ComputereComputerspil

Sådan tjener guld i "Avatar": alle metoder på ét sted!

Mange spillere ofte spekulerer om hvordan man laver guld i "Avatar". Selvfølgelig er nogen forsøger at "komme omkring" systemet og ty til brugen af forskellige kiks. Det lover ikke noget godt. Lad os se, hvordan man laver guld i "Avatar" lovligt.

daglig lotteri

Utvivlsomt, spørgsmålet om indtjening i alle spil - det er en central opgave, der som regel løses ganske enkelt. Men det tager tid,. Det er bare at sige, hvordan man laver guld i "Avatar", du bliver nødt til at have tålmodighed og hver dag for at gentage den samme handling. Dette er den såkaldte daglig lotteri.

Hvis en spiller konsekvent overværer et spil, vil han give de såkaldte chips. For dem vil det være i stand til at spille i noget lignende "Field of Dreams", hvor forskellige præmier vil blive givet til ham. Blandt dem bare mødes og guld. Hvis held, selvfølgelig, vil være på din side. Må ikke være ked af, hvis du ikke kunne vinde - du vil stadig ikke gå væk tomhændet. I ekstreme tilfælde, indtil du forsøger at få en længe ventet guld kan du spare op sølv og andre behagelige og nyttige præmier.

Den lange rejse

Helt ærligt, den fantastiske "Avatar" spil. Hvordan man laver guld i det? Svaret er ikke længe på sig. Det er dog ikke den eneste metode til at opnå indtægter. Der er en anden, selv om mere besværlig metode.

Det faktum, at spillet "Avatar", spilleren får til opgave for hvilke ydeevnen han får nogle præmier. Det kan være dekorative elementer, møbler, tøj, materialer til workshoppen, og endda penge. Herunder Guld. Så hvis du har tid, kan du gøre gennemførelsen af forskellige quests. Det er en lang proces, men sandt. Her behøver du ikke held eller succes - bare handle i overensstemmelse med den plan, som allerede har gjort for dig, og i slutningen af "vejen" bare få hvad du ønsker. Quest kan tjene fra 1 til 5 "mønter". Men ikke alle har tålmodighed til at spare penge i så lang tid. Men du vil så hurtigt som muligt komme adgang til eksklusive poster og evner i spillet. Så er der et par væsentlige indtjening metoder. Lad os se, hvad er hemmeligheder "Avatar", hvordan man kan gøre guld og ikke bruger en masse tid og kræfter.

Undersøgelse, studere og studere igen!

Ja, skolen forfølger spillerne selv på internettet. Hvad er virkelig der at tale, spil og programmer, de upichkany meget ofte. Ikke desto mindre er den "Avatar", kan denne bygning være ganske nyttigt. Især når det har en god mulighed for at få værdifuld guld. Mærkeligt, men det lyder ganske attraktive.

Så, hvordan man laver guld i "Avatar" med skolens bygning? Her er der flere muligheder. Den første er svært, men det er det værd. For det andet - lettere, men belønningen for det vil være mindre. Hvad kan vi gøre?

Lad os starte med det faktum, at der er en mulighed for at tage eksamener. For dem, selvfølgelig, det bygger en god belønning. Bare i guld og det er udstedt. Hvis du formår at bestå prøven (som anses af 275 point eller mere), vil du modtage 50 guld. Fristende tilbud, er det ikke?

For dem, der endnu ikke lykkes at bestå eksamen og få en belønning, der er en anden metode til "brug" af skolen. Du bør jævnligt kigge her og tage særlige opgaver. For deres gennemførelse vil du få nogle guld. Fra 1 til 5 mønter. Ikke meget, men det er bedre end ingenting. Og hvis vi kombinerer denne metode med alle ovenstående, kan det og gør en formue. Men der er stadig et par af "add-ons" til indtjening. Det er behageligt og ikke særlig sofistikeret.

Vi gør i virkeligheden

Hvis du ikke ved, hvordan man laver guld i "Avatar", et godt kig på programvinduet. Der er en inskription "gratis guld". Klik der. Det, som åbnede vinduet og hjælpe dig med at få en længe ventet søgen efter guld.

Her forskellige sider af jobbet vil blive tilbudt. For eksempel oprette en konto på sitet eller at spille et spil, for at nå et vist niveau i tredjepartsprogram eller at deltage i en gruppe - uanset hvad. Det vigtigste er, at i disse quests vil du blive givet guld.

Alle opgaver er inddelt i flere kategorier. Den første gruppe omfatter dem, der "ikke går ud over den" sociale netværk. Installer app, spille det, for at opnå et vist niveau der, at deltage i gruppen, og så videre. Belønningen for dem er ikke særlig stor, men det er bedre end ingenting.

Den anden kategori omfatter quests, der tilbyder at registrere online, spille browserbaseret spil, og alt sådan. Her er belønningen væsentligt forøget.

Den tredje gruppe - det er eksklusive quests. Foretag et køb, skal du åbne en rigtig bankkonto, tager et lån og så videre. Som regel er der brug for reelle investeringer. Men indtjeningen i Gold vil være meget høj. 200-300 guld, f.eks.

besøg

Men der er en anden gyldig måde at tjene. Sandsynligvis den bedste. Især for dem, der har besluttet først at grave de penge et par måneder, og derefter starte en hel kamp. Du er nødt til at besøge spil hver dag. For hver dag, vil du blive tildelt gaver. Blandt dem, 5, 10 og 15 dage træder ind i spillet uden mellemrum vil du modtage 1, 5 og 7 guld, hhv. Så denne måned kan du få 26 spil Goldie. Bland alle de måder at tjene penge, og snart får du rig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.