ModeGaver

Persol - solbriller til dem, der sætter pris på stil

Persol - briller, den verdensberømte. De kunne lide atleter og rejsende, soldater og biograf stjerner. Et karakteristisk træk ved alle de produkter af dette mærke - en tilbagelænet men meget udtryksfuld og lyse stil.

Historie og geografi

Kun få mennesker ved, hvordan det hele begyndte. Persol - briller, dukkede op i midt i den første verdenskrig. Deres hjemland - den italienske by Torino.

Hans udseende, er de forpligtet til lokal fotograf Dzhuzeppe Ratti, hvis medfødte nysgerrighed og professionel pligt skubbet til den militære flyveplads, hvor han talte med piloterne. I taler om de prøvelser af en soldats liv fotograf var jeg overrasket over at finde, at næsten den mest svorne fjende pilot er en blændende solen. Velkendt med optik fotograf besluttet at yde et bidrag til støtte for hæren og tog opfindelsen af briller, der ville være behageligt at have på og maksimal beskyttelse mod solen.

Hans første skabelse blev født i 1917 og fik navnet på Protector. Point blev foretaget fra brune linser bæres på en elastik. Pervoispytatelem blev Francesco De Pinedo, han har lavet en transatlantisk flyvning i disse briller. Snart den nyhed har spredt sig gennem rækkerne af luftstyrker i Italien.

Men det har ikke været debut. Det vil være år, før hele verden taler om Persol. Points dette mærke genopstod årtier senere - i 1957. De blev udviklet med henblik på Torino motormænd vind og beskyttelse støv. Modellen har fået nummer 0649 og i dag er blevet en øjeblikkelig klassiker Persol. Punkter under nummer 2978, som blev udgivet næsten umiddelbart efter den forrige, nu også betragtes som en klassisk italiensk stil.

I næsten et århundrede historie geografi produktionen har aldrig ændret sig. Points "Persol" både produceret og fortsætter med at blive udsendt i Torino fabrik Lauriano. Med de fleste af produktionsprocessen sker manuelt.

teknologiske funktioner

Persol - første producent af briller, som begyndte at anvende til fremstilling af acetat stel. Den er fremstillet af knust til pulver støv fremstillet af bomuldsfibre blomster. På grund af dette naturmateriale fælg "Persol" ikke forårsager hudirritationer og er altid varm at røre ved.

Producenten betaler meget opmærksom på behandlingsprocessen, og kanterne af broer. Teknologien blev opfundet tilbage i 30'erne i sidste århundrede, den har modtaget Telatura navn og bruges stadig uden ændringer.

design

Persol - briller, spiller en særlig rolle blandt det enorme udvalg af tilbehør. For mange er dette ord blevet stereotype. Ifølge fans af navnet "Persol" er synonymt med udtrykket "gode mænds briller."

Det vigtigste element i processen alt tilbehør af mærket kan nævnes Meflecto koblingselementet anbragt på buen. Den består af nylon og jern cylinder, ved smeltning i acetat. De krydsede en tynd, fleksibel strimmel af rustfrit stål. Takket være denne konstruktion stævnen bøjet henholdsvis ansigtsform, hvilket i høj grad reducerer trykket på templer, og også reducerer risikoen for brud. Persol - briller, anmeldelser af vidner til deres holdbarhed og pålidelighed.

fast pil

Alle Persol solbriller har et mærke, - de dekorere med at dreje fælg på håndtaget af en sølv pil Supreme. Noget det svagt ligner et sværd. For et halvt århundrede, forandrer pilen er allerede 30 gange, og på udformningen af de allerførste arbejdede personligt Dzhuzeppe Ratti, der grundlagde virksomheden. 5 mest populære modeller er vist på billedet nedenfor.

stjerne fans

Blandt beundrere af punkterne "Persol" en masse stjerner. Dette punkt anses for at være ikke kun smukke og praktiske, men også status. Persol - briller, hvis værdi er sjældent mindre end $ 150, men det forhindrer ikke deres popularitet. Sande kendere mener, at det er bedre at købe et par gode tider i 5 år end 3 gange i løbet af sommeren for at erhverve mindre end en luksuriøs tilbehør. Blandt fans af "Persol" der er berømtheder som Hoakin Feniks, Tom Kruz, Stiv Makkuin, Pierce Brosnan, Dzhordzh Kluni, Keri Grant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.