ComputereInformationsteknologi

10 bedste Google Drev-app, skal du bruge

I dag kan du finde en lang række cloud storage, som giver dig mulighed for at holde data ikke er på din computer og på netværket, som er meget mere praktisk. For det første, de ikke optager plads på harddisken, og for det andet, kan du få adgang til dem alle steder fra. En af de mest populære cloud storage er Google Drev, det bliver brugt af millioner af mennesker, men få mennesker kender til de specielle applikationer, der vil gøre dit arbejde med tjenesten meget mere praktisk og effektiv.

Hellofax

Uanset hvor hurtigt eller flytte den teknologiske udvikling, er nogle gamle teknologier stadig bruges den dag i dag. For eksempel vil nogle mennesker bruger faxen til erhvervsmæssige formål. Men hvis du ikke har en fax, og du har brug for at sende en besked, kan du bruge dette program. Med det kan du via internettet gratis at sende faxen til det nummer, du ønsker, uden at bruge tid på turen til det nærmeste posthus.

ÜberConference

En af de mest attraktive fordele ved cloud storage er evnen til at interagere - for eksempel, kan flere personer arbejde parallelt på den samme fil i real-tid på at se de forandringer, som andre gør. Denne app giver dig mulighed for at bringe denne funktion til et nyt niveau, fordi det tilføjer evnen til at kommunikere med stemmen, direkte gennem Google Drev.

PandaDoc

I en alder af teknologi, er der stadig nogle aspekter af korrespondance, der er vanskelige at flytte ind den elektroniske verden. Det mest slående eksempel er din underskrift - det er på grund af dette vil du med jævne mellemrum nødt til at sende dokumenter via post eller fax. Men med hjælp af dette program kan du tilføje din signatur til den virtuelle verden og sætter det under de nødvendige dokumenter med et enkelt klik.

Kort

Alle kender til eksistensen af de "Google Maps" - denne service er populære i hele verden, det giver dig mulighed for at gennemse netværket gaderne i de mindste byer, identificere datoerne for din placering. Nu kan du tilføje dette kort til Google Drev, hvilket i høj grad forenkler dit liv.

DriveTunes

Hvis du elsker musik, så er du helt sikkert nødt til at drage fordel af denne ansøgning. For det første giver dig mulighed for at downloade musikfiler direkte på din harddisk. For det andet, kan du straks tilføje en fil i ethvert dokument, således at læseren af dette dokument var i stand til at lytte til den valgte ringetone dig. Nå og for det tredje, du kan bare lytte til din yndlingsmusik hvor som helst i verden - du er ikke længere bundet til din harddisk.

google Præsentationer

Mange mennesker gør en præsentation ved hjælp af speciel software, som du skal hente, installere, og det er meget ofte nødvendigt at betale for dem. Men hvis du bruger dette program, kan du gøre præsentationer i Google Drev, ved hjælp af masser af forskellige effekter.

Mail2Drive

Med jævne mellemrum kan du komme på posthuset oplysninger, vil du gerne gemme som et tekstdokument, men kopien, format og så videre ingen ønsker. Dette program giver dig mulighed for straks at konvertere teksten i brevet i fuld tekst-fil og gemme den på din cloud storage.

EasyBib

Når du opretter bestemte typer dokumenter, såsom præsentation eller sigt papir, skal du med jævne mellemrum henvise til kilderne. At gøre dette ikke er meget praktisk, men du kan bruge dette program til at forenkle processen og gøre dit arbejde meget mere effektivt.

MindMeister

Bullet-point - det er en meget vigtig ting, som bruges absolut alt. Du kan lave dem med en bred vifte af denne ansøgning, der giver dem mulighed for at bringe visualisering til et helt nyt niveau. Du vil være i stand til at gøre virkelige tekst ordning, hvilket vil gøre processen med orientering i teksten er meget enkel.

IFTTT

Princippet om "hvis ... så ..." anvendes overalt, det er utrolig effektiv i behandlingen af ethvert problem, så du bør tænke på, hvordan selv at bruge det. Du behøver ikke at udvikle algoritmer, da der er et særligt program, der giver dig mulighed for at skabe en bred vifte af forbindelser, og derefter køre algoritmen i aktion. Du kan binde den rekord placering i et socialt netværk med en bestemt dato for at gøre dette automatisk - der er et uendeligt antal muligheder, der åbner op for dig, hvis du vil bruge dette princip og anvendelse bygget på grundlag heraf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.