Kunst og underholdningLitteratur

Ordsprog om familie. Og måske trods alt - ordsproget?

Før afsløre emnet "citater af familien", nævner den generiske betegnelse "folkemusik kunst". Denne kulturelle fænomen har ingen konkrete historiske grænser. For hans videnskabelig notation engelske videnskabsmand Uilyam Toms i midten af det nittende århundrede, opfandt udtrykket "folklore", som senere blev generelt accepteret.

Hvad er folklore

Folklore - konceptet er meget bred og ikke statisk, det er muligt, så der er ingen strenge definition af det. Det omfatter kunst og kunsthåndværk, folkemusik epos, fortællinger, folkesange, folkemusik skuespil, folkedanse. Udtrykt gennem folklore nationale traditioner forbundet med befolkningen i de moralske værdier, principper forbindelse med tilrettelæggelse af selve menneskelivet. Der er i det og mindre former: couplets, anekdoter, ordsprog og talemåder om familie, om arbejde, om menneskelige værdier.

Ordsprog og citater som små former for folklore. deres forskelle

Giver det mening selve udtrykket "citater af familien", eller endnu mere korrekt at sige "ordsproget om familien?" I første omgang er defineret i de grundlæggende forskelle mellem de relaterede begreberne "ordsprog" og "sige". Det ordsprog betyder ikke endegyldighed dom, som er grundlaget for korthed og kapacitet ordsprog.

Ordsprog samme som dom, begavet med magt af de mennesker aksiomatiske, er der lukket inde i hendes sind, som de siger, "ikke til forhandling." Det bærer mission undervisningen. Samtidig siger - det er ikke en tanke, det er en måde, som er karakteristisk for den udskiftede ordet. Hertil kommer, en talemåde - det er altid en ufærdig sætning. Der er ingen grammatiske basics. For eksempel "betyder barken ikke strikke." Derfor har ekspressionen af selve "citater af familien", hvilket betyder i sig selv ikke bære.

Taler korrekt, kan det fortælle om familien ordsprog - kort moraliserende leveregler er en komplet idé af typen: "øst eller vest, hjemme bedst."

eksempler ordsprog

Men i familieliv ordsprog ofte til at fremhæve bestemte aspekter af ægteskabelige relationer. For eksempel:. "Råd og kærlighed", "kan udholde, slyubitsya", "Hvor mange år, hvor mange vintre," "løs tungen", "ærter mod muren" Ordsprog om familie, så der er en funktion af ikke at undervise, men en måde at gøre familie kommunikation mere levende og originalt.

På den anden side, børns uddannelse indebærer udvikling af kreativ tænkning. Derfor bør ikke kun lærerne på skolen, men forældrene i familien bruges ordsprog. Det er ingen hemmelighed, at denne særlige form for lille folklore befordrer flere landsdækkende, national betydning. Måske er det derfor de familie ordsprog for børn er så populære "slap", "ud af det blå", "let at spore."

fund

At sige, i modsætning ordsprog, er en meget bred figurativt sammenligning. Omgående egenskaber iboende deri og er ikke lukket. Taler om ordsprog nævne hendes aforistisk ejendom lærerigt lukning. Hvis vi ønsker at høre et sæt kort moraliserende om familieliv, er det nødvendigt at henvise til ordsprog. Hvis du ønsker at gøre vores sociale interaktion i familien ikke reduceres til et banalt opgørelse af moralske værdier, og blev lysere, er blevet den nationale farve - forbruge ordsprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.