SkønhedHudpleje

Hvordan man kan forbedre hudens tilstand i hjemmet

I dag, den skønhed industrien har et enormt arsenal af værktøjer. Men for at sikre, at din egen hud ordentlig pleje, er det ikke nødvendigt at sidde i showrooms i flere timer om dagen. I denne artikel ser vi nærmere hvordan man kan forbedre hudens tilstand ved hjælp af enkle, men pålidelige midler.

Til dette formål kan bruges og købes, og hjemmelavede kosmetik. Med mærket betyder alt er mere eller mindre forståeligt, fordi producenten sandsynligvis nødt til at pakke, hvad, hvordan og hvorfor at ansøge om ansigtet.

Men indenlandske kosmetik fortjener mere detaljerede instruktioner. Undervurder ikke de midler kogte hjemme, fordi deres effektivitet er bekræftet af mange generationer af smukke kvinder, og i nogle tilfælde bekræftet ved laboratorieundersøgelser. Hertil kommer, at lære at tjene penge til sin egen skønhed, kan du spare penge betydeligt.

Hovedreglen, som garanterer et godt resultat, er underlagt systematisk. For at forbedre tilstanden af huden, at ikke nok tid foretage enhver procedure til tiden. En klar forståelse af de beskrevne værktøjer arbejder kun i komplekset. Giv regelmæssig omfattende pleje, vil du hurtigt føle, at huden er meget bedre.

oprensning

Start af enhver procedure, skal være fra dette skridt. For at forbedre tilstanden af huden derhjemme er umuligt uden regelmæssig udrensning. Dagen overfladen af hudvæv er udsat for en række faktorer, så det er vigtigt at fjerne forurening korrekt og regelmæssigt.

Fremragende til denne procedure micellære vand, som er i de strækninger i mange kosmetiske virksomheder. Det er med det er nødvendigt at begynde dagen.

At rense brugt og tonic. At købe betyder det, være opmærksom på den type hud, som det anbefales. Du kan lave en fremragende tonic og selv, blanding af alkohol fortyndet med vand, citrussaft, eddike og andre ingredienser, der er rigtige for din hud. Fremragende middel opnås, hvis opløst i en vand glas æblecidereddike.

Værd at nævne er også det faktum, at det er umuligt at gøre. Hovedreglen, der skal huskes, vedrører aften hudpleje. Gå i seng med resterne af makeup på hendes ansigt er uacceptabelt. Det er svært at tænke på noget mere ødelæggende for kvinders skønhed. Sørg for at bruge den rigtige makeup fjerner.

Et andet vigtigt punkt angår anvendelsen af sæbe. Der er en udbredt misforståelse, at vask med sæbe og vand godt til fedtet hud. Ja, i nogen tid efter en sådan procedure kan være en følelse af trykken, og endda tørret. Men i virkeligheden, sæbe kun styrker talgkirtler, stimulere produktionen af talg. Husk: ikke vaskes med sæbe og vand, det er skadeligt for alle hudtyper. Økonomisk, ved den måde, er ikke en undtagelse.

Hydration og ernæring

Hvis du vil vide mere om hvordan man kan forbedre hudens tilstand i hjemmet, kan ikke undvære oplysninger om disse procedurer.

Til salg er der i dag en enorm mængde af fugtighedscreme. De giver fastholdelse fugtbalance. Der er dag- og natcreme.

Den ernæringsmæssige sammensætning efterfylder levering af stoffer, der er nødvendige for et velfungerende af væv og forlænge ungdommelig hud. Sammensætningen af disse cremer kan indeholde mineraler og vitaminer.

Øge effektiviteten af cremen let kan købes via linolie. Put et par dråber i en krukke og anvende cremen på ansigt.

Hvis du er på udkig efter svar på spørgsmålet om, hvordan man forbedre tilstanden af huden, men det er ikke forbundet med store økonomiske omkostninger, være opmærksom på de effektive folkemusik retsmidler.

Fremragende creme, der nærer og hydrater, der kan gøres uafhængigt af hinanden. Hæld halv kop kogende vand en spiseskefuld købes på apoteket kamille blomster, plug containeren, pak det og lad i 2 timer. Derefter varmt vandbad på 50 g smør, 2 små skeer af ricinusolie, 1,5 tsk glycerol og anstrengt infusion af kamille. Omrør blandingen bør være så lang som alle komponenter er sammenføjet. Denne creme er velegnet til alle hudtyper.

Exfoliate

En gang om ugen, skal du udføre proceduren, som vil hjælpe med at slippe af døde epitelceller. Hvis du jævnligt rengøre ansigt, så efter et par uger du bemærker, at tonen er blevet glattere og yngre udseende hud.

