Af teknologiElektronik

Bosch - Laser afstandsmåler PLR 15. bedømmelse, features og anmeldelser

Overgang til de nye og mere teknologisk avancerede løsninger ofte ledsaget af visse omkostninger. I byggebranchen er der to sådanne faktorer - øger de finansielle omkostninger og behovet for omskoling. Dette gælder især for måleinstrumentet, som er udstyret med avanceret funktionalitet og, selvfølgelig, er meget dyrere end normale niveauer, målebånd og niveauer. Ikke desto mindre, i rækken af hver fabrikant har grænsekontrol løsninger, der kombinerer gamle og nye funktioner ergonomi - er ingen undtagelse, og firmaet Bosch. Laserafstandsmåler PLR 15 er et apparat med en sædvanlig elektronisk styrekredsløb, men samtidig en moderne handlingsprincip.

Generel information om enheden

Denne afstandsmåler husstand formål, løsningsorienterede faste opgaver for afstandsmåling. Modellen er en traditionel stil af Bosch konstruktion værktøjer. Den grønne krop igen hentyder til tilhøre lay niche selv designe optimeret til beskedne størrelse, og kontrollerne har været meget forenklet i forhold til de højere niveau afstandsmålere. Som navnet antyder, er enheden i stand til at producere målinger på afstande op til 15 m på byggepladsen, naturligvis kan dette ikke være tilstrækkeligt til at fuldføre arbejdet, men indendørs -. Helt acceptabel. Generelt kan vi sige, at de tyske udviklere tilbyde Solid og ergonomisk i brug af en laser afstandsmåler Bosch PLR 15. Dens pris 3 tusind. Rub. Det kan synes overdreven, men den bekvemmelighed og sparet tid under målingen tid kan få dækket denne investering.

Power afstandsmåler

Hvis der adskiller teknisk og operationel stil for udførelse af instrumentet for den generelle begreb Bosch, denne elsystemet. Producenten er ikke bare holde sig til de mest avancerede teknologiske løsninger i byggemarkedet, men han sætter nogle gange mode af ideerne, der oftest findes positivt af forbrugeren. I dette tilfælde, instrumenter og elektroniske måleinstrumenter til elektriske håndboremaskine, skæring og andre operationer i lang tid gå på batteri kilder. Til gengæld er Bosch PLR 15 laserafstandsmåler drevet af alkali-mangan-batterier. For dem, der er et særligt rum i skroget, komplet med komfortable fangster.

Hvorfor er denne beslutning giver batterierne? For det første er det ikke rationelt i forhold til finansielle omkostninger. Ved regelmæssig brug af lithium-ion enheder er økonomisk. Først, at batteriet er mere praktisk og mere pålidelige, da rettidig opkræve en bruger i et par dage kan glemme alt om maden system, mens de batterier, der er udstyret med en laser afstandsmåler Bosch PLR 15 kan tage på et tidspunkt, hvor det ikke forventer.

tekniske egenskaber

Modellen stadig adskiller sig fra mange konkurrerende jævnaldrende og på en række driften af driftsparametre. Dette gælder også for funktionelt, og design af displayet. Men lære mere om funktionerne i enheden vil hjælpe de tekniske karakteristika:

  • måleområde - 15 m.
  • Laser Bølgelængde - 635 nm.
  • Laser Level - 2.
  • Antallet af rapporteringspunkter - 1.
  • Afvigelse måling - 3 mm.
  • Spænding batterier - 1,5 V.
  • Størrelse batterier - AAA.
  • Antal batterier - 2.
  • Vægt - 0,08 kg.
  • Unit dimensioner - 20,5x10x5,5 se.

