FormationVidenskab

Kredsløbssygdomme af padder, krebsdyr og krybdyr

I denne artikel vil jeg gerne se, hvad kredsløbssygdomme af padder forskellige fra de krebsdyr og krybdyr (krybdyr). Repræsentanterne for disse klasser er ens på mange måder, men forskellene er stadig til stede, og nogle gange, og ikke små. Så om alle detaljer.

Først og fremmest skal det bemærkes, at det lukkede kredsløbssygdomme af padder. To kamre hjerte har kun bezlegochnye salamandre, resten er en tre-kammer. Padder kredsløbssygdomme består af to omløb: store og små. Tilstedeværelsen af den anden cirkel er forbundet med forekomsten af disse dyr pulmonal åndedræt. Hjertet består af to forkamre og ventrikel. I dette tilfælde blodet i atrierne er anderledes: i højre - blandet mere venøs, og i venstre - arteriel. Væg med intraventrikulære danner læg, der forhindrer blanding af venøse og arterielle blod. Infundibulum og efterlod ventrikel, forsynet med spiralformede ventil. Med hensyn til de arterier, huden, lungerne ansvarlig for transporten af venøse blod til huden og let; søvnig - tilvejebringe et arterielt blod overkroppen, fortrinsvis - et hoved; og aortabuen af blandet blod overføres til de resterende organer. Lille (eller pulmonal) cirkel begynder dermatologiske og lungepulsåren. Blodet derefter beriget med oxygen, opsamles i et par lungevener som tomme ind i venstre atrium. Buer af aorta og halspulsårerne, som er placeret i organer og væv, stammer cirkulation. Veneblod strømmer gennem venerne i et hult forreste par og uparrede hule tilbage, er i højre atrium. Gennem den forreste vena cava her bliver også oxideret på huden blod i den forbindelse, i højre atrium er blandet. Dette skyldes tilstedeværelsen og karakteristika for de blandede blod padder har et lavt niveau af metaboliske processer. Kroppen temperatur foranderlige og afhænger af, at miljøet. Dette er en af de koldblodede dyr.

Kredsløbssygdomme svarer til den af krybdyr padder, men stadig er det mere tilpasset til et jordbaseret livsstil. I hjertet af krybdyr består af to forkamre, som åbner ind i ventriklen. Hulrummet i denne del af hjertet opdeles ufuldstændig partition (de eneste undtagelser er krokodillerne). Det er grunden til blodet, som kommer fra forkamre delvis blandbar. Infundibulum i krybdyr reduceres fuldstændigt. To af aortabuen og lungepulsåren alene begynde i hjertets ventrikel. I sin venstre halvdel stammer højre aortabuen som bærer det arterielle blod til hovedet, samt i forbenene. I midten af den venstre ventrikel begynder aortabuen blandet med blod. Bue forbundet i den dorsale aorta og arterierne forgrenende af fra det er af blandet blod til andre organer i kroppen. Og det er helt mættet med ilt, i modsætning til det af padder, f.eks.

I modsætning til de padder og krybdyr, krebsdyr ulukket kredsløbssygdomme. Det kan med rette kaldes den mest primitive af alle de ovennævnte klasser. Blod i bevægelsen er hjertebanken, som er placeret ved siden af gællerne. Som sådan blodkarrene er kun til stede i de højere krebsdyr og andre blodet flyder frit i hulrummene omkring de indre organer. Ofte er det opløste de særlige respiratoriske pigmenter, de bidrager til at binde mere ilt.

Som du kan se, kredsløbssygdomme af padder indtager en mellemposition mellem den af krebsdyr og krybdyr. Krybdyr er den mest tilpasset de forskellige levevilkår, og i denne vigtige rolle, som blodforsyning af kroppen spilles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.