Kunst og underholdningLitteratur

Andzhey Sapkovsky "The Witcher". Bøger i orden

En af de mest populære fantasy historier i vor tid er "Saga af Witcher", bragt til den polske forfatter Andrzej Sapkowski ægte global popularitet. På det blev filmet tv-serier og en spillefilm, tegneserier udgivet, tre af de "Witcher" computerspil, som havde en enorm succes. Men det vigtigste er naturligvis, er den primære kilde - bogen. I denne artikel serie, vil "The Witcher" bøger i rækkefølge blive præsenteret og diskuteret kort

En lille smule om historien

Dette er en historie om The Witcher Geralt af Rivia, der rejste en sådan barndom med hjælp af forskellige former for kunstige mutationer og potions. Disse mutagener øge styrke og udholdenhed, forbedre hastigheden af respons og helbredelse samt gøre usårlig over for sygdomme og toksiner. Witchers oprette dem til at forfølge og dræbe monstre angribe mennesker. Det er en opgave for Geralt - for de penge til at dræbe monstre. Så var det op, indtil han fandt en lille Ciri, dens formål, den eneste arving til den ødelagte Tsintra tilstand. Det - en vigtig figur i det politiske spil mellem de nordiske riger og mægtige imperier Nilfgaard. Geralt og hans kæreste, troldkvinden Yenifer skal nu beskytte små Ciri, og dermed er The Witcher fast fanget i politisk intriger, i midten af konfrontationen stater. Hovedpersonen vil nedrive fjendens hoved, for at beskytte pigen, og til at forstå de indviklede forhold med Yennifer.

Saga "The Witcher": bøger i orden, de første samlinger

Serien begynder med 1986, da udgivet en samling af "The Witcher" noveller, i 1993, genoptrykt under titlen "The Last Wish". De er kendetegnet ved, at senere blev tilføjet til historien, et mellemspil, "The fornuftens stemme", som er opdelt i dele, der går forud hver af de andre historier. Samlingen, der består af syv stykker, nogle beat-kendte Eventyr som "Snehvide" og "Tornerose". Der er også en vigtig historie om Purpose "emissionsprisen" og "Edge of the World", hvor Geralt møder sin kommende bedste ven - en Troubadour ranunkel. I 1992 udgav han en anden novellesamling "The Sword of Destiny", som beskriver de eventyr af heks med ranunkel og Yennifer. Det er her, i "The Sword of Destiny", Geralt møder Ciri. Samlet samling omfatter seks værker.

Begyndelsen af et stort eventyr

Så begynder at dukke op allerede hele romaner "The Witcher", en serie af bøger fortsætter med at arbejde "blod alfer", som fanger Empire Nilfgaard Tsintra kongerige. Monster jæger sender Ciri til ly i borgen i troldmænd, hvor den har fundet magiske evner. Pige delegeret troldkvinde, så hun lært at kontrollere sine evner. Det følgende år (1995) oplevede frigivelse af "Time for foragt." Adventures fortsætter, og Yennifer med Ciri sendt til Uforståelige samling. Witch ønsker at sende en ung prinsesse for at studere i en magisk skole. The Witcher sendes til dem, i øvrigt afviste det rygte, at CRIS er ikke længere i live. Men der er et oprør blandt troldmænd, som markerer begyndelsen på en ny runde af krig. Yennifer i fangenskab. Geralt mirakuløst overlevede, men han var langt væk, og Ciri, drage fordel af den gamle portal, fik til ørkenen, hvor hun blev reddet fra døden enhjørning, med hvem hun til sidst blev venner. Da hun forsøgte at komme ud af der, blev hun taget til fange nilfgaardtsy. Frastødt og flygtede fra dem, og navneændringen Ciri sluttede sig til Rats røverbande.

Historien fortsætter

I en serie af "The Witcher" bog for at gå ud hvert år. Dernæst femte del af sagaen var romanen "The ilddåb." Geralt efter at være blevet alvorligt såret under oprøret stod op under opsyn af dryader, og gik på udkig efter Ciri. På vejen møder han sin ven Matilde. De får selskab af bueskytte, en ridder og en vampyr. Disse medrejsende introduceres i løbet af deres søgen og farlige eventyr. I mellemtiden Falk (det nye navn for prinsessen i banden) fratager sammen med rotter, kaster Borderland i rædsel. Rygter om bande bredte sig hurtigt, og nu retsmedicineren Nilfgaarda sender bedst dusørjæger at dræbe uden sele banditter. Yennifer formåede at flygte fra fangenskab, og hun begynder også at søge efter Ciri.

I 1997 offentliggjorde han en fortsættelse af Andrzej Sapkowski The Witcher bog med titlen "The Swallow Tower." Yennifer mens du søger efter efterfølgeren Tsintry selv er i problemer. Herald nu svært at være objektiv, men det er stadig langt. Efter alle de kampe og lidelser, gemmer sig fra forfølgere og fjender, CRIS er én. Det bliver nødt til at komme til de magiske tårne Swallows.

I den næste roman, "Lady of the Lake", fremgår det, at tårnet - en portal til en anden verden, hvor de bor, er ikke den mest venlige skabninger. Ciri flygtet fra dem, men som et resultat hun tabte i parallelle verdener, hvorfra hun formået at komme ud, men ikke uden hjælp. Tilbage i sin egen verden, forsøger at redde Yennifer Ciri, men landede lige ind Vilgefortsa fælde onde nilfgaardskogo tryllekunstner, der ønskede at få en pige, siden hendes fødsel. Hun havde brug for ham, som den ligger i hendes evne til at styre verden. På dette tidspunkt, Geralt lærer hvor gemmer Vilgeforts, og i en hård kamp overvinder det onde troldmand. Det eneste spørgsmål er - til hvilken pris!?

Historien uden begyndelse eller ende

År senere, i 2013, var der en ny roman saga skrevet af Andzhey Sapkovsky. "The Witcher" var den såkaldte prikvell "Season of storme." Snarere, handlingen finder sted, efter novellen "The Witcher" begivenheder før "sidste ønske." Før der kom ud i kronologisk rækkefølge i en serie af "The Witcher" bøger i orden. Her plottet består af flere parallelle historier, der i sidste ende konvergerer i én. Romanen beskriver livet for en hel måned yngre Geralt, hans blodige slag med monstre, utroligt eventyr og vilde eventyr. Og alt dette på baggrund af kongelig intriger og magi, samt konfrontation af mennesker og dårlige mennesker: elvere, dværge og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.