LovOverholdelse om regulering

Gennem en kontinuerlig vending: en fin turn regler

Gennem en kontinuerlig vending - en manøvre, der ikke forekommer meget sjældent og på vejene. Men hvilken slags straf er nødvendig for denne overtrædelse? Og er der nogen måder at implementere en tur uden besvær? Forstå alt dette er ikke så svært, som det ser ud. De vigtigste ting - retten til at lære reglerne for bevægelse på vejene. Så hvad man skal forberede chaufføren, der har foretaget en kovending gennem en kontinuerlig linje? Sådan aktiveres på vejen?

To kontinuerlig

Det er værd at være opmærksom på nogle af de fastlagte regler i den russiske vending. Sagen er, at trafik politifolk konstant bliver mindet om drivere, at gennemførelsen af den tidligere nævnte manøvre på vejstrækninger med en dobbelt optrukket linie er forbudt. Med en sådan overtrædelse vil blive konfronteret med en bestemt straf.

Men undtagelser stadig eksisterer. Tænd for plot med den faste linje er tilladt, hvis den tilsvarende aktivere tegn. Men dette særlige tilfælde, betyder det ikke ske for ofte.

dobbelt linje

Nogle gange er der meget brede veje med to-vejs trafik. De anvendte en dobbelt optrukne linie mærkning. Skæringspunktet mellem disse områder, samt tilbageførsler på dem er forbudt. Og hvordan man overhale, samt for at begå visse manøvrer.

Hvis vejen har to-vejs trafik, og mere end 4 mærkning strimler, kan borgeren udføre manøvrer kun i de steder, hvor det er tilladt. For eksempel ved skæringerne. Ellers vil det i øjnene ene eller anden måde straf. Som praksis viser, oftest er det fint.

nødsituation

Den faste mærkning linje vil ikke være nogen hindring for gennemførelsen af drejning eller rotation i tilfælde af en nødsituation. Det indikerer, at skæringspunktet mellem de kontinuerlige mærkning linjer er tilladt, hvis det er nødvendigt.

For eksempel for at fjerne en ulykke eller en anden fare, som truer den offentlige eller driveren. Det er ønskeligt i sådanne tilfælde at have bevis for hans uskyld. Ellers kan du endda tabe et kørekort for en bestemt periode. Dette bør blive husket af alle borgere.

til drejning straf

Gennem en kontinuerlig vending - en overtrædelse, der er ofte straffes med en bøde på forskellige størrelser. Den nøjagtige mængde af betalinger indstilles individuelt eller i retten, eller færdselspolitiet. Men hvad op- og nedture for borgeren bør styres?

Hvilken størrelse af skæringspunktet mellem den faste linje straffespark sat? Det hele afhænger af situationen. Men ifølge de etablerede regler mindste betaling er fastsat til 1000 rubler.

Hvor mange er nødt til at betale mest? Ikke for mange. Skæringspunktet mellem den faste linje en bøde på 1,5 tusind rubler begrænser anmodning fra føreren. Og det er vinen løber ud. Andre straf er ikke givet til dato.

kørekort

Har rettighederne for de data, skiftes på vej i de forkerte steder? Især når de foretager en manøvre i området med en fast linje? Generelt kan situationen være anderledes.

Som praksis viser, gennem en kontinuerlig vending kræver en borger kun tvangsbøde på det fastsatte gebyr. Men det kørekort for føreren vil ikke blive frataget. En sådan straf er kun gyldig i tilfælde af at krydse dobbelt fast overhaling.

Også tage kørekort må kun når før der bakkes chaufføren kørte et par meter af "modkørende". I dette tilfælde er nødvendigt for 4-6 måneder fratagelse af rettigheder.

et hjul

I nogle tilfælde sker det, at en vending efter to solide ikke fandt sted. Chaufføren kørte bare et hjul på en bestemt linje. Det er svært at forestille sig, men denne situation er også en alvorlig og almindelig lidelse.

Det er nødvendigt for dens opfyldelse? Det bemærkes, at chaufføren stå med en bøde. dens størrelse er fastsat til 1500 rubler i 2016. Kørekort til en lignende situation ville ikke fratage.

