HjemlighedVærktøj og udstyr

Argon svejsning af aluminium: hvad er kompleksiteten af

Spørgsmålet om de fleste tilgængelige metoder svejsning af aluminium i ren form og dens forskellige legeringer ganske relevant i forbindelse med deres brede anvendelse. Et af de fælles teknologier betragtes argon svejsning af aluminium. Typisk svejses netermouprochnyaemye deformerbare aluminiumlegeringer, som den tekniske aluminium (varemærker AD AD1) baseret på aluminiumslegeringer og mangan (amts), aluminium og magnesium (AlMg). Sådanne legeringer omfatter fortrinsvis vanskelige at. Fordi de anvendes, hvis varmebehandlingen er muligt for strukturen.

Aluminiumoxid dannende ildfast film på overfladen af arbejdsemnet (Tm Al 2 O 3 = 2050 ° C), som har en større densitet end selve metallet. Til destruktion af oxidfilmen af dets partikler forurene svejset bad, komplicerer forbindelseskanter. Derfor argon svejsning af aluminium er at foretrække efter mekanisk fjernelse oxid eller ætsning base og fyldmetaller. Yderligere kompleksitet og forårsager en betydelig forskel mellem Al smeltning (Tm = 660 ° C) og dens oxid.

Når en argon svejsning med ikke-afsmeltende wolfram elektrode af aluminium, er en vekselstrøm påføres. I dette tilfælde er oxidfilmen ødelagt i omvendt polaritet halvperioder når en elektrode er 70% varmeudvikling af buen, og produktet - 30% (katodeforstøvning forekommer).

metallets styrke aftager brat ved højere temperaturer, hvilket kan forårsage ødelæggelse af usmeltet del kant under vægten af svejsebadet. Øget smelte flow Al øger sandsynligheden for lækage fra roden af svejsningen. For at forhindre brændemærker og svejse svigt, hvis den udføres argon svejseteknik kan involvere anvendelse danner keramik (grafit og stål) pads. Cosi, svejsning eller de oprindelige single-layer metallag og multi-søm.

En forøget tendens til vridning af aluminiumlegeringer kan overvindes ved at udføre svejsning på de optimale temperaturforhold og opvarmning arbejdsemnerne. Forekomsten hydrogen svejseporøsitet, især mærkbar i legeringer med magnesium, ved hjælp af opvarmning reduceres til T = 150-250 ° C før og under svejsning, og ved en grundig rengøring af kanterne og svejst. For ikke at blive vist varme revner, bør sømmene ikke placeres tæt på hinanden. Det er også muligt tilsætning af specielle modifikatorer i styrke metal.

Argon aluminiumsvejsning involverer anvendelsen af beskyttende gasformigt miljø af indifferent argongas fortrænger luften atmosfære fra svejsningen bad og plasmalysbue. Umiddelbart kan Ar (højeste eller første klasse). En anden udførelsesform for beskyttelse - helium, blanding af helium og argon, men så beskyttende gasstrøm noget forøget.

Diameter ikke-afsmeltende wolframelektrode (undtagen ren eller anvendes lanthanised ittrirovannye) vælges afhængigt af produktets tykkelse. Som fyldstof materiale virker svejsetråd af forskellige kvaliteter, afhængigt af sammensætningen af hovedproduktet og kant tykkelse. Høj kvalitet argon svejsning egne hænder kan udføres på en vekselstrøm (UDG type installation) med de nødvendige tilstande, der er valgt en erfaren svejser. Den nybegynder bør først stifte bekendtskab med litteraturen kilder med angivelse af de tilstande og nuancerne i svejsning i aluminium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.