LovStat og lov

U-turn gennem den dobbelte fast: berøvelse af rettigheder eller en bøde?

Bag rattet, føreren indser, der styrer den mekanisme, udgør en øget risiko. Og hvis en person ikke har de nødvendige kvalifikationer, kan det true liv og sundhed for mennesker. Så før du går ved dig selv, du har brug for at lære reglerne. Uvidenhed og den konstante krænkelse af færdselsregler i bedste fald vil være årsag til fortrydelsesret, og i værste fald - kan resultere i en ulykke.

Men de russiske chauffører, desværre, reglerne er ofte krænkes. En af de mest almindelige er en tur gennem den dobbelte fast linje. Undertiden trafik inspektører, at drage fordel af uvidenhed om de bilejere kan kvalificere deres handlinger forkert. Tal om en sådan overtrædelse som en tur gennem en kontinuerlig: hvad straf venter føreren og at de kan træde i beslutningen færdselspolitiet.

Hvor gjorde optællingen?

Opfundet markup amerikansk Edvard Haynz. Veje i USA begyndte at markere det i 1911. Og i 1921, efter at Amerika begyndte at bruge layout og England. Da det bliver brugt i mange lande rundt om i verden. For en tid, vi brugte forskellige layout muligheder i nogle lande. For eksempel i Tyskland striber malet sort i stedet for hvid. Og i Storbritannien brugte reflekterende anordninger, som har været meget synlig i mørke. Til dato er de dyreste lande præget af særlige markeringer næsten identiske.

fuld linje

På den måde er der to typer af kontinuerlige linjer:

  • enkelt;
  • dobbelt.

Den første adskiller kørebanen i to og betegner den grænse, hvor har retten til at føre motorkøretøjer. Hun markerede veje, der kun har to baner. Det andet anvendes med fire kørebaner. Dette adskiller sig fra den anden markup.

Men begyndelsen chauffører nogle gange har svært ved som en fast linie indikerer endda parkering af transportmidler, men rejser på det ikke er grundlag for straf.

Hvis den krydser en enkelt eller dobbelt linje dividere kørebanen i strimler for multi-directional transport betyder dette efterlader en kontra, som skaber en fare på vejen. Spredes via dobbelt faststof som en forbrydelse. Men der er tidspunkter, hvor sådanne handlinger ikke straffes med bøde. Men om dem senere.

Straffen for at krydse den faste linje

Desværre er der mange overtrædelser begås på vores veje. Tilbageførsel gennem en enkelt eller dobbelt fast stof refererer til den hyppigste af dem. Skæringspunktet mellem én og de øvrige mærkning linjer skal straffes med det samme. I indeværende år 2016 straffen for at forlade den modsatte vognbane varierer fra 1 til 5 tusind. Rubler. Straffen afhænger af omstændighederne. Der er tilfælde, hvor det er nødvendigt for en tid til at sige farvel med den rigtige kørsel. Den første gang gerningsmanden vil miste tilladelsen dokument i en periode på op til seks måneder at køre bil. Anden gang forbuddet kunne gøre et år.

Hvilket er fint truer driveren til trafik krænkelser, hvis det har fastsat en sikkerhed kamera? I dette tilfælde vil den maksimale straf være. Derfor rettigheder driveren er ikke ligefrem tabe. Receptionen har modtaget en anmeldelse af en typisk fint, der er betalt til den generelle procedure.

Når du ikke kan krydse den faste?

Chaufføren kan ikke krydse den faste linje, da det er ubrydelig barriere forbyder enhver bevægelse af hendes bil.

  • Hvis vejen er opdelt i tre strømme, den midterste stribe er enten den ene eller den anden retning. I tilfælde, hvor biler er på vej væk fra dig, så gå til linjen og er strengt forbudt.
  • Du kan ikke krydse den faste linje, når der køres på en kontrolleret vejkryds.
  • Det samme forbud gælder for den situation, hvor stigningen er afsluttet på bakken.
  • Selvom exit sker med yard område, krydset eller flere tur gennem den dobbelte faste stof betragtes som en lovovertrædelse.

Tror ikke, at trafikken inspektører "vil lukke øjnene for dette." Hvis dataene optaget på radaren, kan straffen ikke undgås.

spredning

Hvis markup dobbelt fast, krydse den er yderst farligt. U-vending på tværs af det ofte bliver en årsag til alvorlige ulykker. Men rettigheder til transport kørsel i løbet af denne manøvre vil ikke blive frataget. Straffen er kun et fint fra 1 til 1,5 tusind. Rubler. Men hvis færdselspolitiet inspektør fix, at før vende chaufføren kørte et par meter i den modsatte vognbane, retten han stadig kan vælge.
Men muligheden for et sådant resultat betyder ikke, at vogter af retsstaten vil blive gjort præcis den beslutning. Desuden er der mange årsager til, at du kan kvalificere som formildende omstændigheder eller endda fjerne ansvaret fra føreren.

undtagelser

Der er situationer, hvor en dobbelt kontinuerlig mærkning linie skærer ustraffet. For eksempel er føreren forsøger at undgå ulykken, og han havde ikke noget andet valg. Så tjek den modkørende sige.

