ComputereInformationsteknologi

Der kræver VPN-forbindelsen

Mange ønsker at vide, hvad der er en VPN-forbindelse, og hvorfor det er nødvendigt. Lad os forstå dette med en simpel snæversynet sprog, vil ikke hælde professionel terminologi, så alle kan forstå det. VPN-forbindelse - et sikkert netværk (tunnel), skabt i internettet, som ikke er beskyttet. Hvis vi betragter den simpleste form, det er en tunnel, der består af VPN-klient, som er på brugerens pc og VPN-serveren. I tunnelen forekomme:

- kryptering;

- beskyttelse;

- Ændre oplysninger, der udveksles mellem brugerens pc og de steder, der ligger på internettet.

Fordele ved denne beskyttelse

Hvorfor har jeg brug VPN-forbindelse, og hvad er dens fordel? VPN er forpligtet til tider at skjule deres IP-adresser for at være en anonym bruger. Der er tilfælde, hvor det er nødvendigt at downloade filer fra nettet, som forbyder det at gøre med landene i IP-adresser, som er placeret i kunderne. En anden er behovet for at kryptere trafik sendt fra brugerens pc til et sted (punkt) bestemmelsesstedet. Det viser sig, at der er en hel del situationer, hvor bruger VPN-forbindelse.

Påføring mekanisme VPN forbindelse

Lad os se på et eksempel, som ofte stødt på i det virkelige liv. Disse dage vokser i popularitet og er ofte gratis offentlige Wi-Fi-netværk. De er overalt:

- i cafe;

- i restauranter;

- i hoteller;

- andre offentlige steder.

Antallet af enheder, der kan oprette forbindelse til internettet er konstant stigende. Der PDA'er, mobiltelefoner, netbooks og andre enheder. Det behager moderne mennesker, da det giver mulighed mange steder uden problemer at oprette forbindelse til deres post, at komme ind i sociale netværk, kan du nu arbejde på ferie, der kombinerer forretning med fornøjelse.

Men har du nogensinde tænkt over hvor sikkert det er? Vi er overbeviste om, at i ingen det åbne rum ubeskyttede netværk vil stjæle dine legitimationsoplysninger og adgangskoder? Ikke alle ved, men ved at analysere en sådan trafik uden beskyttelse, let adgang til personlige oplysninger, indstilling af kontrol er allerede på din pc. Her kommer i VPN-forbindelse. Du skal installere det, før du tilslutter over en usikker netværk.

Sådan installeres VPN

Konfiguration af VPN-forbindelse Windows 7 er ikke svært. Princippet er næsten det samme som i enhver netværksforbindelse. Du skal bruge et kontrolpanel, hvor du går i afsnittet "Netværk og Internet", hvor klikke på "Opret en ny forbindelse eller et netværk." Efter at vælge den tilslutningsmulighed. Det handler om punkt "Opret forbindelse til en arbejdsplads", det var ham, der vil konfigurere VPN. Så er du nødt til at give oplysninger om, hvordan du VPN-forbindelse vil blive gennemført. Over en eksisterende forbindelse til internettet eller et dedikeret telefonnummer. Hvis du er i tvivl, så skal du vælge den første mulighed. I det næste trin skal du indtaste IP-adressen (du kan navngive PC), som du vil oprette forbindelse via VPN-tunnel. Lær det fra din netværksadministrator. Indtast derefter legitimationsoplysninger til at få adgang. Tryk derefter på "Connect".

Det er vigtigt at skabe en VPN-forbindelse, så etablere en sikker kanal er ikke forfærdeligt aflytning. Du kan nemt tjekke din mail, gå til de relevante steder under dit kodeord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.