Kunst og underholdningKunst

Maleri Konstantina Vasileva. Biografi af kunstneren

Billeder Konstantin Vasilyev kendt ikke for alle. Sovjetisk mester arbejde har ikke modtaget anerkendelse i det kunstneriske miljø i tiden. Rolig udvendig, nogle kolde farver, som skjuler et bundløst dybde, flerlaget og symbolik - sådan beskrivelse er lige velegnet til malerier Vasileva og for sit korte liv.

Udgangspunktet

Ligesom alle os, Konstantin Vasilyev fik en masse og var i stand til at udvikle takket være deres forældre. Far Aleksey Alekseevich Vasilev, var fra en familie af arbejdere, passerede tre krige siden revolutionen blev medlem af det bolsjevikiske parti, har haft ledende stillinger på arbejdspladsen. Konstantins mor, Claudia Parmenovna Shishkina, fra en uddannet familie. Lærdom, hans fars ærlighed, hans evne til at arbejde, samt ømhed og moderens uddannelse fremtidig kunstner hjalp med at udvikle en særlig forståelse af livet, lære at se det store i det små, og ikke være tilfreds med en overfladisk forståelse af tingene.

barndom

Konstantin blev født den 3. september 1942 in Maikop. Noget senere, Alexei og hans familie flyttede til Krasnodar, og efter krigen - i Kazan. Et par år senere flyttede de til landsbyen Vasilevo ligger i nærheden af Kazan, på den venstre bred af Volga. Arten af disse steder i lang tid næret og inspireret af den kommende mester.

Konstantin fra en tidlig alder begyndte at tegne. Den fortjeneste af sine forældre, at på et vanskeligt tidspunkt, har de ikke glemt drengens talent, ikke givet op og besluttede at give det en chance for at udvikle sig. Konstantin studerede ved Moskvas Kunstskole, uddannet fra Kazan Kunstskole.

blive

Sjælden kunstner finder straks sin eneste stil. Først den kommende mester opregner kendte og noget nære varianter af det. Så var kunstneren Vasilev Konstantin. Malerierne afspejler den periode af dets opståen Søg speciel stemme og stil. Konstantin var glad for abstrakt kunst og surrealisme, nogle af hans tidlige værker indeholder eksplicitte efterligning poster. Han flyttede hurtigt væk fra disse områder, ikke at finde i dem den ønskede dybde.

Takket være kreative løsninger kom for dagens lys sådanne billeder Konstantin Vasilyev som "streng", "Resurrection", "Apostelen" (de tilhører den stil af surrealisme), såvel som den "Kvartetten", "Sadness Queen", "Memory Ikon" og andre (stil - ekspressionisme).

Bundløse inspirationskilde for kunstneren var naturen. Snart efter en vis ekspressionisme mætning Vasiliev vendt til landskab skitser. Gradvist konstant indre arbejde har båret frugt: master forstod at være kunstner Vasilev Konstantin. Hans malerier vil give folk den skønhed og styrke i alle levende ting.

bagmænd

Arbejdet til kunstneren nærede ikke kun en klassisk uddannelse og skønheden i naturen. Fra barnsben Konstantin med stor fornøjelse, at læse russiske epos, historier om de udnytter af helte. Bidrage til dannelsen af kunstnerens livssyn og gjorde værker af store forfattere: F. M. Dostoevskogo, A. S. Pushkina, F. I. Tyutcheva.

Stor inspirationskilde var musikken. Nogle billeder Konstantina Vasileva illustrere værker af de store mestre. Han skabte en række grafiske værker til operaen "Ringen af Nibelungen" af Richard Wagner, portrætter af store komponister: Shostakovich, Rimsky-Korsakov, Beethoven, Skrjabin.

Den raslen af blade og call dråber

For et stykke tid Konstantin selv var at skabe musik. Han skrev ned i skoven en anden lyd: den knitrende af is knasende af tørre blade, fugle synger, og nogle gange gentog deres stemme. Derhjemme forvandlet han optagelsen med snoninger, transformationer og indsætte dele af båndet. Resultatet blev den såkaldte beton musik, som den stil vises i midten af forrige århundrede.

