Nyheder og SamfundBerømtheder

Modedesigner Nikolai Morozov

Når designeren Nikolai Morozov spurgte, hvordan man forener det omskiftelige mode og konstant stil, sagde han, at mode er født og dør. Jag det giver ingen mening. En stil - det er selve livet, og dens filosofi, så det er vigtigt for hver person at finde sin stil er, at han tilsyneladende afspejler dens indhold. Med andre ord, er det nødvendigt, at den person var iført, hvad han kan lide, hvad han føler sig godt tilpas.

biografi

Nikolai Morozov - født i Yakutsk. Jeg var færdig med skolen i Petropavlovsk-Kamchatsky og flyttede til at leve med sine forældre i Brest. Instituttet havde ikke nødt til at vælge en lang tid, han indskrevet i den, der var der. Certifikat skole var det med forskel, så prøverne i Brest Polytechnic Nicholas passerede problemfrit. Mens han studerede på instituttet, begyndte han at engagere sig i deres foretrukne hobby: syning, og endda danse. Beklædning venner og veninder, Nikolai Morozov modtog små gebyrer, der hjalp familien overleve i de vanskelige år med forandring.

På dans ensemble "Joy", besøgte han mange lande. Af alle de byer, ses den største indtryk på ham gjorde Paris, hvor der for første gang Nicholas ankom i 1991.

Med specialitet "ingeniør-builder, arkitekt," Morozov har ikke begyndt at arbejde på det, og gik til Frankrig og slog sig ned som lærling i studiet i Nice. Så studerede han ved School of Fashion og Design Esmod Paris. Efter hjemkomsten fra Frankrig, Nikolai Morozov i 1993 åbnede sit atelier i Brest, hvor man arbejder, med Europa deres design planer. Gradvist øger studiet personale. Med Nikolai begynde at arbejde sin mor, bror og hans kone, samt fætre. Skrædderi og implementering af forenet sin familie.

forretningsudvikling

Én gang, tidligt i sin karriere, Nicholas deltog i modeugen i Moskva og St. Petersborg, men niveauet af disse viser han ikke kunne lide. Flere penge blev brugt på offentlig underholdning, og der var nogen vej tilbage. I 1995 oprettede firmaet at sy et lille antal produkter, bliver en af de største belarussiske virksomheder af syning, hvilket gør dametøj under navnet Nickolia Morozov.

Udstyret med de mest moderne syning enterprise apparater. Vi bruger tekstiler af høj kvalitet fra førende producenter. Hvert år, virksomheden udvikler og implementerer fire kollektioner af tøj til hver sæson. Det ser godt ud på kvinders skjorter kontor stil dobbelt krave.

I 1998-2000 Nikolai Morozov Tøj Award Paris-expo international udstilling og forår mode uge i St. Petersborg, og det blev tildelt kvalitetsmærket på den professionelle udstilling i Moskva. I 1999 modedesigner Morozov blev medlem af Sammenslutningen af franske unge designere.

Indsamling brand og perspektiver

Designer Nikolai Morozov producerer kollektioner, der har flere områder: business og aften kvinders tøj og endda linje Pret-a-porte, der præsenterer dagligdags tøj. Samlingerne bruges til forskellige vævsstruktur og i forskellige farver. Designeren planlægger at oprette en samling af tøj til mænd.

I øjeblikket Nikolai Morozov, primært beliggende i Paris. Her trækker han inspiration og skaber en model af projektet. Må ikke falde i virksomheden til et niveau under - dette er princippet om arbejdet i en talentfuld designer. Hans salon i Hviderusland, der ud over produktion af samlinger, udfører også individuelle ordrer. Kvalitet arbejde, konstant opdateret sortiment, rimelige priser - det er, hvad kunderne værdi i første omgang, så glad for at erhverve tøjmærke Nickolia Morozov.

Morozov i livet

Ikke hele tiden modedesigner travlt med hans foretrukne arbejde. Der Nikolai Morozov hus i skoven i Belarus og elskede Doberman. Han kan lide at grave i jorden, plante blomster, for at tilbringe tid sammen med pårørende. Normalt er det fundet i mors hus med sin bror, nevøer og fætre. I hans egen familie er der altid en chance for at slappe af. Interesseret i Nicholas og keramik, men den tid til det er næsten væk.

Morozov anser sig selv en glad mand. Først og fremmest, han kan lide at arbejde, der gør. For det andet får han tilfredshed fra det faktum, at hans samling, og tøj lavet til individuelle ordrer, ligesom kvinder. Selvfølgelig, han har en drøm om, at han gerne vil gennemføre. som det jordiske menneske, Nicholas indser dog, at ikke alle og ikke altid afhænge af ham. Og han er meget taknemmelig for min mor, der støtter ham i alle bestræbelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.