FormationGymnasier og universiteter

BSPU. M. Tank, School of Early Childhood Education: eksamener, der passerer scoringer, Dean

Ansøgere, der vælger at få en uddannelse, der hvert år overvejer de videregående uddannelser i Minsk. En af dem - det belarussiske State Pædagogiske Universitet, som bærer navnet Maxim Tank. Pædagogisk organisation omfatter 10 fakulteter, 3 institutter. En del af dem studerende vælger at tilmelde sig BSPU. M. Tank Institut for førskoleundervisning.

Historiske oplysninger om den strukturelle inddeling

Som historien viser, en højere læreanstalt i Minsk begyndte at fungere i 1914. Det var en lærers institut. Efter et par år med pædagogisk organisation har skiftet navn og blev omdannet til et fakultet det belarussiske statsuniversitet. I 1932, den strukturelle division åbnede en pre-school-afdeling. Dette øjeblik er begyndelsen af historien fakultet af førskole uddannelse.

Etableret gren virker ikke altid. Fra tid til anden den er lukket. Situationen ændrede i slutningen af 50'erne, da øget interesse for de involverede i undervisning af børn fagfolk (på dette tidspunkt den pædagogiske universitet ikke var fakultetet, og uafhængige skoler). Gren genåbnet. Det var en del af den strukturelle enhed, der har specialiseret sig i pædagogik og metode grundskole. I 1978 afdelingen blev en selvstændig afdeling for førskole uddannelse.

Strukturel division nu

Fakultet førskoleundervisning er blevet omdannet til Institut for førskoleundervisning i 2003. I dag er denne strukturelle division - er:

 • 3 stol;
 • 2 former for læring;
 • Mere end 30 højt kvalificerede lærere, hvoraf nogle er læger og professorer, lektorer.

I BSPU. M. Tank Institut for førskoleundervisning er aktivt videnskabeligt arbejde. Medarbejderne udfører forskning om aktuelle emner og udfordringer, der er involveret i udviklingen af værktøjer til studerende og professionelle. Hertil kommer, at afdelingen arrangerer jævnligt videnskabelige konferencer. Ud over det videnskabelige arbejde, beskæftiger han med internationale aktiviteter. Fakultetet har etableret forbindelser med forskningsinstitutioner og uddannelsesinstitutioner i flere lande.

Om decans strukturenhed

Fakultet førskoleundervisning under eksistensen af hurtigt udviklet og voksede. Dette skyldes det faktum, at det blev ledet af fagfolk stræber efter at opnå gode resultater i deres arbejde:

 • Opimah Nikolay (han var dekan 1978-2003);
 • Zhitko Irina (hun holdt positionen indtil 2008);
 • Voronetskaya Lyudmila (næste dekan og blev drevet frem til 2013);
 • Kaspiarovich Alexander (holdt stillingen indtil 2016);
 • Antsypirovich Olga (en dekan i øjeblikket).

Afdelinger af førskole uddannelse

Fakultet førskole uddannelse er sammensat af et par grundlæggende strukturelle enheder (afdelinger). Her er deres liste og kort information om dem:

 1. Institut for førskole og generel pædagogik. Det er den ældste strukturelle enhed af fakultetet. Ifølge historiske data, blev det fastslået i 1966. Dets funktion er i øjeblikket i gang. Afdelingen arbejder på at forbedre den videnskabelige og teoretisk uddannelse af kommende speciallæger i førskoleundervisning.
 2. Formand for generel og børnepsykologi. Denne strukturelle enhed oprettet i 1978. Hun er i øjeblikket beskæftiger sig med forskning inden for børnepsykologi, studerer problemerne i den moderne førskole uddannelse.
 3. Institut for førskolealderen uddannelse teknikker. Det blev åbnet ved Det Naturvidenskabelige førskoleundervisning i 1986. Hans arbejde bliver udført på flere måder. Først afdelingen udvikler og implementerer innovative nye teknologi uddannelse af kvalificerede specialister. For det andet er det at udvikle læseplaner, typiske programmer for førskole uddannelse. For det tredje har afdelingen ført videnskabelige og praktiske konferencer om emner relateret til den tidlige barndom uddannelse.

tilbyder specielle

I BSPU. M. Tank Institut for Early Childhood Education tilbyder flere specialer. Men det er værd at bemærke, at på bachelorniveau accepterede folk for kun én retning af uddannelse - "Børnehave uddannelse". De studerende, der kommer til ham i fremtiden vælge et af de eksisterende specialiseringer:

 • praktisk psykologi;
 • fysisk træning;
 • kunst.

