BilerMotorcykler

Hvordan til at vælge en motorcykel hjelm? Gennemgang af de bedste producenter

Dagens trafik omfatter dårlige kvalitet af skråninger og lav kultur for kørsel, der får bilisterne til at tænke over deres sikkerhed.

Hvorfor skal jeg have en hjelm

De seneste indikatorer for ulykker med motorcykler eller knallerter vokse i geometrisk progression. Stadig ridning på disse transportformer bliver stadig mere populære blandt unge og bilister, der ønsker at undgå lange bilkøer.

At vælge en cykel for at komme rundt i byen, har du bevægelsesfrihed og ekstrem forbundet med øget risiko. Derfor er det nødvendigt at tage sig af den beskyttelse, og købe en motorcykel hjelm.

Da han er den mest pålidelige måde at beskytte mod en række hovedskader, bør hans valg tages meget alvorligt. For at finde den rigtige motorcykel hjelm, overveje for begyndelsen af sin konstruktion.

Hvordan er motorcykelhjelme

De er fremstillet efter samme princip og består af:

 • visir - specialglas forhindrer øjet i forskellige emner og insekter;
 • indre lag - dispergerer energi, der ikke absorberes af skallen, og slukker den;
 • shell - den ydre skal, der beskytter hovedet mod beskadigelse;
 • puder og bælte - designet til fastsættelse hjelmen.

Den ydre skal, eller som de kalder det i de mennesker, de skal kan være af to typer:

 • Cast - tryksat fremstillet af et plastmateriale, såsom polyethylen og polyamider;
 • limet - bestående af glasfiber, polymere eller carbonfibre.

Motorcykel hjelm fremstillet af en lamineret fiberglas, har høj holdbarhed og pålidelighed. Men på samme tid, det er en af de dyreste former af som lag af høj styrke stof ofte limet i hånden. Typisk er disse hjelme er flere gange tungere end de medvirkende.

Enkel produktionsteknologi sådan beskyttelse gør det relativt billigt. Det er lettere og mere kompakt, men ikke holdbart.

Ydersiden af hjelmen er dækket med særlige maling og lak for at beskytte materialet mod skader.

Inde fra motorcykel hjelm dækket med polystyren. At det er med til at blødgøre slag i efteråret. Det er værd at bemærke, at efter den indre skal er deforme og den oprindelige tilstand er ikke vendt tilbage. Med hvert slag reduceret beskyttende egenskaber, så det anbefales at udskifte hjelmen efter, at selv om der ikke er nogen synlige revner.

For at beskytte brugen af ikke forårsager ubehag og ventilation fungeret godt, indersiden af hjelmen sheathe særlige foring. Den er lavet af et blødt materiale er allergivenlige. Hvis det er nødvendigt, er det muligt at frigøre og ren.

Typer af motorcykelhjelme

I dag er der en bred vifte af beskyttelsesudstyr til motorcykler og scootere. Vælg den rigtige model vil ikke gøre vanskeligheder. følgende er de mest almindelige:

 1. Integrerende hjelm. Det er i stand til at yde maksimal beskyttelse for rytteren har høje aerodynamiske egenskaber. Ulempen ved denne model anses for at være en mangel på ventilation i varmt vejr.
 2. Outdoor. Denne form for motorcykel hjelm dækker kun et halvt hoved, hvilket giver minimal beskyttelse ved højere hastigheder. En lille fordel ved denne model er, at det er muligt at spise, drikke og tale.
 3. Mere egnet til cross-træk. Han minder hjelm integreret i sit design. Det har en aflang bund del, som garanterer høj sikkerhed og ventilation. Det er også udstyret med et visir, som perfekt beskytter mod snavs og sol. Men der er ingen visir, så hjelmen er solgt med særlige briller.
 4. Hjelm-modulært. Det vigtigste træk ved denne model er dens forreste del, som kan foldes. Dette gør hjelmen praktisk, da det ikke behøver at tage det ud ved stoppesteder til at ryge eller drikke.

Valget af størrelse

Dimensioner på motorcykelhjelme, som regel, er universel for alle typer. Derfor, for at vælge en passende foranstaltning bør hoved omkreds. For at gøre dette, er en centimeter placeret lige over øjenbrynene. For at mest nøjagtigt at måle omkredsen, proceduren er bedre at gøre flere gange.

Efter at have kommet ind i butikken og vælge en passende model, skal du sørge for at prøve på hende, knappet alle skruer. Hjelmen skal sidde stramt på hovedet, men ikke skubbe og ikke hænge ud. Efter alle de skruer er faste, skarpt dreje hovedet til den ene side, så den anden. Hvis der er et slip, så erstatte det med en model af en mindre størrelse. Hvis du er fri til at skyde det rører ikke eller bagsiden af hovedet med en hjelm, det viser også den store størrelse.

At være overbevist om deres valg, er iført en hjelm er ikke mindre end 5 minutter, nyde alt det praktiske til at bære og betragtningsvinkler.

Oversigt producenter

På baggrund af den indsamlede feedback, kan vi sige med tillid til, at de bedste motorcykelhjelme er produceret af firmaer som:

 • AGV - italiensk producent, hvis produkter kombinerer høj kvalitet og rimelige priser.
 • Arai - det japanske selskab, der behøver ingen introduktion. Hjelme af denne producent er de mest berømte racerkørere.
 • Nolan - et italiensk selskab, der producerer under eget brand som et dyrt motorcykelhjelme og budget.
 • Shoei - japanske selskab beskæftiger sig med produktion af en sådan beskyttelse siden 1959. Et stort antal af fans sagde den høje kvalitet af disse produkter.

Pris for motorcykelhjelme

Når du vælger et produkt, pris spiller en vigtig rolle. Og betragter beskyttelsen er ikke en undtagelse. For at købe høj kvalitet motorcykel hjelm, skal prisen for det ikke være mindre end $ 170. For de penge vil du blive tilbudt en model af dyre materialer, med en to-lags visir og god ventilation. Mere budget-version kan købes for $ 50-130. Hjelme designet tilpasset, koste omkring 350-400 $ motorcyklist. Dette beløb omfatter design registrering. Men hjelme er designet til væddeløb, præmien koste mindst $ 500.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.