Kunst og underholdningLitteratur

Biografi Nekrasov. Kort om dens faser

I byen Nemirov Vinnitsa regionen i 1821. november 28 blev født fremtiden for russisk digter og litterær figur af Nikolay Alekseevich Nekrasov. Hans far var en militær mand, senere forlod tjenesten og bosatte sig i hans familie boet i landsbyen Greshnevo (nu hedder det Nekrasovo). Mor, datter af velhavende forældre, hun blev gift mod deres vilje.

barndom

Biografi Nekrasov, kortvarigt stopper ved hans barndom år, sagde, at de ikke var særlig glad. Min far var en hård karakter, og selv et eller andet sted syg. Drengens mor var ked af og gennem hele sit liv udført billedet af russiske kvinder, sympatisere med situationen for hende. Samtidig, ved at observere førstehånds den hårde bondeliv blev Nekrasov fyldt med bekymringer og prøvelser af livegne af sin far.

skoledage

I 1832 digteren giver Yaroslavl gymnastiksal. Biografi Nekrasov beskriver kort denne periode, fordi drengen hurtigt færdig med sin uddannelse, knapt holdt fast i femte klasse. I del, var det på grund af problemerne med undersøgelsen, dels - på grund af konflikten med ledelsen af gymnasiet på grund af satiriske digte den unge digter.

universiteter

Ligesom tidligere, militæret, faderen væk den samme karriere, og hans søn. Derfor Nekrasov gik til St. Petersborg for at komme ind i service af Nobility Regiment. Men det var ikke til at ske. Mødet med den ven gymnastiksal vendte hans skæbne. Han, på trods af hans far truede med at forlade ham fattig, forsøger at gå på universitetet. Forsøget mislykkedes, og Nekrasov blev frivillig på Det Naturvidenskabelige filologi.

Tre års fængsel -, sultende, dårlig kommunikation med (1838 1841 gg.) - alt dette biografi Nekrasov. Kort fortalt, kan denne periode karakteriseres som en periode med fattigdom og afsavn.

Litterære aktiviteter og det første forsøg på at skrive

Nekrasov gradvist tingene begyndte at forbedre. Avisartikler, essays til billige populære udgaver, vaudeville skrift under navnet digteren Perepelskogo lov til at sammensætte nogle besparelser, som blev sat på udgivelsen af en lille digtsamling med titlen "Drømme og lyde". Udtalelser kritikere var modstridende: biografi Nekrasov kortvarigt nævner de gunstige anmeldelser af Zhukovsky og nedsættende - Belinsky. Det stukket så derfor, at han købte udgivelsen af hans digte, for at ødelægge dem.

Samarbejdet med bladet "Noter i Fædrelandet", erhvervelse af lejen i 1846 "Moderne" - det er en kort biografi Nekrasov som et litterært figur. Belinsky, Bliv fortrolig med den unge digter, roste ham for en masse værdighed og bidraget til succesen af Nekrasov inden for publicering. I 1948, på trods af de reaktionære tendenser, "Moderne" var de bedste og mest populære magasiner af tiden.

I midten af 50-erne Nekrasov forfatter, hvis liv blev skæmmet af en alvorlig sygdom, gik han til Italien for at genoprette sundhed. Vender hjem, slutter han kræfter med den nye offentlige liv. Overgive sig til den hurtige strøm af bevægelse fremad, kommunikere med Dobrolyubov og Chernyshevsky, Nekrasov forsøger sig rollen som digterens-borger og overholder denne opfattelse indtil sin død.

I 1877, den 27. december efter lang tids sygdom Nekrasov var væk. Han blev begravet på det område af den Novodevichy Kloster , ledsaget af tusindvis af mennesker, som var den første offentlige anerkendelse af hans arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.