FinanserValuta

Hvad er dollaren (se foto). Graden af beskyttelse af dollaren

Da behandlingen af spørgsmålet om, hvad det ser ud dollaren understrege: at hundrede dollarseddel er den mest almindelige i verden. Relativt nylig, for at beskytte mod forfalskning, den amerikanske regering udstedt en ny seddel i 100 dollars, hvilket er langt flere badges end sin forgænger.

Sedler og mønter

I betragtning af spørgsmålet om, hvad det ser ud til dollaren, er det nødvendigt at studere ikke blot de $ 100 bill, men pengene fra en anden vurdering. Itself valuta accepteret print på papir, som omfatter omkring 75% bomuld og 25% af al hør. Den gennemsnitlige tykkelse af en pengeseddel er 0.1075 millimeter. Papirstrukturen af silkefibre inkluderet i rød og blå. Som selve papiret har de silkefibre ikke luminescere under ultraviolet lys. Hver af de pengesedler, som blev udgivet i omløb i 1861, i dag er den officielle betalingsmiddel Amerika. I free float kan findes fra regningen pålydende i 1, 2, 5, 10, 20, 50 og 100 dollars. Fra mønter cirkulerede 1, 5, 10, 25, 50 cent og en dollar. De amerikanske reserver kan nu findes med pengesedler i pålydende værdi på 500, 1000, 5000 dollars og 10 tusind og 100 tusind dollars. De er designet til intern afregning af landet og for de statskasser. Sedler blev udstedt indtil 1936, og bruges aktivt i de interbank transaktioner eller beregningen mellem kriminelle organisationer.

oversigt

At studere spørgsmålet om, hvad det ser ud til dollaren, skal det siges, at hver tone er ledsaget af en oval ramme i midten. I det, afhængigt af den pålydende værdi, det er et portræt af en af de statslige herskere i Amerika. Vandmærket om penge gentager portræt af præsidenten, der er i rammen.

At studere ligner $ 1, kan det siges om portrættet George. Washington. $ 2 placeret portræt Jefferson, 5 dollars - Lincoln, 10 dollars - Hamilton, 20 - Jackson, 50 - Grant og 100 - Franklin. Dollar, som en global reservevaluta, det er aktivt beskyttet af staten mod forfalskning. Udstedelse af penge, herunder spørgsmålet om papir med blæk lavet af kun ét selskab. Ifølge loven er det hemmelige overførsel af blæk og andre finesser af udstedelsen af dollar til tredjeparter strengt forbudt. Disse oplysninger kan kun udleveres til regeringen og Fed.

sikkerhedsfunktioner

For hver amerikanske sedler iboende sikkerhedsfunktioner, og det er ligegyldigt, hvad det ser ud til dollaren. Billeder af eventuelle regninger upon nærmere undersøgelse indikerer tilstedeværelsen af følgende komponenter:

• vandmærker, der ses i undersøgelsen af pengesedler i lyset. De ser ens på hver side, da de er i den indre del af hver regningen.

• typografiske maling med ejendommen at skifte farve. Når man overvejer, hvordan man kan se ud $ 100 eller penge af enhver anden betegnelse, er det nødvendigt at se på dem fra forskellige vinkler. Den mørkegrønne farve af numrene vil skifte fra lys grøn til sort og tilbage igen.

• Plast strimmel præget i pengesedler.

• Fine linjer, der udgør portrætter og billeder på begge sider af regningen. De skal være glatte og kan afbrydes lige så tynd.

• mikroskrift, som kan findes på ovaler, og i forskellige dele af sedlen.

Det ligner $ 100 det nye format?

