HjemlighedKonstruktion

Fremkomsten af huset på skruen bunker: træk af arbejdet

Hvis du beslutter at udføre stigningen af huset på skruen pæle, så kompleksiteten af arbejdet kan påvirke nogle af de faktorer, bør fordeles mellem dem:

  • nærvær af et ildsted;
  • topografi;
  • Kommunikation afvigelse.

I det første trin, layout og derefter snoet bunker af byggeri omkreds og gjort stigningen af huset. Det næste skridt bliver installationen af endevægge.

Mærkning og løft

For grunden til, at skruen bunker efter opførelsen af huset er ikke længere muligt at installere under en bygning, bør deres skruning udføres på omkredsen, der afgår fra den gamle bund på omkring 50 cm. Denne værdi er undertiden reduceret til 40 cm. Ganske ofte sidst afholdt rise hjem grundejere på skruen pæle. At erstatte bunden af bygningen hæves.

Til dette formål, hydrauliske eller skruedonkrafte. Afhængigt af hvad vægten af konstruktionen, under støtte bjælker angribe knægte op til 10 stykker. Det mindste antal er 4 stykker. Hver side af huset fra ved hjælp løftestænger for det gamle fundament liggende og kun 5 cm. Under bjælker stablet plader, som har en tilsvarende tykkelse. Fremkomsten af huset på skruen bunker giver arbejdet med væggene skiftevis. På den afsluttende fase i huset er hævet på den beregnede højde.

Installation af en I-bjælke og endevægge

Når huset vil være i den korrekte højde, kan skæres skrue bunker, givet niveau. Rør fyldt almindeligt anvendt til denne beton. På deres overflade monteret frihøjde. Under opførelsen af fabrikken I-bjælke. Hele strukturen skolde.

Fremkomsten af huset på skruen bunker nødvendigvis indebærer anvendelse af en primer til at svejse. Efter afslutningen af den gamle fundament kan fjernes, mens selve konstruktionen - lavere på strøer lavet af en I-bjælke.

Hvorfor skal vælge for at løfte skrue bunker

Sørg for at læse de vigtige tips, før arbejdet påbegyndes. Fremkomsten af huset på skruen pæle, ifølge eksperter, har mange fordele. Blandt andet skal du sørge for at fremhæve den afkortning af manipulation i forhold til andre løfteteknik. Desuden er et sådant arbejde normalt udføres på blot et par dage. Men nogle gange stigningen strækker sig over 2 uger - det vil afhænge af massen af strukturen og dens område.

Denne teknologi har nogle ulemper, hvoraf den ene kommer til udtryk i, at metoden er kun egnet til at løfte lys huse, dette gælder især tømmer og træhuse. For at løse sådan et problem med høje stenbygninger og brugte andre teknologiske løsninger.

Udgifterne til arbejde

Fremkomsten af huset på skruen pæle i St. Petersborg vil koste 150 000 rubler., Hvis bygningen har en størrelse på 6x9 m. Faldet i størrelsen af huset op til 6x5 meter ved forbrugeren vil spare penge, fordi arbejdet bliver nødt til at betale 110 tusind rubler.

De bygninger på skrue bunker i Yaroslavl, vil koste en lille smule billigere - 100 000 rubler. I dette tilfælde taler vi om at bygge, hvis størrelse er 6x6 m.

Tricks proces

Det er vigtigt, at processen med donkrafte var i stand til at udholde byrden af huset. At give en sådan mulighed kan vide på forhånd, hvis tætheden af materialet i bunden af væggene og konstruktionen størrelse. Til struktur er blevet lettere, det indebærer at lave møbler. Selv vægten af husholdningsartikler i mængden bliver ganske betydelig. Alle udvidelser er afbrudt, før man begynder at arbejde fra hjemmet, eller forstå, fordi de ellers kan forstyrre bedring. Blandt sådanne strukturer bør fremhæves:

  • veranda;
  • veranda;
  • skab.

konklusion

Hvis fundamentet er brudt, dækket med revner og begyndte at bryde ned, betyder det, at det er tid til at udskifte. Ganske ofte, som en alternativ løsning er pælefundering, som koster ganske billige og er indstillet på kort tid. Afstanden mellem pælene skal være lig med 1,5 m.

Dybden af deres udlægning er som regel mere end det gennemsnitlige niveau for jordfrysning. Hvis denne anbefaling ses bort, fundamentet i tjenesten kun gentage skæbne den gamle base. På dens elementer vil påvirke kraft gyngende vinter. De mest vanskelige stadier i processen er bygningerne forberedelse og rise. Med hensyn til reparation af bygningen, at nogle gange disse værker optager kun én dag, det er sandt, hvis årsagen til specialisterne kommer fra.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.