Nyheder og SamfundNatur

Hvor mange ben insekter? Ansvarlig for sådan et interessant spørgsmål

Her for eksempel, hvor mange ben insekter? Når det kommer til andre typer af dyr, kan du svare med et ord, kalder ét nummer. En anden ting - de insekter. Dette spørgsmål bliver nødt til at demontere den lange og detaljerede.

hexapod'en

De fleste insekter i al deres mangfoldighed af vaner og størrelser har de samme egenskaber. Så i dette tilfælde, er spørgsmålet om, hvor meget benene på insekter, anses for at være det korrekte svar: "Seks" Tre par lemmer observeret i myrer og lopper, mantises og billen, men stadig mere end en milliard visninger. Sandt nok, den anden struktur af foden, og i den forbindelse, mærkeligt nok, og formål. "Hvor er det - du vil blive overrasket -? Gøre ben er ikke kun for kroppen bevægelse på overfladen" Slår ud, den måde, det er. Velkendte begreber undergår en væsentlig ændring, du kun være opmærksom på de mindste (i størrelse), verdens indbyggere. De siges forskere har mestret jord længe før pattedyr, har en alvorlig organisation, der giver dem mulighed for at være fremragende, og ikke er opmærksomme på "kongen af naturen."

Hvad er benene af insekter

Udnævnelse lemmer bestemmer deres navn. Så når du spørger: "Hvor mange ben af insekter," Du er velkommen til at besvare spørgsmålet: "Hvilken slags" Og de er adjektiver begatelnye grave og andre. Typisk kun ét par af ben - særlige. Dette skyldes den livsform af et bestemt stof. For eksempel den forreste par mantis - gribning. Locust eller græshoppe skiller sig ud blandt deres pårørende saltatorial par lemmer. De straks tilsyneladende længde og tykkelse. Kakerlakker har begatelnymi ben, der er forskellige forlængelse. Scoop lemmer observeret i jordkrebs. De er korte og buttet, stærk. Normalt grave forpoterne. Pennywort - svømning lemmer ejere. De er praktisk at ro, på grund af fladhed af filamenter og skinneben. Hvor meget walking ben af insekter i dette tilfælde? Svaret afhænger af typen. Mainstream lemmer anvendes til bevægelse. De kan indrømme af at gå.

Strukturen af lemmerne

På trods af den mangfoldighed af arter, er alle fødder skabt næsten identisk. De består af fem divisioner. Lupku tillægger brystet bækkenet. Derefter kommer Vetluga, lår, kalv. Slutter ben fod. En sådan kompleks struktur for hastighed og smidighed af et insekt. Enhver lemmer klo ender. Specialiserede ben kan være underudviklet - hvis de mangler visse elementer. Uanset graden af udvikling, antallet af ben af insekter omfatter alle lemmer. Strukturen af benene er ikke begrænset til de beskrevne elementer. Hver af dem er opdelt i underafsnit, det har muligheder. For eksempel fod kan være sammensat af flere (fem) af segmenter. En sådan kompleksitet fører til det faktum, at nogle gange kun forskerne kan pålideligt fortælle, hvor mange fødder af insekter. Nedenfor præsenterer vi et interessant eksempel.

bi

Dette trudyazhku vide alt. Fluer, bestøver blomster, honning indsamling ... Og hvor mange par af ben af insektet, og om alle de lemmer er? Det viser sig, at bier på forbenene er særlige kurve, hvori den folder pollen. Den nyeste segment af foden, der ligger matrice, kaldet børster. De bi indsamler værdifuldt produkt. Hvis man ser nærmere efter, viser det sig, at den forreste Par - det er næsten en hånd, har en kompleks struktur. Men forskerne ikke anerkender dette faktum. Disse lemmer er fødderne og kaldes en kollektiv. Lad os tælle antallet af gående ben af insekter-bier. Hvis de to tapper afsat til de kollektive operationer, resten af insekt farten. Så, gå ben i det - to par. Dybest set og blive talt, men ikke alle.

Og hvad gear?

