HjemlighedHavearbejde

Arbejde i haven, hvordan at plante et æbletræ i foråret

Ejere af private hjem, indmarken, møbleret, skal du sørge for at opdele haven, forsøger at plante en række frugttræer. Naturligvis vil æblet indtager en hædersplads i den.

Vigtigste landing regler

Før haven for at plante et træ, bør du overveje ikke kun hans lønklasse, men også om racen. For eksempel, hvis den ledige plads i gården eller på stedet er ikke nok, ville den bedste løsning være væksthæmmede og semidwarf race. De er desværre leve et par mindre almindelige træer, men det er meget lettere at pleje og høst. For ikke at nævne den kompakthed og fordele forbundet med det. Du ved ikke, hvilken er den rigtige for dig æbletræ - fotos og detaljerede beskrivelser kan findes i specialiserede publikationer om havearbejde, navigere, forstå.

Hvad ellers, udover størrelsen af træet og dets frugt-bærende egenskaber til at bemærke, når haven brudt, så det er til at opfylde racen til det lokale klima og graden af resistens over for sygdomme og skadedyr i æbletræer. Det er ønskeligt at vælge de sorter, der er resistente over for skurv. Oh og for at beskytte dem mod larver og orme - opgaven selv gartnere.

Når man planlægger, hvor og hvordan at plante et æbletræ i foråret, på den ene side, forsøge at sikre god dræning af unge træer, på den anden side - placere de "nye bosættere" på solsiden, men ikke fra syd. Faktum er, at på den sydlige side, naturligvis, varmere, derfor, før træet kan begynde at blomstre. Og det er muligt i vores ustabilt klima, sen frost ruin og farve, og den næste høst.

En anden vigtig regel om , hvordan at plante et æbletræ i foråret: de planter skal være i en tilstand af hvile, men alligevel processer saft flow er ikke startet i træet. Normalt er det den midterste-slutningen af marts. I koldt klima eller langvarig frost forlænges noget. Og det er, når foråret plantning af frugttræer slå rod bedre.

forberedende foranstaltninger

Før du plante et æbletræ i foråret, bør den sætteplante være forberedt godt: trimme døde rødder, rådne, brudt, de berørte sygdomme. Det ville være rart dag for to eller tre før plantning et træ til at sætte i en beholder med vand - så rødderne blev nedsænket fuldstændigt.

Graven er gravet til plantning i mindst en uge før modtagelsen spirerne. Perfekt samme periode - 21 dage. Dybden af det - 60-70 centimeter. Bredde - 80 cm til 1 meter. Frugtbar lag er gemt i en spand, og på bunden af hullet passer dræning: sten, andre tilgængelige materialer. Det er vigtigt at gøre før, hvordan at plante et æbletræ. Spring regner ofte, og så skal du prøve at undgå stillestående vand og vandlidende jorde. En dræning lagt på en særlig ernæringsmæssig blanding af sort jord, gødning, havde tid perepret gødning, bland godt (jorden skal være en spand, ikke mindre). Som gødning i øvrigt kan tage træ aske (ca. 1 kg).

plante et træ

I den forberedte pit skal først køre nummer støtte til de planter. Så binde træet til det, sætte det så rodsystemet er i midten af graven og blev godt rettede. Derefter pit forsigtigt hældt en højde på 30 centimeter over niveauet af rødderne. Omkring stammen er en lille bakke, komprimerede grundigt vandes. tilføjes mere jord og vand. Hvordan at fortælle, hvis et træ taget? Hvis nyrerne han vil leve, bloom blade - så alt er i orden, din have er velbegrundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.