SkønhedHudpleje

Azelainsyre peels: Indikationer og anmeldelser

Alt for mange mennesker lider af forskellige dermatologiske problemer. Den mest almindelige blandt dem er akne, bumser, akne, sorte pletter, inflammation og mere. Og hvis du er træt til at beskæftige sig med disse problemer og ikke ved, hvad de skal gøre - drikke antibiotika til at maskere det hele med hjælp af make-up eller bare lade det være som det er, så skal du være opmærksom på et andet middel, som du, mest sandsynligt har du ikke hørt. Azelainsyre skræl - en procedure, der kan hjælpe dig i denne situation. Det bruges til at behandle en række dermatologiske problemer og sygdomme, så du i hvert fald et forsøg værd. Azelainsyre skræl - er noget, der kan redde dig fra dine problemer, selv når andre midler var magtesløse.

Hvad er det?

Det første spørgsmål, der kommer til at tænke: hvad er azelainsyre peelinger? Hvilken slags procedure som det går, og hvad der præcist sker i processen? Hvad skrælning, du sandsynligvis allerede ved - det er en måde at rense huden mod forurening. Forskellen mellem denne procedure ligger i det faktum, at sammensætningen af stoffet til peeling indeholder azelainsyre - at dens virkning og giver dig mulighed for effektivt at håndtere acne, rosacea og mange andre dermatologiske problemer, herunder dermatitis og alvorlige overtrædelser af talgkirtler. Dette er en forholdsvis blid procedure, og deri ligger en af sine største fordele. Faktum er, at i sig selv peeling ofte har en ganske dybtgående virkning på huden, så en masse mennesker, hvis hud har en høj følsomhed, kan ikke passere en sådan procedure. Hvis du bruger azelainsyre peeling, så du kan selv være den mest følsomme hud - det vil ikke volde dig nogen skade. Derudover har en sådan afskalning har antibakterielle virkninger og ikke er afhængighedsskabende.

Hvad er fordelene ved syre?

Hvordan præcist gør azelainsyre? Peeling, som vi alle godt ved, er en kemisk og mekanisk. Den anden virkning på grund af de store partikler, medens det første er baseret på den kemiske sammensætning. Naturligvis er denne udførelsesform en kemisk - den er baseret på azelainsyre som er fremstillet af dibasiske carboxylsyrer, til gengæld fremstilles ved oxidationen af oliesyre. Det færdige produkt blandes med mælkesyre og forskellige planteekstrakter, ofte tilsættes, og mandelsyre. Du behøver dog ikke nødvendigvis kender alle de kemiske processer, der går på salitsilovo- azelainsyre afskalning i skønhedssalonen. Efter alt, er det yderst effektiv og vil tillade dig at blege huden, regulerer talgproduktion og forhindre spredning af smitsomme dermatologiske sygdomme. Alt dette er meget vigtigt for din hud til at være sund og se smuk.

vidnesbyrd

Det er allerede blevet beskrevet tilfælde i hvilket skulle ty til denne procedure, men nu er det nødvendigt at opsummere alle de ovennævnte, og opsummere. I så fald er du nødt azelainsyre peeling? Indikationer for dens anvendelse inkluderer: acne, acne og post-akne, dermatitis, rosacea og andre dermatologiske problemer og lidelser. Derudover kan en indikation for anvendelsen af denne procedure være spirende tegn på photoaging. Så hvis du ser i det mindste nogle af de problemer, du kan trygt gå til de azelainsyre skræl nævnt ovenfor.

Fordelene ved en sådan afskalning og kontraindikationer

Hvad er fordelene ved denne procedure under sin erfarne fagfolk fra skønhedssalonen? Hvis du har besluttet at gennemgå proceduren, kan du ikke bekymre dig om, hvad din hudtype, hvad er din alder og tilstand af huden. Denne type skræl er egnet til absolut alle - det har nogle kontraindikationer, som vil blive drøftet senere, men du kan nemt tilmelde dig proceduren i de fleste tilfælde. Som et resultat, vil du grundigt rense huden, indsnævre porerne og tilpasse teint. Bemærk også, at du ikke kun kan behandle eksisterende hudsygdomme, men også for at forhindre dem i at opstå igen. Men vi bør ikke glemme kontraindikationer - ikke gøre denne form for peeling gravide og ammende kvinder, er det også kontraindiceret i akutte herpes og allergiske reaktioner til nogen af de komponenter, herunder den meget azelainsyre.

handlinger for

Før du går til en salon for den procedure, du har brug for at gå gennem en fuld uddannelse. For det første gælder det første besøg, som bør omfatte detaljerede råd om, hvordan man forberede sig til proceduren, og hvordan det vil forløbe, og hvad de skal gøre bagefter. En uge før operationen, skal du begynde at behandle huden med specielle præparater, som du ordinere en specialist og gør en test for følsomhed, hvilket medfører en lille mængde af lægemidlet i skurk af albuen. Så du vil være i stand til at identificere den allergiske reaktion og den samlede virkning af lægemidlet på den sarte hud. Hvis en negativ reaktion ikke er bemærket, kan du gå til proceduren. Den repræsenterer de tre faser. I den første fase af dit ansigt er forberedt til peeling - med det fjerner alle forureninger holdes affedtning af huden og anvende en beskyttende stof, der ikke giver en peeling skade dine øjne, læber og andre slimhinder. Så kommer den anden fase - direkte afskalning. Lægemidlet gnides ind i huden i syv eller otte minutter. Men den tredje fase - beroligende. Efter peeling skal du anvende en blødgørende, som bør blive på huden i mindst fire timer.

Hvad bliver det næste?

Men selve proceduren er ikke enden - to uger efter det, du bliver nødt til nøje at overvåge tilstanden af din hud og beskytter den mod direkte eksponering for solen bedre, høje temperaturer, og så videre. Brug ikke swimmingpool, saunaer og spabade, ikke solbade. Du vil også nødt til at finde en specialist, hvilket betyder for den person, du har brug for at ansøge om disse to uger. Desuden afhængigt af resultatet af den sagkyndige kan endda tildele dig til en eller to sessioner af reduktion procedurer.

anmeldelser

Hvad tror erfarne piger og kvinder om azelainsyre peelinger? Svar om ham næsten universelt positiv. Det er folk, der har været igennem den procedure, tale om hvilken effekt det har - og tilsyneladende er det imponerende. De fleste kvinder rapporterer, at azelainsyre skræl er faktisk en effektiv måde at bekæmpe en række forskellige dermatologiske problemer. Også fra de anmeldelser kan udledes vigtige oplysninger, som en procedure - dette er kun en dråbe i havet. Kurset består af fem til seks behandlinger, blandt hvilke skal være mindst tre ugers tid. Og, selvfølgelig, mange skriver om azelainsyre skræl derhjemme - i de senere år er flere og flere mennesker forsøger at spare penge ved at udføre de procedurer, der skal gøres af en kvalificeret ekspert selv. Men i tilfældet med denne afskalning anbefales ikke at gøre det derhjemme, da dette ikke kun sparer dig fra problemerne med huden, men kan føre til alvorlige komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.