Studere antal ben af insekter af forskellige klasser, deres struktur og funktioner, videnskabsmænd snuble over en overraskende kendsgerning. Nogle af dem har en interessant mekanisme i sin struktur - gear. Skematisk kan det være repræsenteret som to savtakkede hjul, som er bundet sammen. Gennem fremskrivninger de interagerer og synkronisere bevægelsen. Hvorfor er dette? Det viser sig, at en sådan ordning gør det muligt for insektet til at hoppe med stor hastighed. Miracle bor i Amerika, kaldet Jesus. Det er ikke evnen til at flyve, men fantastisk at lave spring. Selv racing bil vil ikke være i stand til at overhale ham under start. Interessant, benet, disse er ikke placeret på siderne og bunden af insektet. Dette gør det problematisk liv. Hvis du ikke skubbe væk synkront, er springet ikke. Insekt simpelthen tænder på den ene fod. Evolution har elimineret effekten af en mekanisk anordning, hvis formål - at gøre synkrone chok. Forskere overraskelse var der ingen grænse. Dette er den første registrerede brug af det faktum af teknik i strukturen af levende ting.

Mange mennesker er forvirrede over de typer af hvirvelløse dyr som svar på et spørgsmål om, hvor mange par ben af insekter. De fejlagtigt tilskrives edderkopper og centipedes af alle slags, der er grundlæggende forkert. Senere vil vi sige et par ord om dem, men for nu vende vores opmærksomhed mod repræsentanter for klassen af insekter.

cikade

Den insekt verden har sine mestre. Således strukturen af lemmerne cikade-spittlebugs gør det muligt at hoppe en utrolig højde, givet sin lille størrelse. For at tegne en analogi med en person, får du to hundrede og ti meter. Det er klart, at dette insekt har et par saltatorial naturligvis meget stærk og hurtig. De opfører sig som en katapult, sender kroppen op kraftfuldt. I dette tilfælde accelerationen når fire tusinde meter i sekundet. Og ikke at glide de planter, der lever af insekter, er dens forben er udstyret med skarpe pigge.

Vand biller

Renter fra synspunkt af strukturen af lemmer forårsage alle vandinsekter. De viser en meget anderledes, men også en unik enhed. Science spekulerede på, hvordan de kunne være på overfladen af vandet og ikke drukne? Det viste sig, at vandet har en bille på bagbenene, en slags sjove. De var vokset særlige hår, hvilket gør insektet robevægelse. Så det flyder på vandet. Nogle arter er forsynet med fortykket og udvidede segmenter (dette er den sidste del afdeling). På grund af denne struktur, kan de meget vel blive på vandet. Selv om disse insekter foretrækker at bo i rolige farvande. Bekæmp den stærke strøm er det svært. Det tvinger den lille skabning er ikke nok.

Dragonfly og andre

En anden fantastisk repræsentant for insekt verden. Denne vagabond på en særlig måde ved hjælp af deres lemmer. Hendes ben er udstyret med hårde børster. Når en guldsmed flyver, hun har lemmer, der forvandler en slags net. Denne enhed producerer det egen mad! Små insekter, rammer sammenvævning af børsterne straks blive bytte og spist af en guldsmed. De mange forskellige teknikker og metoder til at bruge insekt ben er virkelig enormt. De er designet til ikke blot at gå, ligesom hos pattedyr. Og de roede, og klippe, og mangler. Selv de insekter ved hjælp af fødderne rense deres antenner. Til dette lemmerne er forsynet med specielle riller. Men nogle typer af sommerfugle forben anvendes udelukkende til aftørring øjne. Disse lemmer forkrøblede og er udstyret med specielle hår.

Men hvad med de centipedes og edderkopper?

I modsætning til populær tro, og titlen, benene af tusindben ikke fyrre, men kun tredive. Af den måde, de er meget interessant at dukke op i hvirvelløse dyr. I de tidlige dage af sine otte ben (næsten spider). Så tusindben begynder at vokse, kroppen er langstrakt, og gradvist vokse ekstra lemmer. Det viser sig, at spørgsmålet om antallet af fødder centipedes tæt knyttet til varigheden af dets liv. Og dette være tro mod din lemmer er meget rodet. Kun duften af en trussel, såsom mund holdt sig til internettet, fra hende, uden at tænke to gange, bare slippe af med. Vi kan sige, at dette er en slags forsvarsmekanisme. Meget praktisk, er det ikke? Især når man betænker, at tusindben kan regenerere lemmer.

Spider ... Så mærkeligt det end kan lyde, men også repræsentanten for dyr verden er ikke et insekt. Han har otte ben i stedet for seks som i insekter, og organ kun består af to dele (cephalothorax og underliv). I de fleste tilfælde alle de edderkopper - rovdyr, mens insekter meste spiser vegetationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.