Kunst og underholdningFilm

Dmitry Belik - tegnet af filmen "Vampire Academy"

Danila Kozlovsky er i dag en af de førende aktører i den russiske biograf. I Hollywood var han i 2013, netop på det tidspunkt, hvor det færdige arbejde i "Legend №17». Efter et år på skærmene ud amerikansk film stjernespækket skuespiller, hvor hans karakter blev en vampyr vagt Dmitry Belikov. Som Kozlowski formået at komme ind Hollywood? Og hvad fortæller os filmen "Vampire Academy", hvor han spillede?

Skaberne af billedet

"Vampire Academy" blev filmet direktør Mark Waters i 2014 baseret på romaner af Reychel Mid.

Den første bog af forfatteren, fortæller historien om livet i vampyr akademi, blev udgivet i USA i 2007. Romanen var en succes, så det blev efterfølgende udgivet yderligere 5 dele. Artwork Reychel Mid fyldt med russiske navne blandet op med navnene på den sydlige slavere. Men forfatteren præciserer oprindelsen af kun vagt Dmitry Belikov, hvilket indikerer, at han var en russisk og en indfødt af Sibirien. Oprindelsen af de andre karakterer er ukendt.

Manuskript til filmen tilpasning baseret på bogen skrevet Deniel Uoters - bror Michael Waters. Director Sam Maykl Uoters inden for biografen værker siden 1997 og er primært beskæftiget i skabelsen af teenage-film "Freaky Friday", "Mean Girls" osv Produceret maleri "Vampire Academy" Don Morfi, som også overså de første tre dele af franchisen .. "Transformers".

Premieren på filmen i Rusland fandt sted i box office i februar 2014 af Mark Waters har samlet kun $ 15 millioner - to gange mindre end der blev investeret i skyderiet.

resumé plot

Det vigtigste heltinde af filmen - Vampire Rose og Lissa. Som barn, bliver de forenet af en enkelt bjerg, de mistede deres forældre. Siden da pigerne er uadskillelige. Men da Rose og Lissa vampyr, skal de være uddannet i den særlige vampyr akademi, som er beliggende i hjertet af Montana. Hendes venner beslutter at flygte derfra, men deres fanger deres lærer og mentor - Dampier Dmitry Belikov.

Når Vasilisa Dragomir, en talskvinde for den antikke adelig vampyr familie, vender tilbage til akademiet, med sine mærkelige ting begynder at ske: nogen følger hende, male uanstændigt graffiti på sin væg og kaster op døde dyr. Rose, der er beskytteren og vogter Vasilisa, forsøger at beskytte sin veninde, men hun er ikke altid lykkes. Og kun den hjælp Dmitriya Belikova kan klare de forfølgere - hadede Strigoi (lavere vampyrer) - og vende tilbage til deres pladser.

Zoi Doych som Rose

"Vampire Academy" - en film, hvor hovedrollen gik til unge skuespiller Zoi Doych. På tidspunktet for optagelserne var hun kun tyve år.

Zoe blev født i familien af skuespillerinden og instruktøren. Hendes far dybest set fjerner tv-serien "Jane by Design", "Double", "Harrys Law". Forældre bemærket tidligt i hans datters kunstneriske evner, så det var knyttet til gymnasiet, hvor parallelle underviste handler færdigheder.

Pigen og sandheden var meget interesseret i filmen, så var en debutant i 16 år: modtaget en af de vigtigste roller i tv-serien kanal "Disney" kaldet "The Suite Life of Zack & Cody." Zoe på dette har ikke stoppet: i 2011 optrådte hun på én gang i de fem tv-film - "NCIS", "Criminal Minds", "Major cupcakes", "look-alike" og "Hallelujah".

I 2013 Zoe dukkede op i en cameo rolle i filmen "Smukke skabninger". Efter optagelserne af "Vampire Academy" pigen tilbudt hovedrollen i filmen "The bedstefar letlevende", hvor hun optrådte i en scene med Robert De Niro.

