Mad og drikkevarerOpskrifter

Dessert "parfait": opskrift

Fransk, måske, den fineste og de bedste kokke i verden, og det er ikke længere en hemmelighed. Og det er virkelig, mest eksotiske opskrifter opfandt det fransk madlavning og kokke.

Især populær med gourmeter og kendere af delikatesser erobre deres forskellige slik, en af de mest almindelige anses for at være de mest lækre og delikate desserter - parfait.

Opskrift og historie

Parfait er franske sprog er smuk, pletfri og uden tvivl, denne dessert er værdig til at blive kaldt det. Koldt, aromatiseret, smelter i munden delikatesse - det kan tilskrives den højeste køkken.

Men der er ikke kun konfekture parfait. Opskriften er selvfølgelig, er bedre kendt, men det viser sig, gøre mere parfait og grøntsager, kød og lever. Under alle omstændigheder skal det være meget frodig, blid, ligesom mousse, og leveres nedkølet.

klassisk

Den klassiske parfait opskrift præsenteres i artiklen, foruden de vigtigste produkter, som vil blive nævnt nedenfor, indbefatter bestanddele, såsom en række forskellige eksotiske varianter, en række tilsætningsstoffer: kakao, chokolade, kanel, rom, vanilje og andre goodies.

Virkning af smeltning i munden opnås ved, at den parfait oprindeligt fremstilles således, at den fremstillede blanding erhverver den ønskede densitet med forlængede køling forme.

parfait hjem

Parfait - en klassisk opskrift og ikke den billigste, serveres i restauranten, og så mange husmødre mener, at for at koge det derhjemme er simpelthen urealistisk. Men dette er ikke tilfældet. Faktisk at forberede parfait opskrift, som kan lære næsten alt, hvad der er ikke noget svært. Den vigtigste ting at huske: før madlavning alle de ingredienser, der udgør din dessert skal nedkøles til nær frossen tilstand.

amerikansk parfait

I vores land, de mest kendte er den mulighed forberede parfait uamerikansk. I de fleste tilfælde er det en dessert, der fremstilles ud fra flere lag af en flødeskum og gelatine dessert med frugter og bær ingredienser. Strukturen af en sådan parfait kan også indbefatte nødder, sirupper, likør og andre. Gør det i særlig høj kremanki så lagene ikke er blandet godt og set fra siden. Pynt med chokolade drys, kokos, bær, både ferske og frosne.

Madlavning parfait: grundlæggende opskrift

Baseret konfekture dessert indeholder meget flødeskum, hvide eller æggeblommer, sukker og vanille. Denne blanding underkastes derefter frysning i særlige forme. Sammensætningen kan omfatte parfait frugter og bær, kakao, chokolade, cognac, kaffe og meget mere.

Så til fremstilling skal du bruge:

 • Fire kylling æggeblomme;
 • salt på spidsen af en kniv;
 • en kop pulveriseret sukker;
 • en kvart kop varm, men ikke kogende vand;
 • 500 ml højt fedtindhold creme, bør de være tæt og altid naturligt.

fremstilling:

 1. Æggeblommer sat ind i en beholder, salt og slå, indtil en stabil hvid pasta.
 2. Hælde varmt vand i en lille gryde, det vsypte pulveriseret sukker, bland grundigt. Bringe konstant omrøring til kogning, så reduceres varmen og lad det simre indtil ensartethed omkring 5 minutter. Giv råd til en sirup køle lidt.
 3. Endvidere pour æggeblommer fremstillet sive varm sukkersirup mens piskning ikke stoppe indtil massen afkøles. Du bør få en skummende stof tyk konsistens, skinnende udseende.
 4. Creme godt køligt, så pisk i ca 10 minutter. Skum bør stå.
 5. Både masse pænt mix og placere i en form, der præ Shots klamre film.
 6. Afkøl din parfait i fryseren i 5 timer.

Hvilket betyder, at der er stadig

Nu kender du den grundlæggende metode til at gøre denne dessert. Lad os se på andre muligheder. For eksempel chokolade parfait opskrift er meget enkel.

For at din chokolade parfait er blevet, i den grundlæggende opskrift tilsættes smeltet chokolade eller kakaopulver. Hvis du vælger chokolade, skal det hældes i den kogte sirup og rør godt at blande det bedste kakao med sukker.

Men bær parfaits kan fremstilles under anvendelse absolut ingen bær - jordbær, jordbær, blåbær, brombær, kirsebær, stikkelsbær, hindbær, tranebær og andre. De kan på dåse, frosne, frisk, kandiserede - det hele afhænger af din fantasi og smagspræferencer. Her til basen opskriften tilføjede bær sirup. Til dette mash et glas bær, bland det med 1/4 kop vand og kog til en simre, tilsæt de øvrige ingredienser til opskriften. Spred samme parfait sådanne lag skiftevis hele eller delvis afskårne stykker af frugt fra piskede masse, hvorefter alt er frosset i mindst 4 timer.

Jordbær parfait: opskrift

En detaljeret opskrift på denne dessert er ganske enkel. For at gøre det, skal du bruge:

 • friske jordbær - 300 g;
 • et protein;
 • knivspids salt;
 • 50 ml flydende honning - valgfri;
 • tyk flødeskum - 150 g;
 • friske mynteblade eller citronmelisse.

fremstilling:

 1. Jordbær, skylles godt og lad vandet løbe ud.
 2. Tag i en blender med 200 g mosede bær.
 3. Protein Mix med salt og pisk indtil skummet. Gradvist hæld i honning, stadig piske, bør masse være frodig og skinnende.
 4. Tilføj vægten af to tredjedele af bær puré og flødeskum, alle omhyggeligt røre.
 5. Dæk formene med plastfolie, hældes i den parfait og fjerne noget i køleskabet i to timer.

Parfait klar til at fjerne fra formene desserttallerkener, dekorere det skiver jordbær eller cirkler, mynteblade og bær puré tilbage.

Som du kan se, i virkeligheden, for at forberede den parfait er der intet vanskelig og alt for kompliceret. Derudover kan du oprette din egen dessert, der kun bruger den grundlæggende opskrift. I stedet kan du bruge frugterne af bær, muligt at kombinere flere ingredienser. Eksperimenter og imponere din familie og venner lækker retter i dit eget køkken.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.