ForretningLandbrug

Voksende jordbær i plastikposer: en godbid om vinteren, samt en rentabel hjem baseret virksomhed

Jordbær - en favorit godbid for mange af os. Vi ser frem til det tidspunkt, hvor den modnes på vores senge eller i store mængder og til en lav pris vil blive solgt i butikker og markeder. Om vinteren, hvis vi tillader os selv fornøjelsen af jordbær, så som regel, gebyr er for høj. I dag, hvor verden og så lidt forbliver umuligt, du kan endda vokse jordbær hele året rundt. Du er ikke meget overraskede over, er det ikke? Faktisk alt er enkel: dyrkning af jordbær i lejligheden - det er noget, der bare det samme behov. Men første ting først.

Den metode, der vil blive beskrevet nedenfor, i lang tid brugt hollænderne, i sidste ende de indsamlede for året med flere jordbær afgrøder. Men denne metode er ikke at andre, som dyrkning af jordbær i plastikposer. Hvis du vil have et par gange om året for at underholde din familie og venner denne bær, og selv i dette tilfælde, og åbner direkte til huset en lille virksomhed, derefter straks komme til at arbejde.

Først skal du bestemme det sted, hvor du vil stå poser. Fra sin størrelse vil i høj grad afhænge af mængden af høstede afgrøde, men selv i en lille lejlighed fuldt ud i stand til at arrangere et par poser. Hvis du har et privat hus, for denne sag adskiller sig ekstra værelse eller garage, skur. Det er vigtigt at tage hensyn til følgende parametre: rumopvarmning, belysning 8-12 timer og periodisk ventilation. Hvis mindst en af disse indikatorer vil blive brudt, jordbær bare ikke begynde at bære frugt. Forestil det, og det vil blive frataget de naturlige vækstbetingelser, og hvis der stadig i værelset ikke give det med omhu, så er der ingen mening overhovedet at starte jobbet.

Som nævnt ovenfor, dyrkning af hjemmelavet jordbær i plastikposer. De er fremstillet af svejset plastfilm (2 mm tyk), der er bedst at tage en hvid farve. De omtrentlige dimensioner af posen er: diameter - 15-16 cm, højde på 2-2,2 meter. Klar sække fyldt med jord, blandet med en simpel gødning. Efter dette, de har brug for til at placere på gulvet i rækker, så at hver kvadratmeter havde 2-3 taske. På anmodning, kan poserne sættes i to eller endda tre niveauer (afhængig af højden af rummet) i de færdiglavede hylder. Jordbær Dyrkning i plastposer er som følger: på overfladen af hver pose skal være forskudt for at lave huller 7 cm lang, bør afstanden mellem hullerne være ca. 21-25 cm.

Nu skal vi tænke over, hvordan du kommer til at vande planterne. Hvis din plantage er lille, kan det gøres uafhængigt, men hvis en masse poser, at den nemmeste måde at gøre det vandingssystem, materialet til fremstilling af rør, som vil pipetter. Tre rør udtages og føres til de nedre, midterste og øverste dele af posen. De frie ender af rørene er forbundet til fordelingsrørføringen, som bør placeres over poserne. På dag skulle komme til anlægget næringsopløsning i følgende mængder: 2 liter pr pose.

Når alt er klar, er det tid til at plante frøplanter af jordbær. Sørg for, at det er sundt for det ikke skal være tørre og syge blade. Det er bedst at købe de planter i efteråret, hold den et par måneder i et koldt rum (for at slappe lidt af), og derefter plantet i poser. Når jordbær blomstrer, så glem ikke at fjerne pollen (i naturen gør insekter). Det er bedst at gøre det med en lille børste.

Som du kan se, dyrkning af jordbær i plastikposer ikke allerede er en vanskelig opgave. Selvfølgelig, at arbejde stadig nødt til, fordi, som de siger, "nemt og ikke trække fisken ud af dammen." Men forestille sig, at man kunne gøre det, og lad ikke et år senere, og efter 2, men du vil begynde at indsamle bare en kæmpe høst i disse betingelser. Af den måde, dyrkning af jordbær i plastikposer - det er også en rentabel forretning. Sikkert hele afgrøden, kan du ikke sestsamostoyatelno, så en del af det kan sikkert sælge. Men fra de lækre hjemmelavede jordbær rebound køberne ikke vil være helt nøjagtig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.