Kunst og underholdningKunst

Taleteknik

Der er mange mennesker, der er utilfredse med deres stemme. Man behøver ikke lide, at han mistede på det mest ubelejlige tidspunkt, andre er ikke tilfredse med klangfarve, intonation og så videre. Men hvad er stemmen? Tror du virkelig, hans kvaliteter er meget naturligt? Voice - er, at du kan udvikle sig, tog, forandring.

Har du nogensinde været i teatret? Hvis det er tilfældet, har du sandsynligvis været opmærksom på, hvordan skuespillerne siger. Etape tale - det er noget dejligt. At besidde det i årenes løb folk er nødt til at udføre de samme øvelser. Resultat - klar diktion, godt udbud af lyd, højt og overbevisende stemme.

Fungerende - det er noget, der består af mange elementer. Skuespilleren vil være i stand til at komme ind i karakter, men at bruge al sin krop. Stage tale indebærer brug af hele vokal apparat. Du skal være i stand til ikke blot at kunne forvalte stemmebånd, men trækker vejret, holde din kropsholdning og så videre. Bemærk, at kun overfladisk vejrtrækning kan begrænse os til almindelige samtaler. Er velegnet overfladisk vejrtrækning til lange monologer eller ytre overbevise vigtige sætninger? Nej. Her skal du bruge en vejrtrækning diafragmatisk. Med det, kan du tale højere, stærk og rig stemme. Membranen er vigtigt, fordi det hjælper at skubbe luften.

Taleteknik antager fuld kontrol over vejrtrækning. Det er vigtigt at lære, ikke blot at tage det, men også at vedligeholde. Vi er nødt til at lære at tale i lang tid i ét åndedrag og få luften hurtigt. Som en øvelse, kan det være tilrådeligt at læse et digt kaldet "The House at Jack Built". Hvordan hjælper det dig? En masse af ingenting. Vær opmærksom på sit design. Hver del af en lidt mere end den foregående. Hver af dem har brug for at lære, hvordan man udtaler i ét åndedrag. I første omgang, vil alt være let, men med den sidste strofe kan have problemer. Denne øvelse vil hjælpe til at lære at styre din vejrtrækning.

Er du interesseret i fase tale? Så tænk på din kropsholdning. En virkelig rart man kan tale, når ryggen er helt lige. Sådan rette det? Forlæng din højre arm lige op, så hele kroppen spændte. Så gør det samme med venstre hånd. Løft derefter begge arme op, strække hele kroppen og langsomt sænke dem, lægger op til en back og glatning hendes skuldre. Husk denne position. I øjeblikket har du sådan en kropsholdning, som det skal være.

tale på scenen er forskellige øvelser. Selvfølgelig, de fleste af dem er direkte rettet mod ytring af lyde. Hvordan man kan forbedre din diktion? Start lære tunge Twisters, chistogovorki, kompleks digt. Husk, at klasser skal være systematisk. Hvilke mønstre og chistogovorki brug? I princippet kan enhver. Den vigtigste ting, at de ikke var for simpel. Periodisk, de har brug for at ændre, for at flytte til noget mere kompleks, alvorlig. Hvad poesi kan bruges til at udøve diktion? Det er bedst at bruge dem, der er svære at læse. Stort udvalg skabelse Majakovskij, Khlebnikov, Bryusov og andre digtere-fremtidsforskere. kan også anvendes, fx uddrag fra "Iliaden". Mulighederne er mange. Taleteknik god udvikling og læsning lysere digte. Læs dem imponerende, med følelsen ved at behandle hvert ord.

Diktion kan korrigeres ved læsning og nestihotvornye tekster. Læs højt før sengetid og om morgenen dit indlæg vil være meget bedre - det er en kendsgerning. Anyway, så prøv at tale så meget som muligt.

stemme produktion - det er en ganske kompliceret proces. Resultatet kan også være meget rart. Selvfølgelig skal vi ikke sky nogen anstrengelser for at forbedre talen. Alle vil altid betale sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.