Desuden ved at blive part eller vidne til en ulykke, hvis det er nødvendigt, det omgående levering af patienten til medicinsk center, kan føreren foretage en U-vending ustraffet gennem den dobbelte fast, hvis det er nødvendigt. Utvivlsomt, for at redde menneskeliv SDA sat ud af spillet. Trafik politifolk derefter interviewet øjenvidner at kontrollere lovligheden af en handling af chaufføren der har begået denne manøvre. Denne handling er bestemt ved lov, og er ikke en lovovertrædelse.

Dog kan der opstå problemer, hvis føreren har forvoldt skaden er langt større end de risici, som han forsøger at undgå.

Kan mindske straffen af, at reglerne blev overtrådt, når det er absolut nødvendigt, omvej forhindringer på vejen eller kører ind i en mærkning hjul. Derfor skal du ikke altid være enig med færdselspolitiet inspektør.

Hvordan undgår straf?

Selv om det så skete, at inspektøren bemærket manøvre, som er i strid med reglerne, for eksempel, at vende straffen for dobbelt kontinuerlig (dvs. dens skæringspunkt) er valgfri. Det sker, at opmærkningen er næsten ikke synlige. I dette tilfælde kan du roligt stole på denne kendsgerning. Efter alt, føreren kan simpelthen ikke mærke til det. Hvis argumenterne ikke hjælper, og inspektøren stadig trækker beslutningen, så er det nyttigt at gøre et par billeder eller video. Det er ønskeligt at producere disse handlinger i tilstedeværelsen af færdselspolitiet. Som et resultat, hvis bøden følges, er det nødvendigt at afbøde de omstændigheder, hvorunder overtrædelsen fandt sted.

Ofte opstår disse sager om vinteren. Inspektører, skriver beslutningen, er afhængige af inkompetente drivere. Når sidstnævnte kender deres rettigheder og forsvare dem starter, er det normalt ignoreret. Men formoder opløsningen er skrevet ud, og føreren sætte en bøde. Hvad skal man gøre i denne sag?

At betale eller ikke at betale?

Der er to måder at løse problemet, når skrevet ud den beslutning, som du er uenig:

  • acceptere og betale;
  • at gøre deres rettigheder gældende.

Hvis vedtagelsen af den anden beslutning, den første skrive en klage til lederen af den respektive færdselspolitiet, der opstiller i detaljer de ulovlige handlinger, som tjenestemanden, der er, inspektør. Situationen kan bedst beskrives med henvisning til den specifikke henvisning i den administrative kode. Og i sidste ende er det nødvendigt at bede om at afslutte den administrative sag. Lav en kopi af protokollen, og hvis der er tegn, vedhæfte dem til klagen.

Selvfølgelig, når dine handlinger eller udelukke administrative ansvar for at forlade den modsatte vognbane, du har grebet den rigtige, er det nødvendigt at udfordre. Hvis chefen for færdselspolitiet ingen svar, så kontakt retten.

Tabel bøder

Overvej, hvad sanktionerne er fastsat for overtrædelser i forbindelse med mærkning linjer. Hvad vil der ske, hvis vi forsømmer de almindelige regler i sin bane eller forkert at gøre manøvren? Her er en tabel over bøder, som det er ønskeligt at kende udenad.

Hvordan til at vende rundt?

Når du skal foretage manøvren og vente på udseendet af tegn på vejen, så en vending i et bestemt sted eller angive den zone, inden for hvilken det kan gøres. Markeringer i forhold til dem er af sekundær betydning. Derfor, i tilfælde, hvor der er konflikt mellem markeringerne og skilte, skal føreren prioritere sidstnævnte.

konklusion

På trods af den store fare, der bærer med sig en vending gennem den dobbelte fast, bøder på mellem 1 til 1,5 tusind rubler -. Det er alt, hvad der kan straffe førerens færdselspolitiet. Hvis du forsøger at tage væk rettigheder, at bemærke i den rækkefølge en lovovertrædelse, så er dette skal bekæmpes. Derfor anbefales det at gå til domstolene. Hvis der er tegn på uskyld, så vil du helt sikkert opnå retfærdighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.