Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad kylling schnitzel

For at tilberede kylling schnitzel skal du vælge en stor bid af god kvalitet fileter. Derefter vil fadet vise sig meget velsmagende og saftig. I dens fravær, kan det være af flere mellemstore stykker, der forbinder dem med hinanden ved kørsel, gøre stort stykke rund form.

Den klassiske opskrift på schnitzel kræver ingen slå af kød. Et tyndt stykke kød er nok til at rulle i rasp krummer og sat stege i en gryde med smør. Der er mange sorter af retter kaldet kylling schnitzel. Det kan fremstilles med en udstopning. Få en meget original skålen, som er næppe nogen ikke kan lide det.

Det er muligt at forberede sig til den festlige bordet eller til en familie middag galla. I Schweiz, en skål, kaldet "Cordon Bleu". Hvis du viser lidt fantasi, vil det få en spektakulær og farverig.

Til denne kylling skal skæres i tynde lag. Hvert lag wrap i plastfolie og omhyggeligt slå ud til mørbrad var tynd og blød. Tilsæt derefter salt, tilsæt krydderier og sætte oven på hver skive af en tynd skive ost og skinke. Luk rulle hvert stykke filet, fastgør med tandstikkere. Det er vigtigt, at konsekvent rul det i mel, derefter i pisket æg og til sidst rasp.

Efter dette, kan du steger kylling schnitzel på en pande med lidt olie. Det er bedre at bruge vegetabilsk olie end smør. Derefter skifte til en form og bages i ovnen indtil den er klar, en anden 20 minutter ser meget effektivt mesterværk sådant kød i tværsnit i en plade, omkring hvilken dekomponeret garniture og greens.

Der er en krydret fad, hvor kød og modvirke smurt knust hvidløg og mayonnaise. Yderligere overtrukket med en blanding af pisket æg og ost. Denne ret er allerede på tidspunktet for udarbejdelsen stimulerer appetitten ved deres lugt.

Du kan tilberede kylling schnitzel, og kan være kalvekød eller svinekød. De fås ikke mindre saftig og duftende. Under deres forberedelse tilføjet til tør vin, parmesan ost, kød bouillon, at kødet viste sig saftigt og blødere.

Kosten schnitzel behage dem, der forbudt at spise stegt og krydret. Først er det nødvendigt at lave hakket hakket kød til denne kylling. Kyllingestykker (600g), æg (2 stk), salt, finthakket løg (1 stykke) og hvidløg (2 segmenter) er godt blandet og sat i køleskabet. For at danne en flad kage af hakket kød og lidt brunet dem på en pande på hver side under dækslet.

Derefter hælde en lille mængde bouillon (3/4 kop) og ulme med låget lukket ved svag varme i ca. 40 minutter. Kødpålæg, selv om han var ved at forberede i flere lag i en gryde, viser det sig blødt, mørt og saftigt, og ikke brune.

Mange husmødre tilberede kylling schnitzel opskrift er nøje passere hinanden over flere generationer. Den nemmeste løsning schnitzel nemt lavet af små stykker af mørbrad, som er nødvendig for at bekæmpe og slutte sig sammen. Derefter sætte dem i køleskabet i en time eller så de var i stand til hurtigt at klæbe til hinanden.

Så du ruller stykkerne i mel, dyp dem i æg og yngel ved høj varme i 7-10 minutter på den ene side, så den anden. Efter dette, lave en lille brand og kog i yderligere 20 minutter, tilføje lidt bouillon. Serveres med grønne ærter, dampet grøntsager eller kartoffelmos.

Lækker kylling schnitzel kan tilberedes i en ost frakke, mens kødet er dyppet i pisket æg med ost, derefter rulles i mel. For at forbedre smagen, denne parabol umiddelbart efter ristning bages i ovnen.

Unge husmor kan drage fordel af let og usædvanlige opskrift til madlavning udstoppet schnitzel. I dette tilfælde er fileten skæres sammen, sving og afvisninger. Særskilt, kogt svampe. Revet hård ost gnides. Sæt fyldet på kødet og pakket ind i en kuvert eller rulle.

Paneer, først dyppet i æg, derefter dyppet i en skål med mel og rasp, fastgjort med tandstikkere og steges i en gryde med smør. Fortsætte med at koge ved lav varme under låget med tilsætning af bouillon. Serveres med grøntsager og krydret sandwich med hvidløg. Det viser hurtig og nem aftensmad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.