observere teknologien for dyrkning af kartofler. Har en god høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.