HjemlighedKonstruktion

Skillevæggen mellem køkken og stue - stilfuld løsning

I de senere år blevet særligt populære dekorative partition mellem køkken og stue. Det udfører to funktioner - er udsmykningen af de indvendige og zoneinddeling lokaler.

Normalt er skillevæggen mellem køkken og stue lavet af gipsplader, men er undertiden bruges mursten, træ, skum. Som regel gør strukturen mellem værelserne ikke har døre. Skillevæggen mellem køkken og stue kan bruges til at placere decor poster. I dette tilfælde, det gør en lille højde.

Når den indvendige skillevæg opdeler rummet eller udlagt placering, bør det være højere, muligvis op til loftet. Til dette design ser attraktivt, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på sin form. Temmelig imponerende ser halvrunde vægge. Hertil kommer, at de ikke kræver yderligere dekorationer.

En interessant løsning ville være forskellige indsatse af spejle, glas, farvet glas. Skillevæggen mellem køkken og stue kan udstyres med baggrundslys. Det ser originalt og stilfuldt design ved hjælp af kunstig sten eller puds, selv om det kræver en betydelig finansiel udgift.

Praktisk og bekvem folde eller skydevægge matteret eller transparent glas. De dekorere interiøret, hvis det er nødvendigt, kan helt adskille stuen fra køkkenet, og dermed beskytte lejligheden fra støj af husholdningsapparater og uønsket lugt. Vægge af glas skabe en fuld følelse af rummet afgrænsning og godt afgiver lys. Mange kendte designere mener, at sådanne strukturer og vægge af glas er meget praktisk. Med hjælp af dem kan du gøre god brug af naturligt lys. Gennemsigtige skillevægge udvisker grænserne mellem forskellige dele af lejligheden, helt "imprægneret" dit hjem med lys og luft.

Vi fortalte dig om de stationære strukturer, men bygningen markedet i dag byder på originale system. Usædvanlige ser partition med en dør fra gulv til loft. De er glidende og faste. Døren mellem køkken og stue glidende perfekt beskyttet mod unødig støj og lugt.

Når remodeling en lejlighed der, og i en enkelt enhed kombineret køkken og opholdsstue, er der behov for at slå grænsen mellem de to værelser. Designere tilbyder flere muligheder. Men den mest almindelige - bue mellem køkken og stue. En sådan proces er lang og velkendt, men i disse dage er det ikke blevet mindre populær. Arch passer godt i ethvert rum styling.

Den mest almindeligt anvendte i dag er to typer af buer - strengt symmetriske design, der er passende til den stil af minimalisme og high-tech, luksus og åbninger, der efterligner design slottets sale.

Dette design, der adskiller stuen og køkkenet giver interiøret en vis "smag", det giver dig mulighed for at opleve rummet. Vi må ikke glemme, at jo bredere bue, bør jo mere opmærksomhed rettes mod den kombination af farver i rummet. Realiseringen af et levende-køkken bør udformes på en stil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.