HjemlighedKonstruktion

Hvad er de mortice låse?

I de senere år er mange forbrugere vælger låsekasser. Sammenlignet med de konventionelle modstykker, de har flere fordele. Disse låse er pålidelige, usynlig og påvirker ikke udseendet af døren. Produkter til andre formål er inddelt i følgende grupper: husstand, hjem, forbedret indbrudstyv, individuelle præstationer model. God løsning er låsekasser for metal døre. Denne kombination giver en god beskyttelse mod hacking.

Individuel og bevis produkt

Disse mekanismer har en temmelig kompliceret konstruktion og flere lag af beskyttelse. De er installeret i områder med høje sikkerhedskrav. Det kan være som en bankboks, og lejligheden i lejligheden bygninger. I bygninger med særligt høje sikkerhedskrav anbefalede at sætte låsekasser individuelt arbejde, som er meget vanskelige at knække. De er ofte installeret på forskellig pengeskab.

Og husholdningsartikler låse

Husholdningernes kategori - er det største segment af dette marked. Der er mange versioner, der adskiller sig i pris og kvalitet. Den mest populære er en låsekasse med en lås. Han gør det nemt at smække døren, hvilket er meget praktisk. Pålideligheden af produkter i denne kategori, afhænger af typen og graden af kompleksitet af mekanismen.

typer af konstruktioner

Låsekasser kan have følgende typer mekanismer: agterspejl, cylinder, armenes, kode og elektroniske. Produkter agterspejl typen mest enkle. De har ofte mislykkes, og anderledes lav indbrudstyv.

Mortise cylinderlås type har en solid design baseret på en cylinder mekanismer sekretion. De er stadig omtalt som "engelsk". Princippet om driften af sådanne produkter er baseret på opbygning højder i den rette kombination af små cylindre. Selv hvis et medlem ikke passer, så låsen er ikke muligt. Niveauet af pålideligheden af forskellige modeller afhængigt af antallet af cylindre i mekanismen og hvordan de fremstilles nøjagtigt.

E-type låse kan åbnes ved at indtaste en bestemt kode, fjernbetjening nøglering eller en særlig nøgle-tablet. Dette udstyr er pålidelig og tilbyder god beskyttelse. Hvis det er nødvendigt, kan det være let at omkode. Men for sådanne låse kræver primær og sekundær (backup) strømforsyning. Ved ulemper ved produkter i denne kategori omfatter det faktum, at de ikke kan lide hård frost, høj luftfugtighed og overspænding.

Grundlaget for den mekanisme med håndtag type er særlige kode plade (løftestænger). De er placeret i huset, hvor kanterne med to eller den ene side er der specielle indskæringer. Sådanne låse er bundet nøgler rørform med tænder eller riller. De mennesker, de kaldes sikkerhedsboks. Mekanismen virker gennem interaktion med rille plader. Jo mere greb i låsen, jo sværere er åben. Sådanne låse anses for meget pålidelig og giver god beskyttelse. Standard modeller har normalt 6 poster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.