Ved vurderingen af mulighederne for enheden for sin køb til specifikke formål er det vigtigt at overveje nogle nuancer. For det første interval på 15 m er betinget - det er muligt at sige et marketing trick Bosch. Laserafstandsmåler PLR 15 gør en lille fordybning ca. 15 mm, og som starter målingen. For undtagelser fra denne led, og færdiggørelsen af 15 m bruger vil også få en særlig reflektor til afstandsmålere - de er i fabrikantens rækkevidde. For det andet er denne model ikke designet til vandreture og jagt. Dens optimale udnyttelse af rummet - indendørs eller udendørs under forhold med sikkerhed.

teknologiske funktioner

På trods af de alvorlige begrænsninger, enheden har noget at prale med hensyn til funktionalitet og teknologisk støtte. Er det tilstrækkeligt at nævne muligheden for datavisualisering. Afstandsmåler reflekterer en lille skærm alle udførte målinger, processen med at forbinde baggrundsbelysningen og klar indikation. Der er også proprietære design. I denne del af den bemærkelsesværdige gummibelagt foring organ, der minimerer risikoen for tab af indretningen ud af hænderne selv når de foretager pludselige bevægelser. Den største fordel er den arbejdshastighed på handling Bosch hardware udstopning. Laserafstandsmåler PLR 15 giver en måling er mindre end et sekund - siger om 0,5 sekunder i den officielle dokumentation. Men afhængig af betingelser, og denne værdi kan forøges op til 3-4 sekunder.

positive anmeldelser

Mange brugere afstandsmåler punkt for en vellykket kombination af enkelt design, ergonomi og målepræcision. Enheden viste sig lille, men effektiv og produktiv. Det er værd at bemærke, at kvaliteten af dele fra hvilken laser afstandsmåler Bosch PLR 15. Responses påpege, at selv om modellen ikke er designet til brug i barske markforhold, sagen er værdig klarer ydre påvirkninger, og samtidig bevare integriteten af elementet base.

negative anmeldelser

Det vigtigste krav af modellen reduceres til en lav funktionalitet. I dag, selv billige laser udstyr, for eksempel støtter muligheden for automatisk kalibrering. I dette tilfælde er det ikke så komplekse muligheder for data opnået ved målinger. Ifølge mange, og den pris, som det indenlandske marked realiseres laserafstandsmåler Bosch PLR 15. Pris i Moskva når den allerede nævnte 3-3.5 tusind. Faktisk for kvaliteten af selve enheden, og nøjagtigheden af målingerne vil give det samme beløb, og erfarne håndværkere. Dog kan mange af dem stoppe tilstedeværelse på markedet mindre attraktivt som en model for en bredere vifte af funktioner.

Processen med operation

For at styre enheden er kun én knap er tilvejebragt som en switch. Med det afstandsmåler aktiveret, hvilket resulterer i driftstilstanden og laserstrålen. Endvidere viser displayet det tilsvarende tegn indikator - LASER. Fra dette punkt kan du starte målingen. Indtil det er givet kommandoen at låse den aktuelle værdi, brugeren er fri til at vælge den rigtige afstand til det - laseren ikke ophører med at have virkning. Samtidig kan brugeren holde styr på aktuelle data gennem skærmen, som er forsynet med en laser afstandsmåler Bosch PLR 15. Instruktion bemærker, at dette resultat er dynamisk og ændringer i henhold til bevægelser operatøren, observere tiden afstande i 0,5 sekunder. Når vi finder den rigtige punkt at måle afstande, bliver også nødt til at flytte kontakten. Derefter bliver resultatet gemt værktøj.

konklusion

Apparater til alle manglerne fortjener opmærksomhed - i hvert fald fra huset mestre. Tapetklister, mount kabinetter, installere panelet og montere struktur ved hjælp af en sådan indretning er nemt og bekvemt. De vigtigste ting -. Retten til at bruge en laser afstandsmåler Bosch PLR 15. Prisen, der beløber sig til et gennemsnit på 3 tusind bør ikke være særligt forvirrende. Alligevel er ry for virksomheden "Bosch" som en producent af høj kvalitet og teknologisk avancerede værktøjer i dette tilfælde bekræftet af brugerne selv. En anden ting er, at der er en vis kritik med hensyn til manglen på separate funktioner, men hjemme har de ofte et specifikt behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.