Nyheder og SamfundNatur

Russisk pletvinge - en blomst

Hvordan fungerer den russiske ryper? Foto og beskrivelse kan findes i denne artikel. Dette er ikke en fugl og en blomst. Det findes i naturen, samt vokser i hjemmet haver. I alt kendt 150 arter af denne plante, men den artikel vil diskutere kun én af dem. Dette ryper russisk. På latin, disse blomster kaldes fritillyariya, som oversat betyder "kop til at kaste terningerne," de fik det på grund af sin form.

udseende

Russisk fritillary - en plante med verticillate arrangement af blade, samt det faktum, at spidsen af de øverste blade er tynde og snoet i form af ranker. Denne funktionelle enhed. Så ryper russisk hjælp dig selv til at holde vægten af de store blomster og frugter - kasser, klamrer står ved siden af anlægget. I én stamme, nåede en højde på 40 centimeter, øger 11-19 blad har lige, pegede form. Anlægget tilvejebringer fra 1 til 4 stykker. De har en klokke, skrue ned for brede side. Blosteret har en brunlig-violet farve. Russisk pletvinge, et foto, som er præsenteret i denne artikel - er den løgplante. Dens pære er ikke stor, omkring 1 cm i diameter, bestående af stængler, filmagtige to skalaer og en strømpe.

hjælpe med at redde

Smuk blomst ofte grave folk til at plante i nærheden af deres hjem, og dens tåre til lave smukke buketter. Han dør under pløjning jord. Imidlertid har denne holdning skabt en fare for ødelæggelse af anlægget. I denne artikel vil du se, hvordan ser ryper russisk, foto og beskrivelse. Rød bog om, hvilke sider det allerede har indtastet, advarer om, at det fører til ødelæggelse af den straffes med bøde. Derfor er vi alle nødt til at huske, hvad det ser ud, ikke at uforvarende skade naturen. Endnu bedre, hvis du fortæller dine venner, at der er en blomst - Fritillaria russisk, foto det vil vise, at så mange mennesker har vigtige oplysninger om truede planter som muligt.

Hvordan man kan hjælpe blomsterne

Det er interessant, at en af de foranstaltninger til bevarelse af denne art er dens dyrkning. Gartnere elsker at ryper på grund af deres dekorative udseende. Så hvorfor ikke sætte russisk på deres marker. Mange mennesker gør det, tager væk fra deres naturlige habitat. Problemet er, at kedelige planter forbruge, som også forværrer problemet med forsvinden af denne art. Så det er bedst at plante den i byparker og haver, overvågning hans opholdssted og sikre sikkerheden. Andre foranstaltninger for at redde russisk grouse er påvisning af steder af sin vækst og beskytte dem mod alle former for menneskelig påvirkning. På sådanne steder, forbyde, græsning pløjning, indsamle planter. Også russiske ryper vokse og specielt plantet i naturlige habitater.

foretrukne vidder

Og denne blomst foretrækker frugtbar jord, rig på humus. Nogle gange er det vokser på kridt og kalksten substrater, samt på en udvaskede chernozem. Naboer kan det være prærie græs, buske, bredbladede skove, egetræer, fyrretræer, og han kan vokse og alene på den stenede skråninger. Distribueret ryper i mange områder af vores land, samt Ukraine og Kasakhstan.

Flower-helten

Russisk ryper er en helt advarende fortælling, der er gået fra mund til mund i Volga landsbyer. Der tales om landsbyen dreng, der kunne reddes fra døden, takket være denne blomst. Det hele skete i skoven, når børnene gik til at spille. En af dem besluttede at skræmme venner og skjulte sig fra dem. Den mest passende sted for det forekom ham i bunden af kløften. I lang tid gemte han der, indtil hans kammerater ikke gik at lede efter det andre steder. Så drengen ville få ud af kløften, men kunne ikke - meget dyb. I lang tid var han råbe og kalde deres venner. Men jeg kunne ikke dozvatsya. Så begyndte han at græde og fortvivlelse fra frygt, at nu vil det aldrig blive fundet.

derude

På skråningen af kløften, så han en blomst klamrer slyngtråde af stilkene af planterne støder op til det. Dreng kiggede nærmere og besluttede at gøre det samme, som han gjorde. Og navnet på denne blomst russisk ryper. Langsomt, klamrede rødderne af træer, grene, buske og græs, drengen klatrede ud af kløften. Men her hans kræfter tilbage, og han faldt bevidstløs. Men denne historie endte godt. Venner har forladt ham i stikken, opfordrede til hjælp voksne og med deres hjælp fandt drengen.

Så lad os være opmærksomme på naturen, og vil ikke ødelægge planterne, selv for at udsmykke deres buketter. Bedre at lade dem vokse i deres naturlige habitat, glæde os med sin skønhed og måske redde en persons liv, når den har gjort russisk ryper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.