SundhedSund kost

Da kvinder og mænd får fedt. praktiske råd

Mens et stort antal mennesker drømmer i løbet af denne uanset omkostningerne til at tabe de ekstra ti kilo, en særskilt kategori af personer, tværtimod, ønsker at få fedt! Normalt er det teenagere. I dette tilfælde er den bedste løsning for dem er netop indenlandske metoder, fordi at gå et sted - godt, dovenskab! I dag fortæller vi om, hvordan man får fedt derhjemme.

Lige bemærke, at nogle mennesker, uanset hvor forsøger - ikke får fedt, og det er det. Dette kan skyldes en række nogen sygdom. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at engagere sig i selvstændig handling. Før tænke over, hvordan man får fedt, skal du sørge for at se din læge.

Spise "tværtimod"

Så først skal du justere din kost. Brug metoden "ved modsigelse", det vil sige, at øge antallet af kalorier forbruges pr dag. I dette tilfælde skal du ikke blive fristet skadelig og overdrevent fed mad! Ingen grund til at sidde hele dagen foran fjernsynet, knasende chips. Husk - maden skal være sund! Du vil ikke tage på i vægt på grund af usunde fødevarer, og blot vælge de fleste kalorier af dem og øge deres sædvanlige portion.

  • Tanke salater solsikkeolie, olivenolie eller sojaolie. Vitamin E, som er i dem, straks afspejles på din figur, hvilket får stofskiftet (stofskiftesygdomme) i kroppen.
  • Kulhydrater og proteiner, der udløser væksten af fedtvæv. Lean på hvidt brød, på pasta, kartofler, samt naturlig sødme (honning).
  • Glem ikke drikkevarer! Drik det så meget som muligt - omkring to eller tre liter. Mejeri og protein shakes, juice, kvass, te med mælk, kaffe med fløde og, selvfølgelig, øl (helst ikke-alkoholiske) vil gøre arbejdet.
  • Af den måde, sød frugt også bør notere sig den ene, der ikke ved, hvordan man får fedt. Bananer, Kakifrugter og druer indeholder en masse kalorier, lean på dem!

Generelt spiser så meget, som ville være i stand til at sætte dig selv i din mave. Så giver vi de "grønt lys" kalorier!

Må ikke overdrive det!

Selvfølgelig fødevarer - det var godt, men der er stadig risiko for sagging mave. For mænd, der er interesseret i, hvordan man får fedt (i den seneste måned, for eksempel), er der intet forfærdeligt, men for kvinder en "overraskelse" kan være uventet. Damer, der ikke sker, så husk, at din krop har brug for en vis fysisk aktivitet, som vil distribuere kalorier jævnt. Gå til gymnastik og rådføre sig med træneren i detaljer forklaret formålet med hans besøg. Det vil hjælpe dig med at vælge den enkelte til at udøve.

Hvordan du hurtigt vokse fedt fyr

For halvdelen af andre end ovenstående tip menneskeheden, anbefaler vi en ekstra regelmæssig søvn umiddelbart efter at have spist. Der er to muligheder:

  • sove umiddelbart efter du har fyldt din mave håbløst;
  • regelmæssigt og i store mængder spise lige før sengetid.

For de børn, der ikke kender: vores krop under søvn, du har brug for meget få kalorier, hvilket betyder, at alt det, vi "sætte" i maven over normen, vil straks konverteret til kropsfedt.

Vi lægger vægt på, at drenge, i modsætning til kvinder, bør undgå enhver yderligere fysisk aktivitet. Ellers vil dine kalorier brændes nådesløst! Tro mig, hvis du ikke har de pågældende sygdomme, vil kilo ikke holde dig vente. Dette er den bedste måde for fyre, der ikke ved, hvordan man får fedt!

Så i konklusion, kan vi konstatere, at i forfølgelsen af vægt ikke må glemme, at alle de produkter og "kost omvendt" bør ikke påvirke dit helbred dårligt. Hold øje med dette, er det meget vigtigt! Prøv også at bringe varigheden af en nats søvn til otte timer om dagen. Kun på denne måde kan du få ekstra vægt uden megen skade på dig selv!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.