Nyheder og SamfundNatur

Smock: nyttige egenskaber af planter

Plant Ladysmock vedrører flerårige græsser af kål familien. De almindelige mennesker kalder det græskar, belotsvetkoy, Smolyanka, underskov, mose brøndkarse. Anlægget er spredt på det eurasiske kontinent. På mange områder, det har et andet navn - sennep felt.

Oftest kan denne urt findes i Europa og i de østlige regioner i Asien. I Rusland, det vokser i hele den centrale del, men foretrækker en moderat klima og fugtig jord. Blomst med lilla blomster pryder bredden af floder, søer og reservoirer. Golostoyachy lige græsstrå kan nå en højde på 30 til 80 cm. Den blomstrende periode er i august. Blomsterstand planter kan have forskellige farver - fra hvid til lilla.

Kemisk sammensætning kittel

De kemiske komponenter af planten er brugt og Naturopat herbalists som et middel mod mange sygdomme. Og kokke føje den til salater, supper, hovedvandsæg. Den overjordiske del er rig på disse elementer:

 • ascorbinsyre;
 • thioglycosider;
 • flavonoider;
 • kaempferol glycosider;
 • Quercetin.

Frø er fyldt med fede olier (22-36%), aminosyrer og mineraler. På trods af den liste over positive kvaliteter, den officielle farmakologi planten bruger. Men i folkemedicinen, urt fundet sin brug.

Syv af nyttige egenskaber af planter

pratense græs kerne har en række fordelagtige egenskaber, så det anvendes:

 1. For at forbedre immunitet. En plante med et højt indhold af ascorbinsyre (vitamin C), har en styrkende effekt på den menneskelige krop, med undtagelse af degenererede mutation af dens celler. Infusioner af urter forbedre immunforsvaret kraft. Det øger kroppens evne til at modstå alle former for virale og bakterielle infektioner.
 2. Sådan hjælper fordøjelsen. Anlægsdriften forbedrer mavetarmkanalen, eliminere flatulens, oppustethed. Urteekstrakter stimulere fordøjelse, lindre kramper og forstoppelse.
 3. Luftvejssygdomme. Varm te med en knivspids af tørre planter vil have antispasmodic og slimløsende handling, hjælpe med at lindre vejrtrækning forkølelse sæson.
 4. At forbedre nyrefunktionen. Pratense kerne i form af infusioner har diuretisk virkning. Denne kvalitet er med til at fjerne toksiner og fedt fra kroppen, normalisere stofskiftet og beskytte den mod aldring.
 5. At styrke karvæggen. Kontrol over indholdet af kolesterol i blodet kan reducere sandsynligheden for at udvikle sygdomme, såsom slagtilfælde og hjerteanfald. Ekstrakter af planter, styrkelse væggene i blodkarrene, de forhindrer dannelsen af skadelige aflejringer.
 6. Som forebyggelse af blodsygdomme. Sennep Field i folkemedicinen betragtes som en græs, evnen til at rense blodet, forbedre dannelsen blod. Intet under, det kaldes en kittel.
 7. For at forbedre stofskiftet. Tinktur af urter, der anvendes i de tegn på skørbug. Tilstedeværelsen af planter i den kemiske sammensætning af vitamin B9 gør det muligt at bruge det som et middel til at forhindre forekomsten af anæmi, og genoprette kroppens modstandskraft over for bakterier og bakterier.

Kontraindikationer

På trods af listen over egenskaber den positive Ladysmock har visse kontraindikationer:

 • Særhed af anlægskomponenter.
 • Tag ikke græsset for gravide kvinder, ammende kvinder.
 • Mennesker, der lider forværring af sygdomme i mave, lever og nyrer, kan græsset være skadeligt.

Interessante fakta om planten

For det første på jorden er der mere end 100 arter af denne plante. For det andet, i det XVIII århundrede kernen engen, på grund af deres egenskaber, begyndte at blive brugt af traditionelle healere til behandling af forskellige lidelser. For det tredje, pre-tørrede rå urter kan opbevares i år, forbereder infusioner fra det. Men det er vigtigt at huske, at tørringen sker bedst i det skraverede område og direkte sollys bør ikke falde på anlægget.

I gamle dage piger tror, at cuckooflower hjælper med kærlighed. De samledes i buketter af blomster og dekorerede deres hjem. I dag, de tørrede knopper behandling af epilepsi hos børn. Og gartnere dyrke planten ved hjælp af sine blade som en erstatning for peber i konserves. Samtidig, biavlere og biavlere værdsætte blomstrende urter som en honning plante. Anvendes anlægget og i landbruget: det bruges til at fodre kvæg. Ikke kun egnet til hestefoder. Af den måde, er der en interessant tegn: hvis blomsterne visnet græs, så det ligner regn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.