SundhedSund kost

Denne vidunderlige agurk: kaloriefattige lille, brug af store

Nyttige egenskaber agurk har været kendt for mennesket siden oldtiden. Velkendt for os vegetabilsk stammer fra vilde tropiske slyngplanter og blev lanceret i Indien mange tusinde år siden. Indiske agurk migrerede først i det gamle Egypten, og derefter i det antikke Grækenland, hvor grøntsagerne og gav hans navn - på græsk betyder "umoden". Indtil nu, hans image er de kalkmalerier, der pryder de græske, egyptiske og indiske templer. I Rusland, denne grønne grøntsag kom også til at smage. Rusichi ikke kun spiste det råt, men også bestanden op for vinteren i form af salt.

Nu agurk kalorieindhold er meget lille, der bruges i forskellige diæter, men ikke alle ved om fordelene ved denne grøntsag. Det ser ud til, at det kunne være nyttigt at vandet, der i agurker så meget som 95%. Men væsken i vegetabilske ikke kan kaldes almindeligt vand. "Alive" agurk saft optimerer alle systemer i vores krop, og madforgiftning spiller rollen som en vidunderlig adsorbent. Nem og nyttig, denne saft reducerer belastningen på bugspytkirtlen, reducerer hævelse og hjælper med hjertearytmier. Desuden er det udlæser overskud af urinsyre, derfor nyttige gigt og gigt.

De resterende 5% af sammensætningen af fosteret tage vitaminer og mineraler, stivelse og æteriske olier. Let fordøjelig form for iod til stede i agurker, hvilket gør det yderst nyttigt i sygdomme i skjoldbruskkirtlen, og tartonovaya syre, hæmmer dannelsen af fedt, det hjælper med fedme. Det blev fundet, at denne syre udelukkende findes i agurker. Desuden er de indeholder jern, phosphor, magnesium, chlor og silicium.

Med kramper tarm og acidose vil også hjælpe agurk. Kalorie det er så lille, at en person kan spise omkring to kilo agurker i dag, uden at det berører tallene. Det besidder denne grøntsagssaft og en stærk vanddrivende egenskaber, hvilket gør det effektivt bringer sand fra nyrerne. Især nyttig i denne bitre agurk. Det har mange gavnlige egenskaber og huden på fosteret, især overmodne. Især kan det tjene som en glimrende afføringsmiddel.

Agurk er udbredt i opskrifter på traditionel medicin. Det menes, at dens saft kan reducere tandsmerter og reducere betændelse i tandkødet. Et halvt kilo friske agurker en dag vil hjælpe til at forbedre hukommelsen og fremskynde hårvækst. Letopløseligt silicium og svovl indeholdt i saften af frugten, vil give den skønhed af hår og negle. I Rusland, agurk fordums dyrket i klosterhaver - munke bemærket, at der ud over andre nyttige egenskaber af grøntsagsfrø reducere seksuel aktivitet.

Agurk, hvis kalorieindhold er kun 15 kcal per 100 gram, anvendes i en række forskellige diæter. Men i den normale kost, denne grøntsag er også meget nyttig. Fiber agurk optager plads i maven, så appetitten er reduceret, og overskydende kalorier i kroppen simpelthen ikke falder. I brug denne grøntsag kød gange antallet af erhvervede proteiner stigninger og fald i blodsukkeret. Og kombineret det med mange andre produkter, undtagen måske at mælk. Men saltede eller syltede agurker (kalorieindholdet i den for lille) er ikke så nyttig. I sådanne grøntsager indeholder natrium, udøve en neutraliserende virkning på kalium og fastholde overskydende væske i kroppen.

Det anvendes som en grøntsag og nyttigt til kosmetiske formål. Lotion, udarbejdet på grundlag af dens saft, lindrer hævelse af ansigt, detoxifies og forynger huden, fjerner fregner. Spiser mindst en agurk om dagen, kan du slippe af med acne og bumser, samt til at sikre en perfekt teint.

Fordele ved agurker viste sig for længe siden, og deres skadelige virkninger på kroppen af talen gik ikke. Regelmæssig indtagelse af aromatiseret vegetabilsk ikke kun bringe sundhed, men også fremhæve skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.