ForretningLandbrug

Reproduktion jordbær overskæg og frø

Jordbær (jordbær) i stand til at formere to metoder. Den enkleste og mest problemfri gengivelse af et jordbær overskæg. Efter en periode med frugtsætning plante i haven producerer sine processer. Til deres større antal ikke døde, skal jorden omkring jordbær behandles: luge ukrudt og omhyggeligt løsne. Med denne overskæg fast slå rod i jorden.

Hold øje med jordens fugtighed. For et stykke tid, processer skal yderligere vanding. Korrekt plantning overskæg indebærer overfladisk såning jorden. Sockets bør ikke være dybt plantet. Gennemførelse af en mangedobling af jordbær overskæg, som spirerne skal bruge de to første knurhår fra bushen, resten er bedre at skære. Ved tidlige efterår, når planterne er godt forankret og blevet stærkere, kan de overføres til en permanent plads. Klumper af jord fra de processer, behøver ikke at ryste. Dette kan føre til flere plantesygdomme.

Det er ønskeligt, til avl af jordbær eller jordbær til at bruge ikke gamle stikkontakter - de bliver uproduktive foder og udsat for en lang række sygdomme, efter det første eller andet år. Hvis der i løbet af de frugtsætning jordbær frugter vil du mærke en smertefuld, denne plante er bedre ikke at blive brugt til videre avl.

Den anden metode indebærer opdræt avl overskæg. Hvad betyder det? Når planten har produceret et overskæg, skær dem omhyggeligt, pas på ikke at beskadige busk, og plantet i razvodochnye senge. Allerede dér stikkontakter tager fart. Til skæring whiskers ønskeligt at anvende en saks eller en skarp kniv. Husk, at det afskårne overskæg nær anlægget, skal du ikke. Lad den frie kant af ca. 2 cm.

Det skal bemærkes, at i forbindelse med gennemførelsen multiplikation af jordbær overskæg, kan bruges som indgroede processer og overskæg uden rødder. tre ark skal være den første, og to - i sidstnævnte. De resterende blade - ekstra, bør de blive afskåret. Beskæring eksponerede og rodspirer (tilladelse længde på op til 5 cm). drop-off ordning er ganske enkel: afstanden mellem de planter bør være mellem 5 og 15 cm i sidste ende alle være rigt vandes .. Når ganske varmt vejr, skal planterne dække ikke-vævede dækker materialer eller til vejr ændring eller et par uger. Ly stimulerer væksten af rodsystem et overskæg. Åh, hvor lækker friske jordbær! Vedligeholdelse skal multiplikation udføres effektivt, den eneste måde at opnå en god høst.

Det bliver obligatorisk daglig vanding, lugning ukrudt, periodisk at løsne jorden. I begyndelsen af september, kan planterne overføres til en permanent plads.

Tilstrækkelighed af muffen indikeret ved tilstedeværelsen af 3 blade og en stærk rodsystem en længde på omkring 5 cm. Reproduktion jordbær overskæg er ikke egnet til små-frugter og sorter uden overskæg. De formerer sig ved frø. Landingen af frøene er i marts. Frøene er placeret på toppen af en godt fugtet jord, og tilstrækkeligt tæt. Kapacitet er dækket med folie eller glas og placeret i et køleskab, trække sig ud tre dage i et varmt sted. Inden for en måned, bør de planter vises.

Det er også muligt gengivelse af jordbær bush division. Det er partikeldannelse og holdt, som regel i foråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.