Med vedtagelsen

vending blev lavet på det forkerte sted? Straf, som det er blevet sagt, er den monetære betaling udtrykt i en given situation. Og hvis den præ-stadig og komme videre "modkørende", kan du miste rettighederne.

Men nogle gange færdselspolitiet vil mødes. De foreskriver straffen for denne overtrædelse. Hvad er det? Hvis føreren har foretaget en kovending på en vejstrækning med en dobbelt fast linje, præ-bevægelse i den modsatte vognbane, bliver nødt til at betale op til 5000 rubler.

konflikt

Hvad bliver det næste? Nogle gange sker det, at vejen er modstridende markeringer. For eksempel er den midlertidige og permanente. Hvordan til at være i denne situation? Chauffører bliver nødt til at forstå, at tilstedeværelsen af midlertidige og permanente markeringer domineret den første type af slagtilfælde.

Det er en vending på sitet vil være tilladt, hvis den midlertidige layout tillader det. Og hvis der er eneste permanente linje, der modsiger hinanden? Så ifølge SDA, er skæringspunktet mellem den faste kun tilladt, hvis de relevante trafikskilte. Med andre ord, hvis de konstante vandrette markeringer modsige sig selv, er det nødvendigt at være opmærksom på en række etablerede tegn.

Ende på en fast

Det er også helt almindeligt at overhale. Af alt hvad der er blevet tidligere sagt, kan du fremhæve det faktum, at en borger ikke skal ringe på et solidt. Han har lige overtrådt reglerne for god opførsel.

Du skal betale en fast straf, hvis personen er begyndt at overhale ikke en fast linje, og færdig det på kontinuum? Nej. I henhold til reglerne i Rusland, føreren, når overhaling er at vende tilbage til bandet, hvor bevægelsen begyndte. Derfor vil brud på denne manøvre ikke betragtes på nogen måde.

Med en beliggenhed i nærheden

Skæringspunktet mellem den dobbelte fast linje - det er en fælles offensiv. Det er sådan, selv om det er en afvigelse fra de omkringliggende områder. Ifølge reglerne, gennemførelsen af løbet på den vej, som krydser den dobbelte fast straffes med en administrativ bøde.

I hvilket omfang? Ifølge den administrative kode, kommer til at betale 500 rubler. Det ville koste så meget i den beskrevne overtrædelse. Eller DPS officerer anser manøvre gennemført og vil pålægge højere straf.

venstre ansigt

Gennem en kontinuerlig vending - er, som det er blevet sagt, en overtrædelse. Og hvad med at vende? Venstresving er tilladt, hvis de ikke er i modstrid de etablerede vejene skilte.

For overtrædelse - en bøde. Hvor mange præcis? Drej til venstre ved de vejstrækninger, hvor manøvren er forbudt, straffes med en administrativ betaling. Du er nødt til at betale så meget og dreje gennem løbende. Og det er fra 1 til 1,5 tusind rubler.

Tip drivere

Nu er det klart, hvilke regler gælder vending i Rusland i dag. Hvad råd kan gives til chaufførerne? Mange peger på, at de områder med ubrudte linjer bliver nødt til at være særlig opmærksom. Især når færdselspolitiet. Nogle blot glemme, at vejskiltene mærkning vigtigt. Og så borgeren kan få en bøde i forskellige størrelser.

resultater

Højresving, der opererer i Rusland, forbyde flytning af krydset eller et stop på de fuldt optrukne linjer. I nogle situationer er denne manøvre tilladt. Især hvis handlingen er tilladt midlertidig mærkning eller vejskilte.

Huske alle regler, er det muligt uden problemer at udfolde og drej til venstre i forskellige steder. Chauffører stadig anbefales med særlig forsigtighed på vejene og de fuldt optrukne linjer. Ofte er det umuligt at undgå sanktioner. Heldigvis er de ikke for høj. Faktisk alt er ikke så svært, som det ser ud. Implementering kræver en separat manøvre studerede pleje. Korrekt fortolke tegn og markeringer til hjælpe med at gennemføre den højresving gennem en kontinuerlig linje. Så straffen vil ikke være nødvendig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.