Den nye seddel har en række ligheder med forgængeren. Den første slående forskel - det er farvemætningen. Blandt de nye beskyttelse skilte værd at bemærke sikkerhed band med tre-dimensionel grafik. Hollow zone beliggende pengeseddel vandmærke i højformat Benjamin Franklin. Det kan ses, hvis man ser på den valuta under en lysstråle. Til venstre for portrættet vertikalt beliggende strimler i hvilke alternative to påskrift: 100 og USA. Denne tekst er synlig, når man overvejer regningen gennem lys. Efter kontakt med den ultraviolette stråling båndet, bliver det pink. I betragtning af udseendet af nye dollars, er det umuligt ikke at gøre opmærksom på den mandlige tal på 100 i guld farve. Når Synsvinklen ændringer i figuren bliver grøn. Og den usynlige vandmærke - en udskrift på skulderen af Franklin, som kan mærkes kun ved berøring.

Bagsiden af den 100-dollarseddel

På bagsiden af de nye hundred dollarsedler har et stort antal af hundrede. Ifølge regeringen er denne designet til folk med nedsat syn. På den anden side, på kraven af Benjamin Franklin, kan du se teksten i «USA». Han tydeligt i lyset. Det mest slående træk - et tredimensionalt beskyttelsesstrimmel, der ikke er beliggende på hver side noter, er det næsten vævet ind i det. På båndet kan ses blækhus og klokke, som på skift, og i deres sted betragtningsvinklen forsvinde vises antallet 100. Inkwell med en klokke altid været betragtet som et symbol på Amerika, da Franklin brugte blækket til at underskrive grundlæggende dokumenter, og klokken alarmerede alle indbyggere i den længe ventede frihed af staten . Og klokken, og det nummer 100 bør ændre farve, når du ændrer betragtningsvinkel.

dollar mønter

At studere spørgsmålet om, hvad det ser ud til dollaren, det er værd at være opmærksom på de mønter. Mønter i pålydende værdi på én krone præget i 1973. De præsenteres i mange formater. Siden 2010 1 cent dekoreret skjold med 13 lodrette striber, der attesterer, at staten og national enhed, på bagsiden. På forsiden er dekoreret med et billede af Abraham Lincoln. Mønten af 5 cents blev produceret fra 1956 til 2003. På forsiden et portræt af Thomas Jefferson, og omvendt skildrer sin gård i det sydlige Virginia. Den mindste tykkelse af medaljen er værd 10 cents. Det kaldes en skilling. Avers dekoreret portræt af Roosevelt, og omvendt - en fakkel og en olivengren med eg. Mønter i pålydende værdi på 25 cent et stort udvalg, men i 2010 Washington kvartaler er indrettede buste. På bagsiden blev det stillet til rådighed for nationalparker i Amerika. Udstedelse af mønter af 50 cent begyndte i 1977 og slutter ikke i dag. Forsiden skildret Dzhon Kennedi, og den reverse - den skaldede ørn.

Coin en dollar

Én dollar Sakagavei - dette er en af de typer af mønter, der er i omløb i dag. De er som regel henvist til guld dollar, da de efterligner farven på guld. Mønter er fremstillet af kobber og belagt med messing. Placeret på bagsiden af Sacagawea og barn. Mønten er omvendt årligt opdateret.

Begyndende i 2009, møntværdier af én dollar produceret med portrætter af alle formændene for Amerika. Det nye design blev godkendt af den amerikanske kongres.

Hvordan at skelne originalen fra falsk?

For at skelne det virkelige fra det falske penge regningen, nok i teorien at vide, hvad har decals amerikanske dollar. Hvordan de amerikanske pengesedler, er det bedre at studere i praksis. Ideelt set bør du foretage en sammenlignende analyse af rigtige penge til rådighed ved hånden. Forskellen vil være mærkbar.

Da mere end 1/3 af dollars er uden for staten til deres sikkerhed tilgang er meget alvorlig. I dag i omløb rundt om i verden er fortsat i størrelsesordenen 900 milliarder dollars. Mængden af penge som følge af emissioner er konstant stigende. Systematisk oprettet og udstedt nye penge, men ikke normale, og elektronisk. Ifølge de foreløbige skøn, i avisen, metal tegn og deres kolleger fra papiret udgør kun 4-10% af den nationale valuta i Amerika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.