SundhedSund kost

Te med timian. Smagen er ekstraordinær.

Har du nogensinde været på steder, hvor duftende timian vokser? Luften her er utroligt aromatisk. Ønsker du at nyde dem uden at gå hjem? Derefter tilberede te med timian, hvis egenskaber ikke alene vil forhindre udviklingen af mange sygdomme, men også slippe af med de allerede eksisterende.

Når du smager denne vidunderlige drink, vil du helt sikkert elske det, og efter at have lært om dens gavnlige egenskaber, gør din daglige gode vane, og måske bliver te med timian din favoritdrink for evigt. Hvorfor er han så god? Ud over den utrolige aroma, som i øvrigt har en bakteriedræbende effekt, har den stadig mange fordele. Moderne læger er helt enige i den gamle erklæring, som siger, at denne te er ideel til nerve og følsomme naturer. Han genopretter perfekt styrke og vækker mange uforglemmelige følelser. Til stærke naturer tilføjer livskraft, og diffident hjælper med at åbne.

En gammel legende siger, at en timian, der er født af Helenes Smukkes tårer, er i stand til at give en person et nyt liv, og det kan ikke være uenig. Dens sammensætning er simpelthen utrolig. Det omfatter thymol, tanniner, gavnlig bitterhed, vitaminer C og B, harpikser, caroten, flavonoider, organiske syrer og tyggegummi. Te med timian har helbredende, antiinflammatoriske, ekspektorative, antispasmodiske, smertestillende og beroligende egenskaber. I en række sygdomme, såsom teinomycose, iskias, reumatisme, neuralgi, betændelse i lever og nyrer, flatulens, mavesår, gastrisk kolik, gastritis, lungebetændelse, bronchial astma og akut respiratorisk sygdom anvendes te med timian.

Opskriften til dens forberedelse er meget enkel, men eksperter anbefaler at bruge det i kombination med andre urter, hvilket skaber unikke og superyttige vitaminsammensætninger. For at få en virkelig helbredende te, skal du hælde tørt græs med kogende vand og lade det koge. Dernæst fjern drikken fra varmen og lad den komme i stykker. Efter ti minutter, vidunderlig i sine egenskaber, er te klar. For at fylde din krop med vitaminer, styrke immuniteten og slippe af med sygdomme, drik te med timian, hvis opskrift omfatter hundrosen og honning. Du kan tilføje cowberry blade, St. John's wort, valerian, mynte og sort te til det. Enhver af disse kombinationer har en usædvanlig smag og er meget nyttig.

Især god er te med timian med stærk hoste, neuroser, problemer med tarmene, fordøjelsessygdomme og dysbakterier. Separat bør det siges om virkningen af det på den stærke halvdel af menneskeheden. Det er bevist, at denne drik mest positivt påvirker mandens styrke, men alle fordi dets sammensætning indeholder en masse zink. Derudover giver han energi og udholdenhed, hvilket også er vigtigt. Mennesker, der er ved at komme sig ud af alvorlige sygdomme, viser især te med timian.

Dens egenskaber er virkelig unikke, for i koldt vejr kan det varme op øjeblikkeligt, og i varmen, tværtimod, genopfriske og slukke din tørst. Han har næsten ingen kontraindikationer, selvom det selvfølgelig er bedre at konsultere din læge før brug, da det kan være uforeneligt med visse lægemidler. Healere siger, at te med timian er i stand til at overvinde alkoholafhængighed inden for to til tre måneder. I dette tilfælde anbefales følgende opskrift. Tag et tusind centner (en del), malurt (en del), timian (fire dele), bryg og giv en afhængig person hver dag et glas. Kravet om alkohol forsvinder snart.

For nylig har producenterne haft en masse te med timian og andre nyttige ingredienser. Du kan møde fantastiske kombinationer med kanel, mynte og elite sorter af sort te. Smagen af denne drink er stor. Sørg for at eksperimentere og vælg den perfekte kombination for dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.