Kunst og underholdningKunst

Damien Hirst - en af de rigeste kunstnere i hans levetid.

Nogle mennesker tror, at en kunstner kan være enten uoverkommeligt rige, eller meget dårlig. Dette kan anvendes på en person, som vil blive drøftet i denne artikel. Hans navn - Damien Hirst, og det er en af de rigeste nulevende kunstnere. Hvis vi tror Sunday Times, at ifølge deres skøn, denne kunstner er den rigeste i verden i 2010, og hans formue blev anslået til 215 millioner pounds.

Kreativt arbejde af Damien Hirst

I samtidskunsten, tager denne person rollen som "lyset af døden." Dette skyldes til dels det faktum, at den bruger materialer, der ikke anvendes til at blive brugt til at skabe kunstværker. Blandt dem er det værd at bemærke, mønster af døde insekter dele af døde dyr i formaldehyd, kranium med rigtige tænder og t. D.

Hans arbejde gør folk samtidig chokere, afsky og glæde. I løbet af denne samlere fra hele verden er villige til at betale en masse penge.

Damien Hirst biografi

Født kunstner i 1965 i en by, der hedder Bristol. Hans far var en mekaniker og forlod familien, da hans søn var i en alder af 12. Damien mor arbejdede i konsulentbranchen kontorer og var en amatør maler.

Fremtiden "ansigt død" i samtidskunsten førte asociale livsstil. Han blev to gange anholdt for butikstyveri. Men på trods af dette, den unge skaberen studeret på kunstskole i Leeds, og derefter indskrevet på London College opkaldt Goldsmith College.

Denne institution var noget nyskabende. I modsætning til andre var det, at andre skoler simpelthen accepterede studerende, der ikke har de færdigheder til at kunne gå til en rigtig college, og college Goldsmitsky samlet en masse talentfulde studerende og lærere. De havde deres egen dagsorden, som ikke behøver at være i stand til at tegne. I de senere år er denne form for træning kun vundet popularitet.

I studieårene elskede han at besøge lighuset og gøre der skitser. Dette sted var begyndelsen på fremtiden for sine produkter.

Fra 1990 til 2000 af Damien Hirst på har haft problemer med stoffer og alkohol. I løbet af denne tid lykkedes det ham at lave en masse forskellige tricks, mens beruset.

kunstner karrierestigen

Hurst interesseret publikum for første gang på udstillingen med titlen "Freeze", som fandt sted i 1988. I denne udstilling på arbejdet i kunstneren henledte Charles Saatchi. Denne mand er en berømt Tycoon, men derudover var han en ivrig kunstelsker og samler af den. Samleren købte to værker af Hirst hele året. Efter at Saatchi ofte købt kunstværker fra Damien. Du kan regne omkring 50 værker, der blev købt denne person.

Allerede i 1991 den førnævnte kunstner og besluttede at holde deres egen udstilling, som blev kaldt ind og ud af kærlighed. Samtidig har han ikke stoppet og holdt flere udstillinger, hvoraf den ene blev afholdt på Institut for Samtidskunst.

den mest berømte af hans arbejde, blev det kaldt "det er fysisk umuligt for Døden i sind Nogen levende" blev lavet i samme år. Oprettelse var det på Saatchi midler. Arbejde, som er lavet Damien Hirst, foto det er lidt lavere, er det en beholder med en stor tiger haj, der er nedsænket i formaldehyd.

Billedet kan synes, at hajen er ganske lille i længden, men i virkeligheden var det 4,3 meter.

skandaler

I 1994 udstillingen, kurateret af Damien Hirst, der var en skandale med kunstneren ved navn Mark Bridger. Hændelsen indtraf på grund af en arbejde kaldes "overtrådt fra flokken", som er et får, nedsænket i formaldehyd. Mark kom til udstillingen, som var en udstilling af kunstværker og i én bevægelse hældte blæk krukke i beholderen, og proklamerede navnet på denne nye arbejde - "Black Sheep". Damien Hirst gav ham til retten for en handling af hærværk. Ved retssagen, Mark forsøgte at forklare juryen, at han bare ville supplere arbejdet i Hurst, men retten ikke forstår og fundet skyldig. Betale en bøde, han ikke kunne, t. Til. På det tidspunkt var i dårlig stand, så han fik en 2 års betinget dom. Nogen tid senere, skabte han sit eget "sorte får".

Merit Damien

I 1995 var der en vigtig dato i livet af kunstneren - han blev nomineret til Turner Prize. Arbejdet med titlen "adskilt mor og barn" var, at vinderen af denne pris var Damien Hirst. Kunstneren kombineret i denne papirbeholder 2. I en af dem var en ko i formaldehyd, og i den anden kalv.

Sidste "højt" arbejde

Det seneste arbejde, som viste støjen er "diamant kraniet", som en masse penge brugt Damien Hirst. Arbejde, som allerede viser et billede af hele hendes høje omkostninger, fra Damien Hirst nogensinde har haft.

Titlen på denne installation - "For Guds kærlighed." Det er en hjerneskal, som er dækket med diamanter. Dette væsen brugt 8601 diamanter. Den samlede størrelse af stenene - 1100 karat. Skulpturen er den dyreste af alle eksisterende i kunstneren. Dens pris er 50 millioner pounds. Derefter hældte han en ny kranie. Denne gang var det kraniet af en baby, der blev kaldt "For Guds skyld." De hobbyer og blev anvendt som et materiale.

I 2009, efter Demian Herst holdt sin udstilling "Requiem", som fremkaldte en stærk bølge af utilfredshed fra kritikere, meddelte han, at han bundet med installationer vil fortsætte med at være engageret igen, den sædvanlige maleri.

Outlook på livet

På baggrund af interviewet, kunstneren kalder sig selv en punk. Han siger, at han er bange for døden, fordi den virkelige død er virkelig forfærdelige. I hans ord, er det solgte godt ikke død, men snarere frygten for døden. Synspunkter om religion i sin skepsis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.