HjemlighedHavearbejde

Dekorative Kalanchoe: pleje i hjemmet, reproduktion og transplantation

Mange fans af indendørs blomst holdes på deres vindueskarme, dekorative Kalanchoe. Det er ikke kun fordringsløs planter - det kan imødekomme de stigende krav fra deres mestre. Fans af usædvanlige og smukke løv egnede latsiniata. Dem, der elsker blomstrende sorter, Kalanchoe Calandiva glæde sig, bland eller Blossfeld. Tilhængere af store buske og små planter - alle vil finde noget egnet fra mange medlemmer af slægten.

De mest populære typer

Faktisk dekorative Kalanchoe har mere end hundredvis af forskellige repræsentanter. Næsten alle af dem kan dyrkes indendørs. Imidlertid har de fleste avlere erobret hjerter af følgende:

 1. Koraltop. Måske den mest høj busk af alle repræsentanter. Blomsterstande store, farvestrålende. Kan være pink, hvid, lilla, rød og gul. Løv frodige grønne, nogle gange på kanten af en rødlig rand indrammet.
 2. Kalanchoe Calandiva. Variationer over Blossfeld, men kort. Blomstringen er meget lang, blomsterstilke er meget kortere end fyr, i forbindelse med, hvad planten ser dekorative.
 3. Kalanchoe mix. Care er ens. Små buske, blomstrende meget lyse og farverige (som i øvrigt er afspejlet i titlen).
 4. Kalanchoe finnede. Det refererer til den såkaldte levende bærende: på kanten af bladene vokser en masse børn, på grund af hvad der ligner en fluffy busk. Når otsazhivanii børnene hurtigt slå rod og give fuld robust plante.
 5. Bryophyllum daigremontianum. Udvalgte avlere til grønlig-grå interessant løv, smalle og plettet udtalt violette nuance.
 6. Kalanchoe latsiniata. Blade meget dissekeret, næsten lys grøn nuance, med en voksagtig belægning. I form, de ligner branchy horn, så det er en ornamental Kalanchoe er kendt af mange som rensdyr horn. Blooms, denne art er helt parat, men mindre smuk, fordi vi elsker det for bladene.

Indholdet af alle typer af den samme, bortset fra at Kalanchoe Calandiva, bland og blossfeldiana brug fodring gødning til blomstrende planter, og resten - bare for sukkulenter.

Kalanchoe efter køb

Hvis du har købt et anlæg i butikken, den første ting at gøre ved ankomsten hjem - transplantation det. Hvis du ikke er sikker på, at blomsten sikkert transporterer to stress i træk, kan du vente et par dage, men ikke længere. Pointen er, at tørv substrat, som fastholder planterne før salget, er ikke egnet til Kalanchoe. Derhjemme, vil det visne væk i tørven. For forskud køb transplantation pot lidt større end den, hvor blomsten var. Nødvendig god drænlag i bunden, men at vaske rødderne, når de flytter ikke bør være: Bare let obtrusit dem af overskydende tørv. Umiddelbart efter plantning, at planterne er godt kaste og overladt til sig selv i et par dage.

jord

Kalanchoe er ikke lunefuld. Oftest er det sættes i jorden til sukkulenter. Det er ved at slå rod og blomst i det universelle. Men du kan samle jorden, hvis det ønskes, og uafhængigt af hinanden. For det vil være nødvendigt fire stykker græstørv jord, to - blade og én - sand og tørv. For mere ernæringsmæssig smag kan formales tørt komøg eller humus - og det, og en anden er taget i meget små mængder.

rigtige sted

Indendørs blomst Kalanchoe kærlighed til lys, men tåler ikke direkte frokosten stråler. Han passer ikke de nordlige vinduer: at overleve, så er det der vil dog blomstring kan ikke vente - vil trække stilke, bladene bliver lille og bleg. Hvis puljen står på sydsiden, anlægget næsten øjeblikkeligt få brændt, og har længe til hans sygeplejerske. Mere eller mindre egnet østsiden, men bliver nødt til at sørge for, at gryden var uden for rækkevidde for eftermiddagssolen, enten fra siden, hvor det ikke kan nå, eller i skygge gardiner (ramme). Hvis der ikke er flugt, og i nærværelse af kun de sydlige vinduer, dekorative Kalanchoe pritenyat. Du kan blot trække lysgitter materialer til spredning lys.

Hvor længe skal jeg varme

De gennemsnitlige 18-20 grader - det er hvad kærlighed Kalanchoe blomster. Pleje omfatter forår "indhegning" plante, så snart vinduet for at etablere et stabilt 10 potter bragt til altan, terrasse eller have. Glem ikke om den første betingelse - gøre skygge fra lyse solen. Coolness Kalanchoe meget tilfredse, men de udkast - nej. Så det skal placeres væk fra ventilationskanaler, ventilatorer og klimaanlæg.

Vanding, men ikke overløb

En af de vigtigste finesser af indholdet af stueplanter - de er den korrekte vanding. Overtrædelse af vandet regime uundgåeligt fører til tab af grønne kæledyr. Da den indendørs Kalanchoe blomst hører til sukkulenter, hyppig vanding, han ikke har brug for. De skal være rigeligt, så vandet gennemblødt hele jorden i potten, men sjældent nok - jorden skal tørre ud mellem befugtning næsten til bunden, ellers stillestående vand vil forårsage rodbrand. Maksimal sommer kunstvanding frekvens - to gange om ugen, og så hvis der er en kvælende varme. Når tør luft og sprøjtes stuffiness dekorative Kalanchoe der store blad prøver tørres af med en fugtig svamp blade. Om vinteren, nogle gange nok og månedlig vanding. Selvfølgelig, hvis opvarmningen i dit hjem er for stærk, vil vandplanter nødt til at give oftere.

