BilerMotorcykler

Snescooter "Burlak": tekniske specifikationer, fotos, anmeldelser

Snescooter - perfekt assistent for elskere af vinter jagt eller fiskeri eller bare ønsker at ride på snedækkede vidder. Han vil rejse der, hvor man kan bo, selv kraftfuld SUV. En snescooter er ikke bange for at gå ind i de bjerge, dækket med et tykt lag sne, eller krydse den frosne sø.

Tekniske pålidelighed af en sådan transport i mange henseender bestemmer fabrikanten. Blandt de indenlandske virksomheder inden for udvikling og produktion af høj kvalitet snescootere og meget værdsat "Burlak".

Om virksomheden

transport virksomhedens produkter har længe været etableret på det russiske marked som en pålidelig og robust teknologi, og bragte det ind i den indenlandske leder. De fleste af indbyggerne i de nordlige regioner give fortrinsret snescooter "Burlak", aktivt bruger sin industrielle sektor. Selvfølgelig er disse snescootere modeller har store dimensioner og bæreevne.

"Burlak M"

Som et alternativ til transportselskabet har skabt en miniature snescooter "Burlak M". Den nye model - indbegrebet af komfort, mobilitet, effektivitet, nem betjening og pålidelighed.

Forbedret snescooter udfører en lang række funktioner i modsætning til sine forgængere massiv, let transformeres og tilpasser sig alle driftsbetingelser.

karakteristika

Selv den mest opmærksomme og krævende bruger vil ikke skuffe snescooter "Burlak". Tekniske karakteristika for sin beundringsværdige.

Den vigtigste fordel ved nyhed er dens motor: benzin, firetaktsmotor, med en kapacitet på 6,5 hk. Han er i stand til at fungere ved alle temperaturer og sikrer nem, hurtig start- snescootere, selv under ekstreme forhold. Hertil kommer, at motoren forbruger brændstof moderat og kræver omhyggelig vedligeholdelse. Brændstoffet kan anvendes AI-92 og AI-95. Strømning forekommer med en hastighed på en og en halv til to liter i timen aktiv kørsel.

snescooter design er ekstremt nem at betjene og giver dig mulighed for at reparere og ændre slidte dele på egen hånd. De nødvendige dele kan findes i enhver lager forhandlere.

Komfort for passagerer under kørslen, en aftagelig ryglæn og fod for fod monteret på snescootere. Selve designet er let samles fra seks store moduler. De har en quick-release monteringssystem, nemlig kæbe klip og klemmer på fjedre. På grund af denne forsamling snescooter ikke kræver lang tid og specialværktøj.

Snescooter-transformer "Burlak" kan bære op til to personer. Når transport af en person, accelererer han til 25 km / t, i human vogn med fald belastning sats til 10-15 km / t.

fordele

  • Nu behøver du ikke en trailer til biler og ekstra afstivning. Snescooter "Bourlak" er meget kompakt og let (kun 80 kg), den kan transporteres frit bagage personbiler enhver ændring.
  • Mange fans af vinter kørsel på snedækkede vidder der er et rimeligt spørgsmål: hvor du vil gemme den snescooter, når driften ikke er påkrævet eller ikke muligt for en eller anden grund? Modest størrelse "Burlak" tillade lige så praktisk at placere den i garagen, på altanen eller i pantry almindelig lejlighed.
  • På trods af sin tilsyneladende skrøbelighed og lethed, snescooter "Burlak" kan bære to personer og gods op til 100 kg. Han er hårdfør og ikke sidde fast i de ufremkommelige sne arrays.
  • Bortset fra hovedstammen, y snescooter "Bourlak M" er en ekstra bagagerum under sædet snescooter. Den er designet til små og nødvendige elementer, såsom kameraer, telte, agn, fiskestænger, og alt, hvad der er behov for i vinter udendørs aktiviteter.

tid

Valg af snescooter høj grad afhænger af formålet med anvendelsen. Selv om denne form for transport ikke kræver specielle færdigheder, skal alle de samme model snescootere opfylde sin ansøgning.

I dag snescooter udendørs entusiaster ofte brugt som underholdning. Ski, skøjter, snowboards og slæder, hjælper det at rejse over lange afstande, ofte på stier ufremkommelige, kun bedre og mere komfortabel. Silent slagtilfælde snescooter og fri til at glide på isen - de perfekte muligheder for vinter jagt og fiskeri.

Også i sektoren er det meget nyttigt og pålidelig snescooter "Burlak". Anmeldelser taknemmelige brugere opmærksom på, at sammen med sin massive fyr, han er i stand til at bære tunge byrder, og kan være involveret i træbranchen virksomheden. En given fleksibilitet, høj hastighed, og relativ overkommelige priser, dens anvendelse bliver mere populært.

pris

Snescooter - Transport alvorlig, kræver betydelige finansielle omkostninger. Derfor er mange mennesker forsøger at redde den gamle undersøgelse og erhverve annonce B / C-modellen. På denne måde kan valget blive brugt, men det har faldgruber. For det første er der ingen garanti for denne teknik. Det er sandsynligt, at risikoen for brud hurtigt snescooter, som bliver nødt til at være ansvarlig for kunden. For det andet, kan du snubler på en falsk. Og det sker!

Når du køber den nye model, vil ansvaret for ægteskab eller den pludselige svigt af udstyr skal bæres af sælgeren og kompenserer den gratis udskiftning eller reparation af snescootere.

Den nye snescooter "Burlak" på værdien af hans er omkring 75-80 tusind rubler. Beløb bestemt imponerende, men der er en garanti for kvalitet og tillid til at vælge den rigtige, proprietær teknologi.

anmeldelser

Selvfølgelig er en salgs- snescooter ganske attraktiv. Tvivl er deres valg. På trods af de universelle træk og egenskaber besiddes af snescooter "Burlak" power brugere anmeldelser bør være en prioritet i udvælgelsen.

  • Snescooter lige så nemt og hurtigt passerer hen over sneen dyb sne og hård overflade, på grund af det oprindelige design og pålidelig: styretøjet aktuator med brede ski og stærke suspension larver.
  • I modsætning til deres kolleger fra andre producenter, snescooter "Burlak" trygt klarer vanskelige terræn (gravhøje, bump, op-og nedture) og is.
  • For sin lille størrelse, at let vænne sig til. Sammenlignet med store modeller, mini-snescooter under, men det er mere bekvemt og stabil landing.
  • Uanset begrænsningen producent tilladte last vægt, kan snescooter "Burlak" bære lidt over 100 kg.
  • Turen kvalitet på "Burlak M" kan sammenlignes med ridning i dyre biler: bløde, glatte og næsten lydløs.

Nå, kan den seneste post bemærkes en afdæmpet, men det oprindelige design, som har en snescooter "Burlak". Foto udstille sin kompakte størrelse og usædvanligt design. Der er farvemuligheder, beregnet på forskellen mellem de smager af købere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.