Lyd eksperimenter afspejlet i malerier af Konstantin. På denne periode af sit liv har udseende af abstrakte skitser søgen efter "hans" hvide, som i sidste ende munde ud i etableringen af særlige sølv farve, der er karakteristisk for kunstneren.

stil

Intet går til spilde. Hobby abstraktivisme lærte Konstantin Vasilyev opbygge en klar struktur, dygtigt klare linjer og farve pletter. Surrealisme hjalp finde utallige nuancer og gamma kombinationer til fremtidige mesterværker. Renter i slavisk og skandinavisk mytologi, en stor forståelse af musik, fra klassisk til moderne tendenser, fyldt symboler dyb følelse af indre lys.

Måske toppen af landskabet dygtighed af kunstneren kan betragtes maleriet "Autumn" og "Forest gotisk". Alle af dem, fra sammensætning til farveskalaen, er underlagt de samme mål: at formidle spiritualitet, styrke og skønhed i naturen. "Forest Gothic" Vasilyeva bærer præg af den nordlige renæssance. Ved første øjekast, en almindelig landskab farvespil tager publikum bag dem og giver dig mulighed for at se træerne på den sædvanlige kirke, den evige kamp mellem det gode og det onde, og nådesløs forfølgelse af liv til lys.

Skjult budskab, den dybere mening er, næsten alle de malerier af kunstneren. "Northern Eagle", "Waiting", "Marshal Zhukov", "Uventet møde" og mange andre værker af en overfladisk undersøgelse synes simpelt prægning af begivenheder, men der er altid noget at klynge sig til, tvunget til at gå tilbage og tage et nærmere kig nøje for at se pointen.

ukendt

Konstantin Vasilyev malerier er ikke indregnet eller den højeste rang i landet, eller de kritikere. Emnerne for hans værker blev anerkendt som ikke svarer til den sovjetiske ideologi og selv kalder for russisk fascisme. Professionelle kunstnere er ikke set Vasilyev sædvanlige metoder, forudsat at visse kanoner, så ofte tilskrives det til antallet af amatører. Men et par udstillinger, som formåede at organisere på kunstnerens liv, vakt stor interesse blandt de almindelige mennesker. Beundring af publikum inspirerede Vasilyeva.

Kunstner Vasilev Konstantin: gåden om døden

Forfatterens mest berømte værk blev skrevet, og den seneste. Resultatet af flere års søgning og forståelse var maleriet "Mand med en ugle", skrevet af kunstneren i et par dage før sin død. Symbolske indhold malerier i dag behandles ofte i forbindelse med kunstnerens død. Hvis han forudså sin død, og ikke fordi jeg sætter sit navn på den brændende rulle? Jeg føler ikke, at berømmelse vil komme til ham efter hans død? Svaret på disse spørgsmål er usandsynligt, at lykkes.

Hvis vi ser på billedet i stil med tidligere arbejde, er det let at se harmonien i tidligere værker af forfatteren. Fire - et symbol på genfødsel, kreativitet og inspiration, et ungt træ - er den evige forfølgelse af udvikling, til lys og liv. Candle - flammen af sjælen, og ugle - visdom upartisk syn. "Mand med en ugle" - det er en bekræftelse af livet som en permanent udvikling.

Få dage efter maleriet af Konstantin Vasilyev døde. Det skete 29 oktober 1976 Den officielle version - ramt af et tog. Pårørende og mange fans af kunstneren ikke enig med det faktum, at Konstantins død var et uheld. Forud for deres situation siden død af master er fortsat uklare.

Maleri Konstantina Vasileva med navne og datoer nemme at finde i det store netværk. Se kunstnerens værker kan være i museer i Moskva og Kazan. Billeder Vasilyeva er at overvinde en betydelig afstand. De siger, at de er imponerede over den smule kan matche.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.