I Pædagogiske Universitet Fakultet førskole uddannelse for dem med en diplom vidner om tilstedeværelsen af de videregående uddannelser tilbyder en uddannelsesområdet at mestre. Dens navn - "Metoder og teori om førskoleundervisning."

Krævede eksamener

Vellykket passage af den centraliserede tests (CT) i flere fag - en nødvendig betingelse for at få BSPU. M. Tank. Fakultet førskole uddannelse kræver ansøgere på 3 emner:

 • Hviderussisk eller russisk sprog (valgfrit medfølger);
 • biologi;
 • historie Hviderusland.

For de mennesker, der kommer til universitetet med et eksamensbevis for sekundær specialiseret uddannelse, er sat lidt forskellige vilkår:

 • Hviderussisk eller russisk sprog aflevering i form af fjernvarme;
 • første profil test er en undervisning, den anden - psykologi (i BSPU prøver i disse fag behandlet oralt).

Minimum passerer score point og beregning

For indsendelse af dokumenter til universitetet skal være baseret på resultaterne af den centraliserede test for at nå den minimumsgrænse. Disse er reglerne for optagelse på eksisterer i BSPU fakulteter og specialiteter. Det første profil emne, t. E. biologi skal passere med 15 point eller mere. det mindste antal point for den anden profil af emnet er reduceret til 5. Det betyder, at historien om Belarus skal bestå mindst 10 point. Disse regler er fastsat af Undervisningsministeriet i Belarus.

Personer, der ankommer på Institut for førskoleundervisning, ofte stillede spørgsmål om pass mærker. Denne indikator ikke specifikt sat universitetet. Det er dannet efter modtagelsen periode dokumenter. En passerer score bestemmes af antallet af tildelte steder og snesevis af ansøgere.

Samt dannet i BSPU passerer scoringer? Her er et eksempel. Ved retning af de 30 steder, budget blev etableret. Papirer blev fremstillet ud fra 31 af deltageren. I 30 personer summen af scoringer for alle optagelsesprøver varierede fra 190 til 220 point, mens én person var kun 170 point. De tildelte pladser blev indskrevet 30 studerende med den højeste score. Pass sats var lig med 190. Manden med 170 punkter ikke har holdt op til denne værdi, så gør det på et budget sted, men kunne ikke.

Passing klasse i 2016, og antallet af pladser i 2017

Deltagere til fakultetet for førskole uddannelse, tilbød at indføre passerer snesevis af de foregående år. 2016 kan gives som et eksempel.

Tabel: Institut for Early Childhood Education BSPU, passerer score for 2016

Form for undersøgelse

Fuld tid undervisning

fjernundervisning

Afstand forkortet træning

gratis uddannelse

172

147

215

betalt uddannelse

162

138

210

Budget steder tildelt en masse. I 2017, Department of førskoleundervisning er klar til at tage på heltidsuddannelse formular til at modtage en gratis uddannelse til 150 personer. Kun 5 mennesker kan komme ind betalingsbetingelserne. På deltid og korrespondance former for uddannelse forkortet afsat budget på 70 pladser. På betalingsbetingelserne for korrespondance kurser planlagt modtagelse af 45 personer, og korrespondancen forkortet træning - 15 personer.

Studerende, der studerede videregående uddannelsesinstitutioner i Minsk og modtaget af den hviderussiske Pædagogiske Universitet ved Det Naturvidenskabelige førskoleundervisning, venter er ikke nemt, men det er en interessant undersøgelse. Dens kandidater bekræfter dette. Strukturel division, som blev ledet af den tidligere Kaspiarovich Alexander, og nu kører Antsypirovich Olga forbereder kvalificeret førskoleundervisning, idet der tages hensyn til det unikke i børn i alderen periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.