HjemlighedHavearbejde

Homologe organer og deres rolle i klassificeringen af planter og dyr

I dag i verden er der over 100 tusind. Planter og dyr, der lever på denne planet med os. Mange af dem spiller en vigtig rolle i den biologiske forsyningskæden, der er utænkelig uden en eksisterende biogenese. Til hjælp for at studere planten og dyreriget, har forskere rundt om i verden længe været reduceret alle kendte levende organismer i et bestemt klassificering, kombinere dem efter de almindelige biologiske egenskaber. Ved bestemmelse helst dyr, insekt eller plante til en bestemt type spille hovedrollen homologe organer, der er de samme struktur af de forskellige organer i dyr og fugle.

Så for eksempel, homologe organer alle fugle er de vinger og hale, alle dyrene - de fire lemmer, planterne - blade og blomster, og så videre. På grund af dette, vi alle deler de kendte dyr, fugle, planter og fisk til bestemte grupper og typer. Det er bemærkelsesværdigt, at hver art har sine egne både lignende og forskellige funktioner, der er væsentlige i at sammenligne dem med andre levende organismer.

Homologe organer repræsenterer hovedparten specifikke karakterer af en bestemt type organisme, som også så dyret kan opholde sig i et bestemt miljø. Så alle de fisk, der lever i ferskvandssøer og har en skællet overflade, som fungerer som en beskyttelsesdragt, gør det muligt for fisk at være usynlig i vandet, er det let at gå fra forfølgelse, samt at beskytte sig mod eventuelle angreb fra andre arter. Såsom homologe organer alle fisk på planeten er halen og finner, hvorigennem fisk kan svømme i vand.

Selve begrebet homologe organer, der stammer fra det latinske ord "GOMOS", som betyder "det samme". Det vil sige, det er organer, der har den samme struktur, samt en tilsvarende placering i kroppen af dyr eller planter. Men denne lighed ikke tillade dem at tale om de samme funktioner som de bare kan være helt anderledes. Som et eksempel, den samme struktur i skelettet af forbenene i alle dyr og fugle. Men dyrene bruger dem bevægelse på land, fuglene til - for flyvning, men hvis du bryde deres interne struktur, vil det have meget lignende symptomer.

Hvis vi taler om planteriget, deres homologe organer præsenteret kronblade, støvdragere, stængel, rodsystem og frugter. I enhver plante der nitievo-forgrenet rod, som findes for anlægget holdes på jorden, såvel som modtager strøm aske, mineralske og organiske stoffer i jorden. Plate blade af planter, der anvendes til carbon assimilation og fordampning af fugt, og lang aflange stængler skal medbringe til overfladen for lys og luft assimilere blomster og blade til bedre bestøvning og planteformeringsmateriale.

Forskere har opdaget de homologe organer af planter i oldtiden, og i udarbejdelsen af sine videnskabelige artikler, har mange filosoffer citerede eksempel på livet for dyr og planteriget som grundlag for harmonisk tilværelse for alle biologiske skabninger på vores planet. Det skal også forstås, at i processen med evolutionær udvikling af mange planter og dyr har undergået nogle forvandling, som et resultat af, som nogle myndigheder har mistet deres betydning og forkrøblede, mens andre har udviklet sig, modnet og tog en stor rolle i livet for et levende væsen. Således har forskerne endnu en gang overbevist om rigtigheden af en simpel biologisk sandhed - hvis der ikke anvendes ethvert organ, det gradvist dør ud, så andre til at udvikle stærkere og bedre.

Sammenfatter alle de ovennævnte, kan vi opsummere, at homologe organer er de vigtigste organer i biologiske væsener, der har samme morfologiske værdi, dog kan udføre helt forskellige funktioner, afhængigt af typen af plante- eller dyrearter. På trods af den akkumulerede videnskabelige viden om dette emne, er der stadig plads til yderligere forskning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.