Hvordan sikres og udvide blomstring

Elegant blomster - her til, hvad de fleste mennesker køber Kalanchoe. Blomstrende, ligesom alt andet i vores liv, før eller senere ender. Men nogle avlere Kalanchoe helt nægter at dem at behage. At kapriznik blomstret, er det nødvendigt at opfylde to betingelser:

 1. En tilstrækkelig mængde af lys. Hvis der kommer til slutningen af maj, og knopperne ikke er der, skal du flytte gryden til et bedre oplyst vindueskarmen.
 2. Nøjagtighed i dressing. Generøse gødning forårsager hurtige vækst i bushen, som "glemmer" om behovet for at blomstre. For at minde ham om, at efter den første forår top dressing gødning er afsat, og hvor der vil være knopper, får en anden gødning - til blomstrende planter. Alligevel dekorative Kalanchoe på denne skønhed kræfter tilbringer en hel del.

Hvis du prøver, kan du udvide det væsentligt udfolde dit kæledyr - næsten til vinter. Ud over den mineralske støtte, han har brug for at have regelmæssig fjernelse af visne, vissen blomster. ny æggestok synes om kort tid.

Hvordan at opretholde tiltrækningskraft af blomsten

Når den dekorative Kalanchoe helt færdig blomstrende, det ret hurtigt falder blade i bunden af busken, stamme og grene er forlænget, og ofte bøjet. Resultatet er en temmelig grim og til tider grimt busk. Nogle avlere er skuffede i købet og stræber efter at slippe af med ham. Men situationen er helt fixable, bare brug for at vide, hvordan du gendanner de Kalanchoe blomster. Pleje i dette tilfælde vil bestå i at skære en busk tæt på jordoverfladen. Dette gøres i efteråret, i løbet af resten af anlægget. Efter skæring potten bevæges ind i skyggerne. Vanding bør være sjældne, fordi risikoen for rådnende underjordiske del er stærkt forøget. Nye blade vises blot et par uger, og i foråret dekorative Kalanchoe er klar til en ny, ikke mindre frodig end sidste år, blomstring.

Den Kalanchoe er syg: care fejl

Alle avlere fejret som robusthed og modstandskraft, modstandsdygtighed over for lidelser Kalanchoe. Sygdom oftest forårsaget af manglende ejerne af plantens behov. Men det er ganske klare signaler om, at det gøres ordentligt.

 1. Midt i blomstring eller i foråret begynder at flyve lavere blade. I efteråret er det ganske forståeligt, og vi har allerede talt om foryngelse af busken. Men resten af fænomenet tyder sult Kalanchoe. Den har brug for at aktivere gødning.
 2. På blade vises tørre brune pletter; over tid, berørte blade bliver gule og falder af. Dette er de mest almindelige forbrændinger. Ikke nødvendigvis solen: hvis planten og bruges til at stå på det samme sted, men sådan blev ikke observeret, se på, hvor det er placeret pletter. Du vil se, at de er der, hvor bladene kommer i kontakt med glasset. Dit kæledyr bare voksede, og det blev overfyldt. Du er nødt til at købe standen.
 3. Blade dækket med oser sorte pletter, og efter den kendsgerning otgnivayut fra Bush. Din dekorative Kalanchoe fryser og "kvælning". I betragtning af, at den foretrækker en kølig, to muligheder: enten vinteren, og du er en del af et gardin, eller i varmen eller andet sted i nærheden af en kilde til kladder.

Hvis du undgår disse mangler, dine smukke undgå sådanne problemer.

Uegnede betingelser

Og det er en anden grund til, at manken Kalanchoe: sygdom forårsaget af misforholdet miljø til deres behov. Anlægget kan afhente infektionen, og hvis ved siden af det der var en ny logerende, noget skrantende og ikke har undergået karantæne.

 1. Meldug. Alt for fugtige luft - det er årsagen til dens opståen. Hvis du har fugt i lejligheden skal luftes oftere og give op sprays.
 2. Gråskimmel. Det ligner en grålig patina kombineret med vand-gennemblødt pletter. Årsagerne er de samme - fugt og kulde. Normalt fanger Kalanchoe efteråret, når opvarmning endnu ikke er inkluderet.
 3. Flåter. Det ser ud som små gule krapushki, efterhånden bliver til en tørre hvide pletter. Handle fungicider har alle til nærliggende anlæg.
 4. Bladlus. Afregner nederste blade, der begynder at krusning, bliver gule og deformere. Fra sådanne problemer hjælper særlige præparater eller almindelig sæbeopløsning. Timer senere, er jorden under ham prostilaetsya film og Kalanchoe vaskes fra opløsningen og skadedyr.
 5. Naboer Kalanchoe kan få, og bakterielle eller virale sygdomme, der manifesterer sig falde gennem brune pletter. Alle planterne blev behandlet med fungicid, der plettede blade fjernes. Vanding er reduceret til et minimum (kun således at anlægget ikke bliver dræbt), sprøjtning helt ophøre.

Sådan udbrede Kalanchoe

Dette anlæg kan plante ud på nogen måde - bladene fra stængelstiklinger, frø. I viviparous Processen er enkel og gør - de giver ejerne allerede dannede babyer. Blade og stiklinger er forankret så godt, at de umiddelbart kan plantes i potter med den rigtige jord. For bedre rodnet stiklinger undertiden et par dage, tørret, men uden denne procedure, 90% af dem er nemme at slå rod.

Med nogle typer af blomstrende Kalanchoe kan få frø. De er sået i lys jord mellem januar og marts. Drys på toppen af jorden er ikke nødvendig, nok skygge og dækning glaskasse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.