SkønhedHudpleje

Hvad er ophævelsen af Den Russiske Føderation?

Hvad hvis i mit hjerte du stadig sytten år i retten i berusende forår, omkring så mange smukke mennesker, men dit ansigt er allerede synlige rynker, huden er ikke så elastisk som i gamle dage, og kroppen forræderisk giver din alder? Fortvivl ikke, og bære slør, fordi der er mange måder at miste et par år og vende tilbage til et vist antal af dem tilbage.

En af de mest eftertragtede og populære metoder anses RF-løft, når huden strammes og betydeligt forynget uden kirurgi. Denne procedure er ganske hurtigt: normalt ikke mere end femten minutter. Det gode er, at selve processen er helt smertefri, og alligevel alle er så vant til at ofre og udholde den vilde smerte for at se godt ud. På forsiden af RF-løft vil ikke efterlade nogen spor, men elastin og kollagen vil blive produceret med ny kraft, der forårsager huden over tid vil begynde at forynge sig selv.

Så ved hjælp af denne fremgangsmåde, kan du slippe af strækmærker, fjerne rynker og slap hud, justere formen af ansigtet. Desuden er RF-ophævelse kombineret med en række behandlinger rettet mod vægttab. Med det muligt at reducere det område af huden flænge efter operationen betydeligt.

Denne procedure kan udføres, da tyve år. I denne alder, ville en sådan fremgangsmåde være tilstrækkelig til at friske op efter en stormfuld weekend.

Rf-løft. Kontraindikationer

 1. Midlertidige kontraindikationer:
 • akut fase af rosacea;
 • enhver kronisk hudsygdom i den akutte fase;
 • proceduren ikke udføres i de områder af akut acne.

2. De absolutte kontraindikationer:

 • alvorlig grad af hypertension ;
 • lupus erythematosus;
 • graviditet;
 • SARS;
 • sklerodermi;
 • tilstedeværelse på området for metalliske proteser eller silikone, samt tilstedeværelsen af en pacemaker;
 • maligne neoplasmer.

RF-løft. fordele

 1. Effekten forbliver op til to år, nogle gange kan man gøre understøttende procedurer.
 2. Ingen sæsonbestemte kontraindikationer.
 3. Ingen risiko for infektion.
 4. Ingen smerte.
 5. Intet behov for en rehabiliteringen.
 6. Det kræver ikke bedøvelse.
 7. Proceduren udføres non-invasive og ikke-traumatisk.
 8. For at tage det fulde naturligvis er det ikke nødvendigt at ændre livsstil.
 9. Med virkning kun steget over tid.
 10. Ikke vanedannende samme procedure kan kombineres med andre foryngelse teknikker.
 11. Det kan udføres ikke blot ansigt løft, men og décolleté, nakke, lår, mave, balder, arme.

Der er flere metoder til rf-ansigtsløftning, anmeldelser hvoraf inspirere og forårsage en øjeblikkelig lyst til at ringe til et nærliggende klinik og tilmelde dig proceduren.

 1. Monopolære teknik. Strøm løber mellem elektroden, som er placeret under patienten og behandlingshovedet. Således indtrængningsdybde ind i dermis er relativt høj og er ensartet. At ubehag ved denne fremgangsmåde er den kendsgerning, at elektroden er nødvendigt at vedlægge en patient og bevæge sig, når skiftende anslagszoner.
 2. Bipolar princip. Mere praktisk, fordi den arbejder håndstykket integrerer to elektroder. Men der er nogle små fejl: RF næppe trænge ind i dermis. Desuden kan det være ikke meget behagelig på grund af det faktum, at energien er koncentreret på ét område af huden og har lokaliseret effekt.
 3. Trohpolyarny princip. Anologichen bipolar, kun i stedet for to elektroder henholdsvis er tre.

Kosmetolog mener, at det er nødvendigt at kombinere alle disse teknikker. Derfor er den største efterspørgsel er til maskiner, der kombinerer den monopolære og bipolar maniple.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.