SkønhedHudpleje

Vi stræber efter at idealet om, hvordan man kan stramme ansigtets konturer

Ovalt ansigt - det er hvad der får os fra deres forældre arvede. Som regel barnet arver formen af ansigtet af faderen eller moderen, men der er tilfælde, hvor for eksempel den øverste del af ansigtet "ude af stand" til en forælder, og hagen - i den anden. Dramatisk ændre formen af ansigtet , kan du bruge kirurgi, når implantaterne bliver introduceret under huden. Typisk plastikkirurger, patienter, som er domineret af offentlige personer, kunstnere, offentlige personer, politikere, forsøger at gøre skarpere kindben og giver underkæben mere udtalt formular.

Og et sådant valg steder for implantater implementering er ikke tilfældig. I videnskaben om ansigtet - fysiognomi, såvel som i hverdagen forståelse, folk med en stærk hage og kæbe linje er afgørende, har evnen til at påvirke andre med hans autoritet.

I alt er der flere grundlæggende ansigtsformer - runde, ovale, firkantede, trekantede, rektangulære. For en perfekt ovale ansigt antog en oval struktur, selv i naturen anses for at være den ideelle form af cirklen. Runde ansigter i særlig ære er ikke på grund af deres store bredde og ofte udtalt alder slap hud, selvom ejerne af denne ansigtsform er krediteret med godmodige karakter.

Estheticians mener også, at for at være en kvadratisk og rektangulær form af ansigtet hos kvinder i visuel korrektion, fordi sådanne personer ser tung. Fordelen ved disse typer er, at en knogle ramme nedre flade tillader huden at forblive længe naturligt tonet. For mænd, svær underkæben er meget gunstig for den eksterne opfattelse, fordi understreger styrken, beslutsomhed, vilje, så de har brug for i livet.

Oval ansigt anses ideel, hvis personen længde er ca. 1,5 gange større end dens bredde, overgangen fra pande til hage, kinder og glat, og hagen har en bredde på ca. 5 cm. I dette tilfælde, at personen har den bedste chance for at få gode billeder, for at skabe det billede kræver et minimum af make-up, han går de fleste frisurer. For nylig, men de stylister mere ligesom trekantet ansigt med store øjne og en smal hage. Mennesker med sådanne personer anses for at være mere raffinerede natur, som ofte bidrager til at skabe udtryksfulde mode billeder.

For at stramme ovalt ansigt, der er mange måder. Som allerede nævnt, er det muligt at gøre dette ved hjælp af kirurgi (cirkulær løft, indførelse af implantater). Men så drastiske metoder behøver ikke altid. For eksempel, nogle for at få et klarere ovalt ansigt, du bare brug for at tabe nogle vægt. Uge lavt kalorieindhold kost - og den person har en klar konturer. Denne mulighed opstår, fordi vægttab processen starter med ansigt, hals, arme og ben. Men i kost med en skarp vægttab kan vende effekt - protein og fedt celler går fra under huden for hurtigt, hvilket fører til dens sagging.

For at holde formen af ansigtet klare og unge, må vi ikke glemme fysiske øvelser for ansigtet. I den forbindelse er det meget effektive øvelser til ansigtet af en serie af "Krop flex." Hertil kommer, at ikke-kirurgisk ansigtsbehandling mark akupukturu og selv-massage. Den eneste ulempe ved begge metoder er behovet for at gøre procedurerne konstant overvinde dovenskab. For dem, der søger hurtige resultater, på markedet har et forslag til en hurtig ansigtsløftning hardware metoder ved hjælp af vakuum eller slibning, som stimulerer cellefornyelsen og gør huden mere elastisk. Og, selvfølgelig, lad os ikke glemme de nærende cremer og masker, som dog vil miste deres effektivitet ved ensidig kost, alkoholmisbrug eller tobak og passiv livsstil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.