Kunst og underholdningFilm

"Kuprin. I mørket." Skuespillere serien "Kuprin"

I 2014, premieren på serien "Kuprin." "I mørket", er skuespillerne og den rolle, som præsenteres i denne artikel - en af de dele af trilogien. De to andre - "The Pit", "Duel". De begivenheder, der beskrives i flere film, er noget anderledes fra indholdet af Aleksandra Kuprina. Og den vigtigste forskel - tilstedeværelsen af forfatteren i historien.

trilogi

serie funktion er, at den er skudt i tre dele. Hver del af din instruktør og hver af dem er flettet skæbne heltene fra forfatteren. Hovedpersonen selv er Kuprin.

Selvfølgelig, som i enhver filmatisering, plottet af filmen, er der uoverensstemmelser med de originale værker af russiske forfatter. Men intensiteten af følelser, drama og nogle saftige historier iboende Kuprin, bevaret i sin helhed.

"The Pit"

Den første del er en tilpasning af fem stykker, forfattere som er Kuprin. "I mørket", er skuespillerne som vist nedenfor - efterfølgeren. Men tegnene er helt anderledes i efterfølgeren. Det er fortsat kun hovedpersonen - Kuprin. Og denne karakter også tjener som fortælleren.

"The Pit" - helt ærlig filmatisering af værker dedikeret til indbygger i bordel. Men det vigtigste tema i filmen er ikke en prostitueret, og den nederdrægtighed af mænd. Piger i et bordel medfølgende "Mr. Horizon". Han bedrager unge og naive personer, og når de er i bordellet, er deres skæbne beseglet: moralsk nedbrydning, sygdom, død.

Plottet i den første del er kendt for dem, der har læst Roman Kuprina. De "Pit" instruktør Vladislav Furman næsten ingen forskelle med bogen. Men ud over begivenheder, der finder sted i "hus af tolerance", i filmen der er heltene i historien "granat armbånd", "telegrafist", "hellige Love" "Uden en titel". I den første del spillede vi Svetlana Hodchenkova Natalia Agureeva, Anatoly Bely, Irina Leonova og andre. Kuprina rolle Michael Porechenkov.

Den første del, ifølge anmeldelser, er den bedste tilpasning af Kuprin. Instrueret transporteres til publikum forfatterens idé: menneskelig smålighed, grusomhed og ondskab er uudryddelige, og livet er ikke fair. Den menneskelige natur dobbelthed, og nogle gange for en smuk facade, forræderi, smålighed og løgne. Men det sker, at der bag masken af den faldne kvinde er tynd og sårbar sjæl, der kan modstå alle de prøvelser af hensyn til den længe ventede lykke.

En utrolig og følelser af hovedpersonerne gået så naturligvis, at beskueren er fuldt nedsænket i deres problemer. Kun få denne serie vil imponere. Måske historien om tragedien af menneskeliv vil gøre beskueren genlæste det arbejde, der skabte Alexander Kuprin.

"I mørket"

Skuespillere Elizaveta Boyarskaya, Leonid Bichevin udført hovedpersonerne i den anden del. Og, selvfølgelig, Porechenkov handlede som forfatter. Der er kombineret i plottet værker som "forvirring", "Molotch", "Lucio". Den vigtigste historie er den tragiske historie om romanen, som i 1912 Kuprin skrev, - "I mørket". De aktører, der udførte de berømte helte i filmatisering af værket, - Leonid Bichevin Ekaterina Tarasova, Maxim Sukhanov. Den skæbne heltene fra den berømte bog uløseligt sammenflettet i serien "Kuprin. I mørket. "

Aktører og roller (den anden del)

I filmen, udførte rollen som Maxim Sukhanov, Maria Smolnikova, Vitaly Kishchenko, Evgenia Simonova. Direktør - Andrey Eshpay. Leonid Bichevin spillede Ivan Alarina - en mand besat af gambling. Denne helten mødte på toget med en pige ved navn Daria ved Ekaterina Tarasova spillet.

Ikke kun historien om de forskellige værker, men også episoder fra livet af forfatteren omfatter serien "Kuprin. I mørket. " Skuespillere Porechenkov Boyar og spillede cirkusartister. Kuprin gjorde i sit liv forsøgte flere erhverv. Nogen tid forfatter arbejdede i cirkus. Således i serien der er begivenheder, som er deltog Zenide (historien "Lucia") Alarin, Kashperov guvernante Daria (fra historien "i mørket"). Og, selvfølgelig, skaberen af disse tegn - Kuprin.

"I mørket", er de aktører og foto præsenteres i artiklen - filmen, der fortæller om den tragiske kærlighed. Andre og kan ikke være omfattet af billedet skabt af værker af Kuprin. Hovedpersonen - Daria - ulykkelig kærlighed i blæsende Alarina. Han mister hinandens penge. Og pigen for at redde ham, er enig at starte en affære med Kashperov. Men efter udført på en måde, en heroisk handling, Daria skuffet i Alarine, syge og dø.

I denne tragiske historie skribent tilføjede han de begivenheder og karakterer af "Lucia". Med en let hånd af filmskabere i den berømte historie Kuprin kom Zenide - cirkusartist, også forelsket i Alarina.

"Duel"

Den tredje del af serien er løst baseret på de fem værker af Kuprin. Herunder historien "The Duel". Aktører, der spillede i filmen Nikita Efremov, Alexander Makogon, Yekaterina Klimova, Andrei Zibrov og andre. Hovedpersonen - Romashov, forelsket i en gift kvinde. Skandale sker, og så udfordringen til duel. Men hvis bogen skyde Romashov rådgiver en af de "Duel" tegn, serien gør Kuprin. Det er dog ikke muligt. Romashov dør i en duel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.