ComputereProgrammering

JQuery popup-vindue, et overblik over etableringen

En måde at tiltrække brugere til sitet er pop-ups. Selvfølgelig betyder det ikke give en absolut garanti for øget fremmøde, men stadig i et stykke tid, de kalder opmærksomhed på information.

Opret en popup jQuery - ikke en let opgave, men hvis du ønsker det doable. Og dog, før du begynder at skabe et sådant produkt, er det nødvendigt at repræsentere visuelt hvad det er, og hvordan det ser ud.

Site sider er skabt ved hjælp af HTML. På det, i den rækkefølge, som kan lide ejeren af ressourcen, er placeret knapper. Der kan være et par stykker (én til ...), skøn at skabe. Hvis du klikker på denne knap, vil den besøgende se en popup jQuery. Indholdet af disse eller kan være helt anderledes, såsom et billede eller en attraktiv ny form for registrering, reklame, meddelelse, ja hvad som helst. Fantasy i denne sag er ikke begrænset af nogen grænser. Pop-up-vinduer dækker ofte side af hjemmesiden klar mørk baggrund og på hver af dem er der et ikon, brugere normalt forstås intuitivt. Mulighederne er uendelige denne funktion.

Ved første øjekast, for at skabe sådan en ting er svært, men det er et forkert indtryk. Hvis der er et ønske og eksisterer et behov, hvorfor det er ikke til at forstå mere? Selvom mange ikke forstår, er der altid mulighed for at studere processen med at vende sig til de professionelle. Lad os tage for eksempel oprette og placere en knap, der vil udløse registreringskravene vinduer, billeder eller billeder og faner. Brug af javascript pop-up vindue, eller rettere på knappen, vi forbereder en reference og bede for dem alle en fælles klasse. Links placeret inde i div tag-a.

Den rel attribut, til hver præcis svarer til navnet på vinduet klassen og giver dig mulighed for at opdage den rigtige, knap at klikke på linket ovenfor. Alle, popup jQuery vi har oprettet. Det er nu op til at gøre det pænt og attraktivt. Dette vil kræve brug af stilarter.

Arbejde stilarter ikke forårsager problemer: alt er enkel og klar. Vi har brug for kun en lille kendskab til sproget HTML. Men selv hvis brugeren ikke forstår det, de nødvendige oplysninger er let at finde på internettet. Til jQuery knapper, pop-up vinduer kigget på alle kendte til dato browsere er lige så rart og ryddeligt, er det nødvendigt: a) at centrere linkenheder; b) afrunder hjørnerne; c) forbinde PIE til IE 7-8.

Generelt vil HTML markup være den samme for alle de pop-ups. Derfor bør anvendelsen af tags ikke få hængt, hvis du ikke ejer nok til at huske et par grundlæggende. Forskellen er kun i udformningen af den størrelse, der er, vil man jQuery popup vindue bredde se anderledes ud. Det samme gælder for indholdet.

For at imødekomme registreringsformularen til den ovennævnte tag skal skrives på følgende måde:

Luk

Registrer Online

Indtast dit brugernavn: Indtast adgangskode:

I denne post falder sammen med attribut reg_form rel første knap, og det dobbelte wrapper klasse er defineret popup reg_form (pladsbehov). Denne etiket kan du oprette som en fælles stil for alle pop-up vinduer, og specifikke parametre for hver indstilles separat.

Dernæst begynder at placere knapper til billeder. Her er den samme: dobbelt angivne klasse og viste vej til den mappe, hvor billederne er placeret. Nå, senere i samme ånd.

Når du har oprettet, vil kun justere det generelle udseende af siderne på dit website, registrere regler for vinduer. Det vil sige, de er alle lige designet, redigeret vandret, og alle vil have en knap, der er ansvarlig for lukningen af vinduet og dens titel. Desuden vil de være skjult, når du lægger den ressource side.

Hvis der ikke er noget ønske om at gøre det selv, er der altid mulighed for at downloade et script, der gør det muligt at oprette et pop-up vindue automatisk, kun lidt at rette action applets.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.