Heltinden Zoe af "Vampire Academy" - dhampir Rose Hathaway. Dampier - en særlig kaste af vampyrer, der er designet til at beskytte de kronede hoveder. Rose som vogter af afgiften til sin kæreste Lissa. Ud over at tænke over, hvordan man kan beskytte deres elever fra Strigoi, Rose stadig går igennem på grund af at være forelsket i sin mentor Dmitry Belikov.

Dmitry Belik ( "Vampire Academy"): en biografi af den karakter

Ifølge plottet af filmen, Dmitry - mentor unge dhampir, der arbejder i vampyr akademi. Han er oprindeligt fra Sibirien, men en eller anden grund, der bor i Amerika.

Dmitry Belik dedikeret og ærligt gøre sin pligt. Han fangster undslap Lissa og Rose og vender tilbage til akademiet. Da han begynder at træne Rose, opstår gensidige følelser mellem tegnene. Men Dmitry er ikke løst forbindelser med Rosa på grund af den store forskel i alder. Filmen Belikov har gentagne gange reddet pigerne, men den romantiske linje og er forblevet uudviklede. Men i et værk af Reychel Mid mellem Dimitri og Rose stadig roman begynder i tredje bog i serien.

Den rolle, som den russiske vampyr var en berømt russisk skuespiller Danila Kozlovsky.

Danila Kozlovsky og hans karriere

I Hollywood piggy Danila Kozlovsky opført kun helten Dmitry Belikov. Skuespilleren fortæller, at rollen som hans debut på "fabrikken af drømme". Men i den russiske biografen Kozlowski nybegynder vil ikke nævne.

I 2008 skuespilleren brød ind på listen over landets første berømthed efter hans deltagelse i krigen filmen "Vi er fra fremtiden." I dette projekt, dets partnere i skyderiet området var Vladimir Yaglych Ekaterina Klimova og Daniil Strahov. Efter premieren, er pressen taler om en ny stigende stjerne. Umiddelbart dukket første fakta og sladder fra kunstnerens liv: at i studietiden i SPbGATI Kozlowski mødte Elizavetoy Boyarskoy, men parret brød op på grund af det faktum, at hun betragtede lovende forlovede Daniel. Formiddagsblade skrev notater om, hvad den unge mand giftede sig med sin kollega - Urszula Malke - og har gjort en karriere ud af trods af førstnævnte.

Så uanset om det er i virkeligheden, ingen kender. Og Daniel fortsatte med at gå støt op ad karrierestigen. Efter et hit med hans deltagelse var dramaet "Duhless". Maksa Andreeva lavet rolle skuespilleren bogstaveligt "helten i vor tid." Startede virksomhed afsluttet Filmen "The Legend №17».

I dag Danila Kozlovsky stadig populær kunstner. På skærmene allerede forladt en lovende film med sin deltagelse - "besætning" i den nærmeste fremtid forventes at give "Viking".

Danila Kozlovsky - Dmitry Belik: historien om, hvordan skuespilleren var i en vampyr film

Ikke alle russiske skuespiller, selv en meget talentfuld, kommer i en Hollywood-film. Efter Dmitry Belik af Kozlowski vundet hjerter af unge tilskuere rundt omkring i verden (og filmen er blevet designet primært til en teenage publikum), journalister kastede skuespilleren spørgsmål om, hvordan det lykkedes ham at komme ind i projektet.

Daniel indrømmede, at her alt er besluttet ikke kun vedholdenhed, men også tilfældet. Han forsøgte at "Vampire Academy" for at komme ind i en alvorlig Hollywood-film, og selv gik på anklagebænken i London, men der skete ikke noget. Og på rollelisten i filmen Mark Waters, blev han indskrevet, selv uden at komme til Los Angeles. Dens prøve Daniel optaget på kameraet og sendt til direktøren. Snart indhentede ham, og så var det kun en formalitet.

Under optagelserne af skuespilleren i alt behandlet venligt. Særligt begejstret Daniel talte om sin unge partner Zoi Doych, siger, at hun ikke kun er talentfuld, men også en stor sjov person.

Andre roller kunstnere

"Vampire Academy" - filmen, der også stjerner Olga Kurylenko ( "Quantum of Solace"), Lyusi Fray ( "Lightning Point") og Semi Geyl ( "blåt blod").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.