Mekanisk peeling udføres ved organer omfatter grove partikler. Det hjælper i denne sag, og en speciel børste, som vil styrke krat effekt.

Det er muligt at fremstille et fremragende middel ved at blande en teskefuld stødt havregryn, brygget kaffe (kan være søvn) og vand. Anvende blandingen i fugtigt ansigt massage, distribuere, let gnide og derefter skylles med varmt vand.

Selv i oldtiden folk vidste om hvordan man kan forbedre ansigtshuden hjælp honning. I dag opskrifter med denne ingrediens er også meget populære. Du kan lave mad med det, og fremragende eksfolierende maske. Grind i en morter (eller rullet med en kagerulle) én tablet "aspirin". Hældes i en lille beholder spiseskefuld honning, tilføje og blande det resulterende pulver. Påfør blandingen på ansigt gnide bevægelser, massage. Denne facilitet ikke kun giver den eksfolierende effekt, men hjælper også med at slippe af med betændelse og rødme, forbedrer hudens tone, der gør det fløjlsagtig.

Whitening og nivellering tone

Skønheder fra oldtiden vidste hvordan man kan forbedre teint og hudens tilstand. Til disse formål anvendte vi lægeurter: mynte, røn, kamille, perikon, persille, timian, calendula. Ikke værd at risikoen, indsamle lægeurter på egen hånd, er det bedre at købe dem på apoteket.

Effektive infusioner og afkog, men bringer maksimal fordel Steam bade for ansigtet. Til fremstilling af en effektiv blegemiddel hæld et glas kogende vand en skefuld vegetabilske råstoffer, kog, hældes i en skål. Lean over skålen, dæk med et håndklæde hoved. Proceduren udføres en gang om ugen.

Kæmp med udslæt

I de fleste tilfælde, acne - det er en grund til at se en læge og finde årsagen. Huden kan reagere på lignende måde at problemerne med lever, galdeblære, mave-tarmkanalen. Acne kan forekomme på grund af fejl i de endokrine kirtler, hormon problemer, ophobning af toksiner i kroppen. Men nogle gange bedre med hududslæt hjælp og kosmetik.

Effektive i dette tilfælde citrussaft, der indeholder store mængder af vitamin C. Det hjælper med inflammation. Fremstille en blanding af findelt til pulver "aspirin", den samme mængde citronsaft og sodavand (middel bør have konsistens af creme fraiche). Anvend denne maske behøver ikke hele ansigtet, men kun på de problemområder, og for at holde ikke mere end 10 minutter. Gentag hver uge.

hjemmelavet maske

Der er masser af opskrifter til at hjælpe dig med at løse problemet med, hvordan man kan forbedre hudens tilstand. Forbered hjemmelavet maske baseret på ler, havregryn, kaffegrums, ost og mejeriprodukter, frisk frugt og bær.

Næste ansigtsmaske, der forbedrer hudens tilstand, rede hurtigt, sjældne og dyre komponenter er ikke påkrævet, men dens effektivitet er synlig allerede efter den første ansøgning. Riv en lille kartoffel og en skive frisk agurk af samme størrelse. Bland lige dele hvid ler, havregryn, fløde (creme) og honning. Ansøg om ansigtet i 15 minutter.

massage

Det er værd at nævne, om hvordan man kan forbedre tilstanden af hud og krop gennem massage. Dag almindelige arter såsom lymfedræning, punkt, vakuum, japanske (tantriske). Hvis du ønsker at forblive ung, giver det mening at lære at gøre selv-massage. Sådanne procedurer forbedre blodgennemstrømningen og ernæring af væv, lymfeknuder fjerne stagnation håndtere cellulite.

ernæring og livsstil systemet

Ingen procedure for at forbedre tilstanden af huden, vil ikke bringe effekten, hvis du ikke opretholde en sund livsstil. Watch out for mad, drikke nok vand, så glem ikke om vigtigheden af vitaminer. Regelmæssigt ventilere rummet, så vidt muligt tage en tur i den friske luft. Meget negativ indvirkning på tilstanden af en person, ryge huden, hyppig brug af alkohol, en overflod af fed mad, bagværk, stegte fødevarer. Umiddelbart påvirker skønhed og sundhed af den manglende søvn.

Pakke af foranstaltninger omfatter hudpleje, god ernæring, tilstrækkelig søvn, selv-massage og en tur i den friske luft. Følg proceduren regelmæssigt, så vil de bringe et rigtig godt resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.