Nyheder og SamfundNatur

Hvad er temperaturen i rummet? universets hemmeligheder

For det moderne menneske ydre rum er blevet meget mere klart, end det var endnu et århundrede siden. Men universet fortsætter med at være fyldt med ufattelige antal mysterier og hemmeligheder. På grund af hurtige og hurtige teknologiske fremskridt, er det lykkedes os at finde svar på mange spørgsmål, århundreder og årtusinder at hjemsøge menneskers sind.

Men på trods af dette, rum er stadig en mystisk og uudforsket. Jo dybere man trænger ind i universets mysterier, jo mere plads dybden podkidyvayut gåder og generere spørgsmål. For eksempel, hvad temperaturen i rummet, og hvilke fysiske forhold uden for vores planet? Svarene på disse tilsyneladende enkle spørgsmål, i virkeligheden, er ikke så entydig.

I en række science fiction er beskrevet i detaljer og helt farverige, hvad temperaturen i rummet. Typisk er denne fysisk mængde synes utænkelig forfærdelig kulde. Men er det virkelig? For de store rum deep space koncept er uanvendelig temperatur selv, som i den konventionelle jordbaserede forståelse det simpelthen ikke eksisterer der.

Så spørgsmålet i traditionel forstand af, hvad temperaturen i rummet er irrelevant. I et vakuummiljø, er der ingen temperatur. Denne fysiske mængde, der bestemmer alt liv på overfladen af vores blå kugle, wrap en beskyttende atmosfærisk kokon er forårsaget af hastigheden af molekyler, der er i åbne rum til rådighed. Under alle omstændigheder, at det er nødvendigt for dannelsen af en temperatur.

Spørger om hvilken temperaturen i det åbne rum, skal det bemærkes udelukkende termodynamiske temperatur karakteristik, hvorefter denne fysiske mængde er betegnet med en bestemt tilstand af stof. Mens der i det ydre rum alle spørgsmål ikke er tilgængelig, er det grundigt gennemsyret af forskellige former for stråling mest forskelligartede frekvens, hastighed og intensitet.

Og begrebet temperaturen bliver i dette aspekt en slags værdi. I rummet, det er den samlede energi af alle former for stråling til et bestemt punkt i rummet. Med andre ord, så, hvad der er den temperatur i rummet, afhænger af de individuelle forhold i en bestemt del af universet. Naturligvis er tættere på strålingskilden, som normalt stjerner, jo større intensitet og hastighed af partikler. Følgelig ovennævnte termodynamiske og temperaturindikator.

Det vurderes, at i betragtelig afstand fra himmellegemerne rum temperatur er absolut nul (-273.15 grader Kelvin). Men i fysisk forstand, er situationen noget anderledes. Hvis det intergalaktiske rum til at placere et termometer, først han vil vise temperaturen iboende i miljøet, hvor det er fjernet. Det var først efter et stykke tid termometeret begynder at varme op.

Efter alt, ifølge teorien af konvektive varmeoverførsel, emnet, som er i direkte sollys, hurtig og meget varmt. Og i betingelserne for interplanetariske rumopvarmning vil være langt stærkere og mere intens. Da rummets vakuum er næsten perfekt termisk isolator.

temperatur indikator termodynamisk tjener en integreret del af denne usædvanlige, men virkelige koncepter, ligesom vejret i rummet, som også stammer fra himmellegemerne. Geomagnetiske storme, stråling storme, sol vind - det er den mest almindelige og velkendte manifestation af voldelige temperament stjerner. De, sammen med en række andre dødelige farer, og skabe rum vejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.