Nyheder og SamfundNatur

10 interessante fakta om katte

Katte forårsage ømhed næsten alle. Denne søde kæledyr, som alle er vant til. Men der er uventede information relateret til disse dyr.

Katte kan offentliggøre mere end halvfems forskellige lyde

De fleste mennesker tror, at katte er kun i stand til at mjave. Faktisk er dyret i stand til at udstede næsten hundrede forskellige lyde. Dette er ikke den eneste knirke meow killinger og voksne katte. Desuden er det bevist, at katte mew kun ved tilstedeværelse af en person. Hvad er interessant, var forskerne i stand til at bestemme, hvordan de skal håndtere katte spinde. Rytmisk spinder katten er ude af halsen, men præcis hvordan de gør udsender en lyd er fortsat ukendt. Det synes ikke Vidste du i det mindste en gang, at katten taler til dig? Måske er det. Det er kendt, at katte kan efterligne lydene specifikke for spædbørn, for at tiltrække opmærksomhed fra ejeren. Ikke desto mindre er dette faktum ikke ophæve det faktum, at katte ikke adskiller sig i intelligens, så de kan udvikle deres eget sprog. Anyway, du stadig klogere end din kat.

Løver, tigre, jaguarer og leoparder er også i stand til at spinde

Når du tænker på katten spinder, denne lyd du forbinder udelukkende med kæledyr, men i virkeligheden kan udstede og store katte. Selv tigre og løver kan spinde når udånder. Desuden er den berømte brølende løve meget gerne en spinde. Alt på grund af ligheden mellem anatomi af stemmebånd.

Katte kan rotere deres ører hundrede og firs grader

Katte overraskende akut følelse af hørelse, som giver dem den anatomiske struktur. Desuden kan katten rotere deres ører hundrede og firs grader, for at lytte til den lyd, der kommer bagfra. For at bevæge ørerne, i kattens krop har mere end tredive forskellige muskler. Alt dette giver dem mulighed for ikke blot at flytte sine ører med et imponerende udvalg, men også flytte dem i forskellige retninger, hver for sig. Desuden kan katte høre bedre end hunde. De identificerer tydeligt kilden til lyden. Katte forstå, når du bruger dem. Selv hvis din kat ikke foregiver at lægge mærke til dig, i virkeligheden er det hele perfekt høre og forstå, hvad du søger den til hende.

Mælk skade katte

Mange katte kan ikke fordøje laktose. I modsætning til hvad mange tror, katte drikker mælk er ikke særlig god. Overraskende, i alle tegnefilm katte skøre om mælk. I det virkelige liv, det skader deres fordøjelsessystem. Mælk er kun nødvendig for killingerne. Men selv i dette tilfælde er det meget mere nyttigt blanding eller mors mælk end komælk. Det er bedst at give din kat til at drikke almindeligt rent vand.

Hver kat har en fireogtyve barde

Moustache - fantastisk træk ved felin anatomi. Hver kat af en klart defineret antal - fireogtyve, tolv på hver side af næsepartiet. Dyrlæger siger, at katte er et overskæg til jagt og kontrol af alle, der omgiver dem. Overskæg sende signaler til hjernen afdeling, der svarer til den, der er ansvarlig for synet. Det viser sig, at katte er næsten "se" overskæg. Når dyret jagter, vil hans overskæg være rettet mod produktionen. Personer uden et overskæg kan støde alvorlige problemer, når du søger efter føde. Hertil kommer, det er gennem dem katten ved, om kan komme igennem den smalle hul.

Alle huskatte nedstammer fra en enkelt art

Nylige undersøgelser har vist, at huskatte nedstammer fra en almindelige arter. Det er overraskende, at alle de forskellige racer nedstammer fra en - fra den domesticerede kat, der begyndte at leve sammen med en mand i tolv tusinde år siden. For folk, der er beskæftiget i landbruget, katten viste sig at være gode assistenter i kontrollerende gnaver populationer. Den mest kendte faktum af historien er kærligheden til egypterne til katte. Egypterne portrætteret i skikkelse af katten nogle af guderne, og dette undertiden mumificerede katte at bo i underverdenen med kæledyr.

Først fyldstof for katten bakke blev opfundet i 1947

Før 1947 som fyldstof sædvanligvis anvendes sand. Opfinder Edvard Louv foreslog anvendelsen af en blanding af ler-baseret. Ved første, folk ikke ønsker at købe en nyhed, men snart det blev så populær, at navnet på den første slags - «Kitty kuld», - blev kendt som fyldstoffer fra alle producenter. Opfinderen var grundlæggeren af en stor virksomhed til produktion af kattegrus.

Kat holder to tredjedele af sit liv i en drøm

Katten er næsten altid har ikke noget imod at sove. Men har du nogensinde tænkt, at din kat er næsten altid i søvn? Sagen er, at disse dyr sover to tredjedele af sit liv, i modsætning til mennesker, der sover omkring en tredjedel. For killinger søvn bliver en vigtig del af udviklingen. Under resten af deres krop producerer en speciel væksthormon. Hvis du spekulerer på, om katten kan sove med dig i sengen, læger rapporterer, at det er skadeligt kun for allergikere. Hvis du ikke har dette problem, kan du sove med dit kæledyr sikkert!

Leoparder og geparder er truede

Desværre er mange arter af store katte er i fare på grund af den mulige udslettelse. Sne leoparder, pumaer, jaguarer, geparder og mange andre har næsten forsvundet fra vores planet. Jo flere mennesker forbruge ressourcer, jo værre bliver det et levested for dyrene. Katte er simpelthen ikke noget at spise, når alle de små dyr er ved at dø. Den vigtigste ting, du kan gøre - for at stoppe med at købe produkter fremstillet af sjældne pels.

Hvis du har en kat, har du en nedsat risiko for hjerte-kar-sygdomme og kolesteroltal dråbe

Ejerne af disse kæledyr kan leve længere! Det er virkelig godt for dit helbred - hvis du har en kat, er risikoen for hjerte-kar-sygdom reduceres, og du kan ikke være bange for et hjerteanfald. Desuden aftager sædvanligvis cholesterol og tryk stabiliseres ved katteejere. Katte reducerer også sandsynligheden for at udvikle allergi og astma, uanset hvor kontroversiel denne kendsgerning kan synes. Undersøgelser har vist, at børn fra familier, hvor der var katte, langt mindre konfronteret med allergiske sygdomme og lungeproblemer. Huskat godt for din fysiske og mentale sundhed, er det et faktum af forskere! Sætter pris på deres kæledyr!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.